Bekijk Aan de Stegge op:

Functie:
Kostendeskundige

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Aan de Stegge Twello
Hietweideweg 14
7391 XX Twello

Contactpersoon:
Carolien Brouwer
0571-277331

Plaatsingsdatum:
01/09/2020

Kostendeskundige

Aan de Stegge Twello (regio Apeldoorn-Deventer) is een specialist in slimmer, sneller en beter bouwen van bedrijfshuisvesting en bovengrondse parkeervoorzieningen. Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Met een combinatie van expertise, inventiviteit en samenwerkende specialisten bieden wij onze opdrachtgevers maatwerk huisvestingsoplossingen waarbij hun bedrijfsproces centraal staat. Aan de Stegge Twello groeit en telt inmiddels ruim 120 medewerkers. Kenmerkend zijn onze platte organisatiestructuur, teamwork en onze mensgerichte en open cultuur. Onze mensen werken dagelijks met veel plezier aan het ontwerpen en realiseren van unieke en uitdagende bouwprojecten.

Onze ambitie is om de vraag van onze opdrachtgevers verrassender op te lossen dan gedacht en voor 200% in te spelen op hun wensen. We werken op basis van een beheerst, continu verbeterend proces, gebruikmakend van de laatste technologische innovaties.

Aan de Stegge Twello is een financieel gezonde onderneming die jaarlijks uitstekende resultaten boekt. We maken deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven, een netwerk van ruim twintig innoverende bedrijven die actief zijn in de woningbouw, utiliteits- en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duitsland. De ASVB-bedrijven zijn middelgrote, regionaal verankerde bouwbedrijven en kenmerken zich door een hoge mate van autonomie en ondernemerschap. ASVB behoort tot de top twaalf van de grootste bouwgroepen in Nederland.

Omdat we ook de komende jaren groeien en ons blijven ontwikkelen hebben we een vacature voor een ervaren Kostendeskundige.

De functie

We werken in teams waarin alle benodigde expertise wordt samengebracht aan uitdagende en unieke bouwprojecten. Jij bouwt in jouw hoofd met getallen de nieuwe bedrijfshuisvesting en parkeervoorzieningen van onze klanten. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het:

 • Checken van de financiële haalbaarheid van het project, opstellen van stichtingskostenopzetten, ramingen, begrotingen in fase SO, VO en DO;
 • Voeren van vooroverleg inzake planning en uitvoeringsmethoden van projecten met de projectleider;
 • Controleren en eventueel aanvragen van aanvullende gegevens ten behoeve van het maken van begroting(en);
 • Het selecteren van onderaannemers en leveranciers;
 • Opnemen, opmeten of inventariseren van het te calculeren project;
 • Uittrekken van hoeveelheden en het bepalen van normen aan de hand van onder meer nacalculatiegegevens;
 • Naast financiële gegevens voeg je ook jouw bouwtechnische inzicht toe;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren en informeren van jouw teamleden en andere collega’s.

Dit alles leidt tot een oplossing die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Regelmatig bespreek je ervaringen en ontwikkelingen op jouw vakgebied met collega’s die werken in de andere teams. Natuurlijk bezoek je ook regelmatig onze bouwprojecten en is er volop gelegenheid om opleidingen te volgen om jouw vakbekwaamheid verder te ontwikkelen.

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde aangevuld met een aantal jaren praktijkervaring waarin je je al ontwikkelt tot een ervaren kostendeskundige;
 • Ervaring met turnkey projecten in bedrijfshuisvesting;
 • Je kunt goed jouw werkzaamheden organiseren, prioriteiten stellen en hierover communiceren met collega’s;
 • Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en een eigen inbreng te hebben. Je durft keuzes te maken;
 • Je verdiept je goed in de vraag van de klant, bouwtechnische en kostentechnische aspecten en ontwikkelt je tot een vakbekwame en ervaren kostendeskundige;
 • Je hebt een positieve inbreng binnen een team en denkt in kansen en oplossingen.

Wij bieden

 • Aan de Stegge Twello is een zeer succesvol en kerngezonde bouwonderneming;
 • We hebben een platte organisatie, we geven onze mensen veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om te groeien;
 • Wij realiseren unieke opgaven in bedrijfshuisvesting en parkeren en zijn hierbij vanaf het eerste idee bij betrokken;
 • De werksfeer is zeer positief en op ons kantoor is het prettig om te werken;
 • Wij zijn vergevorderd met het digitaliseren van werkprocessen. Nieuwe technieken, zoals 3D-calculereren, pakken we voortvarend op.
 • Buiten het werk om organiseren we regelmatig events waaronder ons jaarlijks ski-uitje, we zijn deelnemer aan de beroemde Drakenbootrace van Apeldoorn en onze fietsliefhebbers nemen deel aan de Ronde van Valkenburg.
 • Natuurlijk werken we klant- en resultaatgericht. Jouw werkplezier en welzijn vinden we echter minstens zo belangrijk;
 • Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Samen bespreken we als extra een individueel pakket om jouw werk, ontwikkeling en privé-leven zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Interesse?

Reageer direct via de sollicitatiebutton. Heb je jouw CV nog niet klaar? Geen probleem! Dan vul je alleen jouw contactgegevens in. De rest komt later wel.  Voor vragen over de functie, ons bedrijf of de procedure kun je ook eerst contact opnemen met Carolien Brouwer: 0571-277331 of cbr@adst.nl

Wij vinden het belangrijk dat we samen een goede keuze maken. We nemen daarom graag de tijd voor een uitgebreide kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.