Bekijk HAVEP op:

Functie:
Kwaliteitsspecialist Confectie

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
HAVEP
Bergstraat 50
5050 AA Goirle

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
06-25292204

Plaatsingsdatum:
05/02/2020

Kwaliteitsspecialist Confectie

HAVEP in Goirle is op zoek naar een Kwaliteitsspecialist voor de confectie. Ben jij analytisch, heb je oog voor detail en ben je continu op zoek naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitsspecialist ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het kwaliteitsbeleid van de confectie in Goirle en bij onze productieateliers. Het opzetten, verder uitbouwen en borgen van onze kwaliteitssystemen binnen de productieateliers vormen een belangrijk onderdeel van de functie. De productieateliers zijn gevestigd in Macedonië, Tunesië, Vietnam en Bangladesh. Enkele dagen per maand reis je naar deze locaties en zorg je voor afstemming van de resultaten. Je werkt nauw samen met de 6 Kwaliteitsinspecteurs, die werkzaam zijn op de productieateliers in Macedonië en Tunesië. In de productielanden waar geen Kwaliteitsinspecteur is aangesteld, treed jij tevens op als inspecteur en je werkt daarbij nauw samen met externe gespecialiseerde bedrijven die in deze landen de kwaliteitscontrole voor hun rekening nemen.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Realiseren van een gedegen kwaliteitsbeleid in de productielocaties;
  • Bijdragen aan product- en productieprocesverbeteringen;
  • Waarborgen van het kwaliteitsniveau van onze producten;
  • Beoordelen, onderzoeken van kwaliteitsafwijkingen. Vaststellen van geschiktheid van producten en afkeuren van producten met afwijkingen.

Als Kwaliteitsspecialist maak je onderdeel uit van het confectieteam en werk je nauw samen met jouw collega Kwaliteitsinspecteurs in de productielanden, die je tevens functioneel aanstuurt. Je rapporteert aan de Confectiemanager.

Wat heb je nodig

Je bent een ervaren confectie specialist.

Wij vragen een hands-on en proactief organisatietalent met inzicht in productieprocessen en een goede kennis van kwaliteitsdenken en kwaliteitssystemen.

Je bent een doorzetter en hebt het talent anderen te enthousiasmeren en te overtuigen van het belang van kwaliteitssystemen. Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk makkelijk op alle lagen van de organisatie, staat stevig in je schoenen en je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

We vinden het ook belangrijk dat je meedenkt over hoe de efficiency in de ateliers kan worden verbeterd.

Je functioneert op minimaal HBO niveau en je hebt in het verleden reeds als kwaliteitsspecialist gewerkt in de confectie branche.

Wat bieden wij jou

  • Een uitgebreid onboarding programma, waardoor je meteen kennis maakt met onze open, informele en collegiale werksfeer;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand,  afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleiding -en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze eigen HAVEP University;
  • Goede werk – privé balans;
  • Gedreven internationale organisatie met ruim 300 collega’s wereldwijd.

HAVEP You’ll never work alone!

Al ruim 154 jaar biedt HAVEP een verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Een voortdurende drive die we graag blijven voortzetten, want de wereld staat niet stil en HAVEP zeker ook niet! Bij HAVEP werken wij voortdurend aan het realiseren van de 4 pijlers; dienstverlening, duurzaamheid, uitstraling en veiligheid. Onze organisatie barst van de energie en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verfrissende ideeën, inzichten én gezichten.

Samen gaan we iedere dag voor nog betere, trendsettende producten, innovatieve oplossingen en een aanpak die zo dicht mogelijk bij de klant staat. Luisteren en ervaren, overleggen, meedenken en zo inspiratie op doen voor vandaag en morgen. 

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie. Je kan contact opnemen met Tessie Molkenboer (Recruiter) via 06-25292204.

Kijk voor meer informatie op www.havep.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.