• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

12/04/2019

MAGAZIJNMEDEWERKER

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort is op zoek naar een Magazijnmedewerker die sterk, gezond en goed met gereedschap is. Solliciteren is in een paar minuten geregeld. Een cv mag, maar is niet verplicht!

10/04/2019

SUPPLY CHAIN SUPPORT COÖRDINATOR

Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom is op zoek naar een fulltime Supply Chain Support Coördinator! Ambieer jij een customer service gerichte carrière in een internationale supply chain omgeving? En heb jij een HBO Bachelor opleiding in logistiek/ supply chain óf MBO opleiding met relevante ervaring? Lees dan snel verder!

12/03/2019

LEIDINGGEVEND OPERATOR INPAK

Kun jij de verantwoordelijkheid voor jouw verpakkingslijn dragen? Uniekaas zoekt teamplayers, met coachende vaardigheden, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

11/03/2019

LOGISTIEK SPECIALIST

De Smartwares Group is op zoek naar een fulltime Logistiek Specialist om innovatie en verbeteringen binnen onze Supply Chain processen uit te voeren! Stilstaan is achteruitgaan dus wij zijn altijd in beweging. Heb jij minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol en heb je passie voor het aan elkaar knopen van logistieke processen? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/02/2019

VOORRAADBEHEERDER

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime Voorraadbeheerder.

© Copyright - Primatch