Bekijk Uniekaas op:

Functie:
Lijnoperator

Locatie:
Uniekaas
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Kun jij de verantwoordelijkheid voor jouw verpakkingslijn dragen? Uniekaas zoekt teamplayers, met coachende vaardigheden, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

Uniekaas is al jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. We leveren aan klanten in binnen- en buitenland en nemen daarbij de rijping en verpakking voor onze rekening. De verpakkingslijnen binnen Uniekaas zijn in staat 50.000 kaasverpakkingen per uur te maken.

Wat ga je doen?

Als Lijnoperator zorg je ervoor dat het inpakproces aan de jouw toegewezen verpakkingslijn soepel verloopt. Je geeft op coachende wijze sturing aan een klein team. Nieuwe medewerkers en uitzendkrachten instrueer je met betrekking tot hygiëne, orde en netheid en gedragsregels.
Je ziet erop toe dat iedereen conform de geldende voorschriften werkt en let op een vlotte aanvoer van grondstoffen en afvoer van eindproducten.
Daarnaast zorg je voor het instellen, omstellen en verbeteren van de lijn. Kleine storingen signaleer je, waar mogelijk los je deze zelfstandig op.
Ook het invullen van controlelijsten en het uitvoeren van procescontroles behoort tot je taken. Bij afwijkingen onderneem je actie.

Wat verwachten we van jou?

  • LBO-/MBO opleiding, een opleiding in verpakkingstechniek en kennis van WCM is een pré;
  • Enkele jaren ervaring als operator;
  • Je bent een teamplayer, die onder druk kan werken;
  • De bereidheid om in 2 te werken (06:00-14:00 uur en 14:00-22:00 uur);
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel monding als schriftelijk en hoge accuratesse.

Wat kun je van ons verwachten?

Kom je bij ons in dienst? Dan ontvang je een tekenbonus van € 500,-! Uniekaas biedt elke werknemer een goed basissalaris en alle mogelijkheden om te groeien.
We voeren een actief opleidingsbeleid en bieden opleidingsfaciliteiten op alle niveaus binnen het bedrijf.

Interesse?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121. Dit kan ook via WhatsApp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.