Bekijk IBN Productie op:

Functie:
Leer-/Werk Coach

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
IBN Productie
Regio Noord-Oost Brabant

Contactpersoon:
Margriet Bloemen
0413-282372

Plaatsingsdatum:
24/10/2018

Leer-/Werk Coach

Ben jij de geduldige, enthousiaste maar doelgerichte leer / werk coach die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer perspectief geeft op diezelfde arbeidsmarkt? Lees dan snel verder of reageer meteen!

IBN Productie is een onderdeel van IBN te Uden (www.ibn.nl). IBN is met ruim 3800 medewerkers één van de grootste zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Brabant. De missie van IBN is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk brengen. IBN begeeft zich hiermee op het unieke snijvlak van publiek en privaat domein. IBN werkt samen met 11 gemeenten in het werkgebied Noordoost-Brabant.

IBN Productie richt zich op het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen in elke denkbare branche. Dit kan zijn op één van onze eigen productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk of bij de opdrachtgever in huis. Zo werken wij o.a. samen met aansprekende klanten als Moooi lampen, Jumbo Supermarkten, Graypants, Kühne & Nagel, Sligro, Campina en Nespresso.

IBN productie is voor de locaties Oss en Cuijk op zoek naar

Leer-/werk coaches (24-36 uur)

Er zijn meerdere vacatures met zowel part-time als fulltime mogelijkheden.

De functie

Als leer-/werkcoach streef je naar een goede balans tussen het leerproces van de individuele medewerker en de productiedoelstellingen van de organisatie. Op basis van een methodische werkwijze ondersteun en enthousiasmeer je de individuele medewerker bij de ontwikkeling om een optimale arbeidsprestatie en arbeidsmotivatie binnen het productieproces te realiseren. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de intake van nieuwe instroom ten behoeve van arbeidstraining, re-integratie en/of in het kader van de Participatiewet. Daarnaast plaats en match je op de productielocatie. Je monitort hierbij de verschillende vormen van arbeidstraining en of de proefplaatsing. Je onderzoekt en stelt vast wat het prestatieniveau van individuele medewerkers is. Aan de hand van deze gedegen en objectieve waarnemingen adviseer je vervolgens over passende functies. In deze functie bereid je daarnaast ook loonwaardemetingen voor met leidinggevenden en voer je gesprekken over de loonwaardemeting met externe partijen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het houden van voortgangsgesprekken en het opstellen van voortgangsrapportages. Tot slot stel je trainingsprogramma’s en workshops samen en voert deze uit. Hierbij valt te denken aan onderwerpen als verzuim, (voedsel)veiligheid en hygiëne.

Functie-eisen

Je beschikt over afgeronde MBO+ opleiding in de richting: Psychologie, Pedagogiek of Social Studies aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Kennis van Melba is een pré. Ook heb je kennis en ervaring op het gebied van werkplekaanpassingen en ontwikkelprogramma’s in relatie tot fysieke, verstandelijke en psychische beperkingen. De competenties communiceren, analytisch denkvermogen, plannen en organiseren en overtuigingskracht zijn bij jou uitstekend ontwikkeld.

Wij bieden

Onze organisatie biedt je een veelzijdige functie. Deze functie is zowel fulltime als parttime mogelijk. Wel stellen we de voorwaarden dat het minimaal drie vaste dagen per week zijn. Salarisindicatie op jaarbasis € 36.000 exclusief emolumenten. Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan op de vacature door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@ibn.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met mevrouw Margriet Bloemen – van den Berg via 0413-282372 of mail naar mbloemen@ibn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.