• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

17/01/2020

Buyer / Inkoper

Altijd al willen werken in de wijnhandel bij een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie? Dan is dit je kans! Delta Wines, Nederlands marktleider in zowel het supermarkt-, speciaalzaak-, als het foodservicekanaal, is ter versterking van het inkoopteam op zoek naar een Buyer (fulltime), een dynamische en ondernemende functie.

13/01/2020

Customer Service Medewerker Logistiek

Textaafoam in Tilburg, is op zoek naar een Customer Service Medewerker Logistiek. Wil jij werken bij een Brabants familiebedrijf in een hecht team, waarbij je service gericht werkt en veel afwisseling in werkzaamheden hebt? Solliciteer dan nu bij ons!

23/12/2019

Project Buyer

Holmatro in Raamsdonksveer is op zoek naar een kwaliteitsgerichte, technisch onderlegde Project Buyer met goede communicatieve skills. Heb je ruime ervaring als project inkoper binnen een technische productieomgeving en werk je graag aan de ontwikkeling en realisatie van nieuwe innovatieve producten ? Dan komen wij graag in contact met jou!

12/12/2019

Ontwerper Verpakkingen (karton)

D-Box, gevestigd in Arnhem, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kartonnen verpakkingen, displays en ander promotiemateriaal. De unieke kracht van D-Box is om zeer snel vragen van klanten te beantwoorden en vervolgens, met een korte levertijd, een breed portfolio aan niet-standaard producten te ontwerpen en te produceren. Dit gebeurt door een betrokken team van circa 30 medewerkers. D-Box is een snelgroeiende onderneming met korte communicatielijnen, veel ruimte voor initiatief en iedere dag nieuwe uitdagingen. Wanneer je het leuk vindt om verantwoordelijkheid te nemen, veel te leren, snel te groeien en afwisseling in jouw werk te hebben, dan is het beslist de moeite waard om te onderzoeken of deze vacature bij jou past.

6/12/2019

Personeelsplanner

Vanwege uitbreiding en om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Personeelsplanner voor het plannen van onze verpleegkundigen en logistieke collega’s.

18/11/2019

Warehouse Manager (fulltime)

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van de logistieke organisatie op zoek naar een ervaren Warehouse Manager, fulltime.

15/11/2019

Teamleider Operationele Inkoop

Holmatro in Raamsdonksveer is op zoek naar een communicatief vaardige Teamleider Operationele Inkoop met een verbindende persoonlijkheid. Kan jij denken vanuit meerdere scenario’s, bezit jij over een helicopterview en heb jij al enkele jaren ervaring binnen een technische productieomgeving? Vind jij zowel professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling als humor en gezelligheid belangrijk? Solliciteer dan nu bij ons voor de functie:

13/11/2019

Manager Buying

Altijd al willen werken in de wijnhandel bij een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie? Dan is dit je kans! Delta Wines (Waddinxveen), Nederlands marktleider in zowel het supermarkt-, speciaalzaak-, als het foodservicekanaal, is op zoek naar een Manager Buying (fulltime), een dynamische en ondernemende baan.

24/10/2019

Supply Chain Consultant

Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant die kan plannen en organiseren. Maak jij onze groeiambities mee waar?

© Copyright - Primatch