• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

04/05/2018

PROJECTCOÖRDINATOR / PLANNER

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is voor de afdeling Projectbureau op zoek naar een Projectcoördinator / Planner. Ben jij een écht organisatietalent en weet jij mensen met jouw enthousiasme en communicatieve skills mee te krijgen? Dan is dit misschien de baan voor jou!

23/04/2018

CHAUFFEUR/BELADER

Collin Recycling (Venlo) is op zoek naar enthousiaste chauffeurs/beladers die allround inzetbaar zijn op KPW-, Bak-, Portaal- en Haakarmwagens! Vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Kom dan ons team versterken!

09/04/2018

PLANNER BIJ ERMA SPORT IN ALMELO

Wil jij de schakel zijn tussen verkoop, productie, monteurs en klanten? Als planner bij ERMA Sport in Almelo zorg jij door efficiënte inzet van mensen en middelen voor optimale leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

03/04/2018

ASSISTENT CATEGORY MANAGER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij Smartwares van harte welkom!

16/03/2018

PLANNER PROJECTBUREAU

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is voor de afdeling Projectbureau op zoek naar een Planner. Ben jij een echte aanpakker en is organiseren jouw passie? Dan is dit misschien dé baan voor jou!

© Copyright - Primatch