• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

05/02/2020

Kwaliteitsspecialist Confectie

HAVEP in Goirle is op zoek naar een Kwaliteitsspecialist voor de confectie. Ben jij analytisch, heb je oog voor detail en ben je continu op zoek naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

29/01/2020

Warehouse Employee

Frencken Mechatronics Europe zoekt een Warehouse Employee voor het beheer van de goederenstroom. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

24/01/2020

Supply Chain Consultant

Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant die kan plannen en organiseren. Maak jij onze groeiambities mee waar?

17/01/2020

Buyer / Inkoper

Altijd al willen werken in de wijnhandel bij een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie? Dan is dit je kans! Delta Wines, Nederlands marktleider in zowel het supermarkt-, speciaalzaak-, als het foodservicekanaal, is ter versterking van het inkoopteam op zoek naar een Buyer (fulltime), een dynamische en ondernemende functie.

13/01/2020

Customer Service Medewerker Logistiek

Textaafoam in Tilburg, is op zoek naar een Customer Service Medewerker Logistiek. Wil jij werken bij een Brabants familiebedrijf in een hecht team, waarbij je service gericht werkt en veel afwisseling in werkzaamheden hebt? Solliciteer dan nu bij ons!

23/12/2019

Project Buyer

Holmatro in Raamsdonksveer is op zoek naar een kwaliteitsgerichte, technisch onderlegde Project Buyer met goede communicatieve skills. Heb je ruime ervaring als project inkoper binnen een technische productieomgeving en werk je graag aan de ontwikkeling en realisatie van nieuwe innovatieve producten ? Dan komen wij graag in contact met jou!

6/12/2019

Personeelsplanner

Vanwege uitbreiding en om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Personeelsplanner voor het plannen van onze verpleegkundigen en logistieke collega’s.

© Copyright - Primatch