• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

16/08/2019

Ervaren Inkoopadviseur

IBN in Uden is op zoek naar een ervaren Inkoopadviseur. Ben jij een Business Partner voor de proceseigenaar? Zie je het grote beeld en geef je gevraagd en ongevraagd advies? Heb jij daarnaast affiniteit met maatschappelijk ondernemen? Lees verder en solliciteer!

25/07/2019

SERVICEGERICHTE PLANNER

KOMPAN te Heerewaarden zoekt een ervaren planner die onze serviceorganisatie naar de volgende fase brengt.

19/07/2019

INKOPER

ETF Machinefabriek B.V. (Nederweert) zoekt een Inkoper voor het inkopen van onderdelen voor onze attracties voor de amusement industrie en onze verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie. Ben jij de Inkoper die samen met jouw nieuwe collega’s de meest fantastische projecten realiseert all over te world?

09/07/2019

WERKVOORBEREIDER

Het Atelier van Morentz is met recht een unieke plek. Niet alleen door de locatie (oude schoenfabriek) maar juist ook door de 30 vakmensen; restauratoren, meubelmakers en stoffeerders die er dagelijks tientallen unieke designmeubelen uit de vorige eeuw restaureren. Help jij ons werk beter te plannen en uit te voeren?

 

20/06/2019

MAGAZIJN / WERKPLAATS MEDEWERKER

Morentz in Waalwijk is op zoek naar een magazijn/werkplaats medewerker die ervoor zorgt dat ieder meubelstuk op een perfecte manier bij de klant terecht komt. Heb jij oog voor schoonheid en een echte hands-on mentaliteit? Ben jij secuur met exclusieve stukken en kan jij niet wachten om te werken met (vintage) meubel design? Lees dan snel verder!

04/06/2019

CHAUFFEUR C IN ROOSENDAAL

AGC in Roosendaal is op zoek naar een chauffeur die klantbestellingen in Nederland aflevert. Ben jij service gericht en heb jij ervaring als chauffeur met een rijbewijs C? Zoek jij een functie waar je werkt in dagdienst en de weekenden vrij bent? Dan is dit jouw vacature! Solliciteer direct!

29/05/2019

INKOPER

2Connect in Waalwijk is op zoek naar een zelfstandige Inkoper die de afdeling Operations ondersteund bij het gehele inkoopproces en naar een volgend niveau weet te tillen. Jij weet de inkooppositie van 2Connect te verbeteren door kostprijsbewust en efficiënt producten en diensten te verwerven bij externe leveranciers. Ben jij toe aan een volgende stap of nieuwe uitdaging? Dan willen wij graag meer van jou weten!

29/05/2019

QA OFFICER

Zorg jij ervoor dat de hoogste standaarden voor veiligheid en kwaliteit behaald worden? Uniekaas zoekt een QA Officer!

© Copyright - Primatch