Bekijk IBN op:

Functie:
Leer-/Werk Coach

Dienstverband:
Parttime/Fulltime (24 tot 36 uur)

Locatie:
IBN
Regio Noord-Oost Brabant (Cuijk, Uden, Oss, Veghel)

Contactpersoon:
Margriet Bloemen
0413-282372

Plaatsingsdatum:
21/12/2018

Leer-/Werk Coach

Wil jij bijdragen en sturing geven aan de ontwikkeling en groei van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij geduldig, enthousiast én doelgericht? Durf je als Leer- /Werk Coach ook onbegane paden te bewandelen? Lees dan snel verder of reageer meteen!

WORDT LEER-/WERK COACH BIJ IBN!

Over IBN

IBN is met ruim 3.800 medewerkers één van de grootste zakelijke dienstverleners in het Noordoosten van Brabant. IBN begeeft zich op het unieke snijvlak van publiek en privaat domein. Daarbij wordt nauw samengewerkt met 11 gemeenten in het werkgebied Noordoost-Brabant.
IBN Productie richt zich op het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen in elke denkbare branche. Dit kan zijn op één van onze eigen productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk of bij de opdrachtgever in huis. Zo werken wij o.a. samen met aansprekende klanten als Moooi lampen, Jumbo Supermarkten, Graypants, Kühne & Nagel, Sligro, Campina en Nespresso.

Plaats in de organisatie

Als Leer-/Werk Coach (24-36 uur per week) bij IBN werk je binnen het bedrijfsonderdeel Ontwikkeling & Werk Services. Services bestaat uit drie units, te weten: kwekerij, productie en detacheren. Je werkt voor en vanuit een of meerdere productielocaties. Als Leer-/Werk Coach ben je onderdeel van het team Talent en Werk. Het team wordt aangestuurd door de manager Talent en Werk.

Klik op de volgende link voor meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=LSuruVmNP30

De rol

In de rol van Leer-/Werk Coach streef je naar een goede balans tussen het leerproces van de individuele medewerker en de productiedoelstellingen van de organisatie. Je herkent je in de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk te brengen.
Op basis van een methodische werkwijze ondersteun en enthousiasmeer je de individuele medewerker bij zijn of haar de ontwikkeling om een optimale prestatie en motivatie binnen het productieproces te realiseren.
Je bent verantwoordelijk voor de intake van instroom ten behoeve van arbeidstraining, re-integratie en/of in het kader van de Participatiewet. Ook plaats en match je op de productielocatie(s) en monitor je hierbij de verschillende vormen van arbeidstraining en/of de proefplaatsing.
Je onderzoekt en stelt vast wat het prestatieniveau van individuele medewerkers is. Aan de hand van deze gedegen en objectieve waarnemingen adviseer je vervolgens over passende functies.
Daarnaast bereid je als Leer-/ Werk Coach loonwaardemetingen voor met leidinggevenden en voer je gesprekken over de loonwaardemeting met externe partijen. Ook ben je verantwoordelijk voor het houden van voortgangsgesprekken en het opstellen van voortgangsrapportages.
Het komt incidenteel voor dat je trainingsprogramma’s en workshops samenstelt en uitvoert. Hierbij valt te denken aan onderwerpen als verzuim, (voedsel)veiligheid en hygiëne.

Functie-eisen, je beschikt over:

  • Een afgeronde MBO+ opleiding in de richting: Psychologie, Pedagogiek of Social Studies.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Bij voorkeur kennis van Melba.
  • Kennis en ervaring op het gebied van werkplekaanpassingen en ontwikkelprogramma’s in relatie tot fysieke, verstandelijke en psychische beperkingen.
  • Goed ontwikkelde competenties communiceren, analytisch denkvermogen, plannen en organiseren en overtuigingskracht.

Wij bieden

Een veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Deze functie is zowel fulltime als parttime mogelijk. Wel stellen we de voorwaarde dat het minimaal drie vaste dagen per week zijn. Salarisindicatie op jaarbasis € 36.000 exclusief emolumenten bij een 36-urige werkweek.

Meer informatie of solliciteren

Is je interesse gewekt? Reageer dan op de vacature door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@ibn.nl.

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met mevrouw Margriet Bloemen – van den Berg via 0413-282372 of mail naar mbloemen@ibn.nl.

Gezien de aanstaande vakantieperiode zijn wij vanaf week 2 van 2019 weer bereikbaar en zal de procedure dan een verder vervolg krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.