• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

16/08/2018

CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij de groeiambities mee waar?

17/07/2018

ACCOUNTMANAGER LOGISTIEK

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is op zoek naar een Accountmanager Logistiek. Spreken de kernwoorden logistieke service, commercieel en dynamisch jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

10/07/2018

GRAFISCH WEBDESIGNER

Smartwares Group is op zoek naar een creatieve Grafisch Webdesigner. Heb jij een passie voor vormgeving en ben je in staat om onze websites op designgebied optimaal in te richten? Zijn termen als A/B testing, CCS en HTML jou niet vreemd en ben je daarnaast ook nog eens een kei in beeldbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10/07/2018

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

ALKU (Tilburg) is voor de afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een Supply Chain Coordinator.

02/07/2018

MEDEWERKER SUPPLY CHAIN SUPPORT

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Supply Chain Support ter uitbreiding op zoek naar een Medewerker Supply Chain Support. Spreken de kernwoorden logistiek, commercieel, service en dynamisch jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

02/07/2018

PLANNER

Delicia in Tilburg, ‘s werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, zoekt een ervaren Productie Planner. Heb jij kennis van productieprocessen en komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht in een dynamische werkomgeving? Dan is de grootste chocolade fabriek van Zuid-Nederland op zoek naar jou!

22/06/2018

MAGAZIJNMEDEWERKER

Basiq Dental (Oisterwijk), is op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers voor alle voorkomende logistieke werkzaamheden in ons mooie magazijn.

11/6/2018

CHAUFFEUR

Collin Recycling (Venlo) is op zoek naar enthousiaste chauffeurs die allround inzetbaar zijn op KPW-, Bak-, Portaal- en Haakarmwagens! Vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Kom dan ons team versterken!

© Copyright - Primatch