• Logistiek & Inkoop

Vacatures Logistiek & Inkoop

30/11/2018

PROJECTMANAGER SUPPLY CHAIN

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Projectmanager ‘Supply Chain’ met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

30/11/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER INKOOP LOGISTIEK

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Inkoop Logistiek op zoek naar een Administratief Medewerker. Spreken de kernwoorden administratie, nauwkeurig en servicegericht jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

23/11/2018

OPERATIONEEL INKOPER

Henri is een Brabants familiebedrijf en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. We noemen het ook wel ‘de Geluksfabriek’. Omdat bij Henri werken je gelukkig maakt. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk. Jij staat aan het roer.

23/11/2018

AMBITIEUZE EXPEDITIEMEDEWERKER+

Henri is op zoek naar een ambitieuze medewerker die ons team Expeditie komt versterken.

13/11/2018

MAGAZIJNMEDEWERKER

AOPEN Europe in ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar een zorgvuldige en servicegerichte medewerker voor ons magazijn die tevens eindverantwoordelijk is voor de kwaliteit van de processen in het magazijn.

12/11/2018

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Supply Chain Engineer die een bijdrage gaat leveren aan de professionalisering en groei van Frencken.

19/10/2018

LOGISTIEK MEDEWERKER/ZAGER

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een leuke combifunctie voor een Logistiek Medewerker die ook een automatische zaagmachine gaat bedienen. Ben jij de aanpakker die zij zoeken?

16/10/2018

PLANNER / OPERATIONEEL COÖRDINATOR

ABC Olie in Tilburg is op zoek naar een Planner / Operationeel Coördinator die zorgt voor een gestroomlijnde transportplanning en coördinatie van operationele werkzaamheden. Ben jij die energieke aanpakker die affiniteit heeft met techniek en toe is aan een volgende stap in zijn carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

12/10/2018

MEEWERKEND VOORMAN LOGISTIEK

Vollenhoven Olie Technologie in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste fulltime Meewerkend Voorman Logistiek. Ben jij een initiatiefnemer en doener? En zorg jij ervoor dat onze klanten op de juiste tijd en wijze worden beleverd? Lees dan snel verder dan is dit echt iets voor jou…

24/09/2018

MONTAGE EN TRANSPORT PLANNER BIJ ERMA SPORT

Jij wilt als montage en transport Planner in een sportgekke werkomgeving zorgen voor optimale leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid? Kom werken bij ERMA Sport in Almelo.

14/09/2018

CATEGORY MANAGER

Smartwares is op zoek naar een Category Manager voor de productgroepen Food Preparation and Breakfast. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

© Copyright - Primatch