Bekijk Profclean Europe op:

Functie:
Logistiek Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Profclean Europe
Duinweg 4b
5482 VR Schijndel

Contactpersoon:
Frits van Boxmeer
073 547 8265

Plaatsingsdatum:
27/06/2022

Logistiek Medewerker

Profclean Europe te Schijndel, heeft een vacature voor een zelfstandig, allround magazijnmedewerker. Ben je graag verantwoordelijk voor het hele logistieke proces? Het gaat om de interne goederenstromen voor onze productiewerkzaamheden. De in- en uitgaande goederen en bijbehorende administratieve werkzaamheden. Zelf inrichten, aanpassen en schoon en op orde houden van jouw magazijn. Onderhouden van contact met leveranciers en intern met inkoop, verkoop en productie. Kortom een uitdagende en afwisselende functie bij een jong, informeel en gezellig bedrijf. 

Logistiek medewerker 

Wat ga je doen?

Als Logistiek medewerker bij Profclean ben je de spil van alle logistieke processen en werk je nauw samen met collega’s van de productie, inkoop, verkoop en administratie. Het magazijn en alles wat er gebeurd is jouw domein. Je zorgt dat het magazijn tip top in orde is en constateert en rapporteert het als je afwijkingen opmerkt. Je helpt mee met het inventariseren en balansen van de voorraden. Je biedt ondersteuning bij de inkoop van diverse producten. Geen dag is hetzelfde en je vindt het leuk om je werk zelf in te delen.

Speerpunten in de functie:

  • Op basis van de verkooporders verzamel je dagelijks de bestellingen aan de hand van een laadlijst en maakt deze klaar voor transport.
  • Je zorgt voor het beheer van een efficiënte voorraad en goederenstroom.
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en op locatie zetten van de binnengekomen leveringen. Soms help je de chauffeurs bij het lossen.

Bedrijf

Profclean Europe (www.profclean.eu) bestaat sinds 1981 en is een gerenommeerd producent en distributeur van technische onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen, onderhoudsmaterialen, hygiënische producten en accessoires. Vanuit de twee kantoren in Nederland en België richt Profclean zich met een enthousiast team van 18 gedreven verkopers op de Europese markt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, worden uitvoerig getest en voldoen aan alle wettelijke milieueisen. Met een eigen productiemaatschappij en laboratorium is Profclean in staat adequaat in te spelen op specifieke problemen en klantwensen. Het assortiment is variërend, van massaproductie tot een geheel specifiek product dat speciaal voor de klant is samengesteld. Profclean Europe is een familiair bedrijf. Wij streven ernaar om een optimale service en aftersales service te kunnen verlenen met een betrokken en enthousiast team collega’s.

Wat is jouw bagage?

Je werkt graag als logistiek medewerker in een productieomgeving en hebt hier liefst ook al ervaring mee. In deze afwisselende functie werk je zelfstandig en zelf startend. Als dat nodig is spring je bij in bijvoorbeeld de productie of neem je de telefoon op. Doordat je nauwkeurig werkt houd je overzicht en klopt ook je administratie. Ook werken met geautomatiseerde systemen is je bekend.

Overige functie-eisen zijn:

  • Een mbo werk- en denkniveau.
  • Je bent prettig in de omgang en hebt een collegiale en flexibele instelling.
  • In het bezit van een certificaat en ervaring met een hef- en/of reachtruck of bereid dit te leren en halen. 

Het aanbod

Profclean biedt jou een uitdagende functie in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie.

  • Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Een tenminste marktconform salaris.
  • Een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Wil je direct solliciteren op deze rol? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Contactpersoon voor deze vacature is Frits van Boxmeer (Directeur),bereikbaar via 073 547 8265 of info@profclean.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.