Bekijk PlayFountain B.V. op:

Functie:
Linux Systeembeheerder

Dienstverband
Parttime ( 32 uur)

Locatie:
PlayFountain BV
Weteringpad 7
3762 EN Soest

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
24/01/2022

Linux Systeembeheerder

Wij, PlayFountain uit Soest, groeien hard en daarom zoeken wij een Linux Systeembeheerder die met ons mee wil groeien. Onze PlayFountain wordt wereldwijd verkocht en draait op het besturingssysteem Linux. Daarom zoeken wij een collega die goede kennis heeft van Linux en onze fonteinen wil beheren, installeren en configureren. Tijdens dit traject komt er van alles op je pad, waardoor jouw kennis, kunde, aanpakmentaliteit en pro activiteit van pas komt. Op zoek naar een baan waar je zelfstandig ICT-uitdagingen oplost voor onze klanten met de PlayFountain? Dan zijn wij op zoek naar jou.

DE FUNCTIE

De afgelopen jaren hebben wij veel tijd, energie en aandacht gestoken in onze PlayFountain. Een innovatief en toch ook wel complex staaltje trots. We hebben ons product en merk verder ontwikkelt en de verkoop gaat goed. Dit betekent dat we ons team uitbreiden en de functie van systeembeheerder is ontstaan.

Als systeembeheerder ben je zowel verantwoordelijk voor het beheer als voor het blijvend verbeteren van de systemen. Om onze klanten te ontlasten van beheer en onderhoud, zorg jij ervoor dat alles goed blijft functioneren. Met je kennis van Linux en netwerkcommunicatie, zorg je ervoor dat de fonteinen blijven werken, kunnen communiceren met een server en op tijd van updates worden voorzien, zonder dat dit merkbaar is voor de klant. Naast dagelijks beheer en onderhoud, help je de nieuwe fonteinen te installeren en configureren.

Door de hulp en betrokkenheid van jouw collega’s tijdens je inwerkperiode heb je een vliegende start om het systeem snel eigen te maken. Je start met het bouwen van de fontein, waardoor je vanaf de basis meegenomen wordt. Hoe fijn is dat! Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de systemen goed functioneren en taken zoveel mogelijk geautomatiseerd en incidenten snel opgelost worden.

WAT WIJ BIE​​DEN?

In de rol van Linux systeembeheerder bij PlayFountain krijg je een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Je komt te werken in een internationaal en gezond bedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerken centraal staan. Ook zijn er volop mogelijkheden om je nieuwe functie zelf verder vorm te geven. Je krijgt een intensive inwerkperiode, waardoor je het systeem door en door leert kennen. Jouw collega helpt hierbij en dat is fijn, want hij heeft zowel aan de wieg gestaan van de PlayFountain als aan de innovatie van meerdere producten bij high tech multinationals.

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris tussen de €3000 en €4000 (obv 40 uur) wat afhankelijk is van de ervaring en expertise die jij meebrengt. De baan is voor 32 uur per week, maar andere uren zijn bespreekbaar. Je kunt werken vanuit kantoor, maar ook prima vanuit huis. Dat is voor ons om het even.

WIE BEN JIJ?

  •  In deze functie komt zowel jouw Linux systeemkennis als ook jouw proactieve persoonlijkheid van pas.
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Linux Systeembeheerder.
  • Een storing? Geen stress, je analyseert en lost het op.
  • Ook optimaliseer je de infrastructuur en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van IT-vraagstukken.
  • Goede communicatievaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Daarnaast ben je analytisch ingesteld en communicatief vaardig

WIE WIJ ZIJN?

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een heel mooi product, de PlayFountain en vanaf nu groeien we door.  We zijn op dit moment met een klein team (maar groeiend) en we zijn gewend om met het team ervoor te zorgen dat alles gedaan wordt. Schouders eronder, samenwerken en gezelligheid dat typeert ons toch wel het beste.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Solliciteren is eenvoudig, laat je cv achter en wij nemen contact met jou op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.