• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

20/02/2019

FORECAST & DEMAND SPECIALIST

Smartwares Group is op zoek naar een Forecast & Demand Specialist (starter) met een analytische blik en sterke kennis van Excel.

08/02/2019

TRAINEESHIP INVENTORY MANAGEMENT

Heb jij als Young Professional net jouw HBO- of WO diploma op zak en wil je je carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Met jouw passie voor Supply Chain, ondernemende houding en overtuigingskracht kun jij bij ons het verschil maken!

05/02/2019

TRANSPORTPLANNER

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van de logistieke organisatie op zoek naar een fulltime Transportplanner.

05/02/2019

VOORRAADBEHEERDER

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime Voorraadbeheerder.

28/01/2019

ASSISTENT CATEGORY MANAGER

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

16/01/2019

OPERATIONS MANAGER

Wil jij werken in de Champions League van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Operations Manager met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

04/01/2019

TEAMLEADER PLANNING

De Smartwares Group is op zoek naar een fulltime Teamleader Planning! Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, heb je passie voor logistiek en wil je graag aan de slag in een internationale organisatie? Dan ben je bij ons van harte welkom!

03/01/2019

INKOPER

IBN in Uden is op zoek naar een ervaren Inkoper. Ben jij inkoper en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Heb jij daarnaast affiniteit met maatschappelijk ondernemen? Lees verder en solliciteer!

03/01/2019

BUYING MANAGER

Heb jij senior inkoopervaring en beschik jij over de skills en ambitie om leiding te geven?! Dan is Tricorp op zoek naar jou! Jij herkent de beste kwaliteit en bent in staat om dit tegen de best mogelijke prijzen in contracten om te zetten. Lees gauw verder en solliciteer.

21/12/201818

OPERATIONAL BUYER

Machinefabriek Gebrs. Frencken is op zoek naar een Operational Buyer.

14/12/2018

JR. CATEGORY MANAGER

De Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Jr. Category Manager voor de productgroepen Communication & Care, Outdoor en Food Preparation. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

30/11/2018

PROJECTMANAGER SUPPLY CHAIN

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Projectmanager ‘Supply Chain’ met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

30/11/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER INKOOP LOGISTIEK

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Inkoop Logistiek op zoek naar een Administratief Medewerker. Spreken de kernwoorden administratie, nauwkeurig en servicegericht jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

23/11/2018

OPERATIONEEL INKOPER

Henri is een Brabants familiebedrijf en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. We noemen het ook wel ‘de Geluksfabriek’. Omdat bij Henri werken je gelukkig maakt. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk. Jij staat aan het roer.

23/11/2018

AMBITIEUZE EXPEDITIEMEDEWERKER+

Henri is op zoek naar een ambitieuze medewerker die ons team Expeditie komt versterken.

© Copyright - Primatch