• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

03/01/2018

BUSINESS PROCES ANALIST

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Business Proces Analist met een passie voor het verbeteren van het ‘retouren’ proces.

21/12/2017

VOORRAADBEHEERDER / TECHNISCH INKOPER

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een voorraadbeheerder / technisch inkoper die zorgt dat alle werkzaamheden tijdig en met de juiste producten en leveranciers tot stand komen.

18/12/2017

VOORRAADBEHEERDER

Tricorp B.V. (Rijen) is op zoek naar een Voorraadbeheerder die gaat waarborgen dat onze dealers nooit misgrijpen. Als Voorraadbeheerder ben jij constant actief hoe je de servicegraad kan laten groeien tegenover zo laag mogelijke voorraadkosten. Ben jij analytisch, oplossingsgericht, optimistisch en sta je open voor verandering? Dan zoeken wij jou!

06/12/2017

PRODUCTIE PLANNER

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een productie planner. Ben jij die professional die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de automotive markt, gedreven en servicegericht de productie – over meerdere productielijnen – gaat plannen? Dan wil de Condor Group, in het bijzonder Vebe Floorcoverings in Genemuiden graag met je kennismaken!

03/11/2017

KAM-COÖRDINATOR

Audax Logistiek, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een communicatief sterke fulltime KAM-Coördinator die graag binnen een hectische omgeving presteert.

© Copyright - Primatch