• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

10/10/2019

Snijtafel Medewerker Meubelstoffen

Op zoek naar een verantwoordelijke baan in een logistieke omgeving in Tilburg? Werk je het liefst nauwkeurig en precies? Textaafoam is vanwege groei kort geleden verhuisd naar een modern en nieuw pand in Tilburg (Tradepark 58) en wij zoeken jou! Ben jij de snijtafel medewerker die wij zoeken?

10/10/2019

Expeditie Medewerker

Zoek jij een baan als magazijn-of logistiek medewerker in een moderne omgeving? Kun je fysiek zwaar werk verzetten en ben je op zoek naar een serieuze baan voor de lange termijn? Solliciteer dan op de functie expeditie medewerker in onze moderne werkomgeving en wordt HET visitekaartje bij Textaafoam in Tilburg!

01/10/2019

Voorraadbeheerder / Demandplanner

Voor de inkoopafdeling is Tricorp in Rijen op zoek naar een ervaren Voorraadbeheerder / Demandplanner (m/v).

25/09/2019

Assistent Inkoop

Smartwares Group is op zoek naar een Assistent Inkoop (32-40 uur) ter versterking van onze Trade afdeling! Ben jij administratief sterk, ga jij geen probleem uit de weg en krijg je energie van deadlines? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

25/09/2019

SERVICEGERICHTE PLANNER

KOMPAN te Heerewaarden zoekt een ervaren planner die onze serviceorganisatie naar de volgende fase brengt.

17/09/2019

Inkoper Workwear

Tricorp in Rijen wil in alle opzichten de beste in het vakgebied zijn en zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid en zullen naar verwachting blijven doorgroeien. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 65 medewerkers en werken wij samen in een informele en prettige werkomgeving. Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een INKOPER WORKWEAR.

© Copyright - Primatch