Bekijk BEX Machinefabriek BV op:

Functie:
Logistiek Medewerker/Zager

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Machinefabriek Bex BV
Waage Naak 12
6019 AA Wessem

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 208 698 96

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Logistiek Medewerker/Zager

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een leuke combifunctie voor een logistiek medewerker die ook een automatische zaagmachine gaat bedienen. Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

Machinefabriek Bex is een echt familiebedrijf. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een vooruitstrevende en volwaardige machinefabriek. Al jaren wordt er gewerkt voor een groot aantal nationale en internationale machinebouwers.

Onze kracht? Flexibiliteit, kwaliteit én persoonlijke aandacht. Tot op de dag van vandaag staat persoonlijk contact en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze collega’s.

Tevredenheid op alle fronten, daar hechten wij waarde aan!

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat alles keurig wordt gelost en geladen middels een heftruck en bovenloopkranen. Daarnaast ontzorg jij jouw collega’s aan de productielijnen door tijdig het geproduceerde restafval te verwijderen. Uiteraard verplaats jij ook de gereedgekomen producten en maak je deze klaar voor transport.

Als zager ben jij actief in het bedienen van een geautomatiseerde zaagmachine. Met behulp van kranen en robots wordt dit werk voor jou zo makkelijke mogelijk gemaakt. Je wordt ingewerkt door een ervaren collega zodat ook jij deze gevarieerde job straks met veel plezier kunt uitvoeren.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken.

Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • Jij hebt affiniteit met metaal
  • Jij bent zelfstandig en je bent in staat om prioriteiten te stellen
  • Jij hebt ervaring als heftruckchauffeur
  • Certificaat veilig hijsen heftruck is een pré. Heb jij dat niet dan zorgen wij ervoor dat jij dat kan behalen

Waarom past deze functie perfect bij jou?

  • Jij houdt van het werken met je handen
  • Je werkt/denkt mee om het werk nog beter te maken
  • Jij bent een prettige collega om mee samen te werken, want bij ons werk je in een team.
  • Je houdt van orde en netheid op de werkvloer
  • Je werkt niet in ploegendienst!

Werken bij Bex….

….. betekent werken in een mooi bedrijf, met de beste materialen en de hoogste kwaliteit. We bieden je een prettige en collegiale werkomgeving met goede vooruitzichten.  We bieden jouw een prima salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Reageren?

Klik dan op de sollicitatiebutton, geef in een paar minuten antwoord op de ja/nee vragen en laat je gegevens achter. Een cv en persoonlijk bericht meesturen mag, maar is niet verplicht.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dat contact op met Johan de Regter via nummer 06 20869896 of mail naar johan.deregter@primatch.nl

Primatch ondersteunt Bex Machinefabriek B.V. bij de werving en selectie van de deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.