• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

10/12/2019

Manager Inkoop

Word jij de Manager Inkoop bij Nefit Industrial in Deventer?

6/12/2019

Personeelsplanner

Vanwege uitbreiding en om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Personeelsplanner voor het plannen van onze verpleegkundigen en logistieke collega’s.

18/11/2019

Warehouse Manager (fulltime)

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van de logistieke organisatie op zoek naar een ervaren Warehouse Manager, fulltime.

15/11/2019

Teamleider Operationele Inkoop

Holmatro in Raamsdonksveer is op zoek naar een communicatief vaardige Teamleider Operationele Inkoop met een verbindende persoonlijkheid. Kan jij denken vanuit meerdere scenario’s, bezit jij over een helicopterview en heb jij al enkele jaren ervaring binnen een technische productieomgeving? Vind jij zowel professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling als humor en gezelligheid belangrijk? Solliciteer dan nu bij ons voor de functie:

13/11/2019

Manager Buying

Altijd al willen werken in de wijnhandel bij een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie? Dan is dit je kans! Delta Wines (Waddinxveen), Nederlands marktleider in zowel het supermarkt-, speciaalzaak-, als het foodservicekanaal, is op zoek naar een Manager Buying (fulltime), een dynamische en ondernemende baan.

24/10/2019

Supply Chain Consultant

Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant die kan plannen en organiseren. Maak jij onze groeiambities mee waar?

01/10/2019

Voorraadbeheerder / Demandplanner

Voor de inkoopafdeling is Tricorp in Rijen op zoek naar een ervaren Voorraadbeheerder / Demandplanner (m/v).

25/09/2019

SERVICEGERICHTE PLANNER

KOMPAN te Heerewaarden zoekt een ervaren planner die onze serviceorganisatie naar de volgende fase brengt.

17/09/2019

Inkoper Workwear

Tricorp in Rijen wil in alle opzichten de beste in het vakgebied zijn en zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid en zullen naar verwachting blijven doorgroeien. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 65 medewerkers en werken wij samen in een informele en prettige werkomgeving. Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een INKOPER WORKWEAR.

© Copyright - Primatch