Bekijk Textaafoam BV op:

Functie:
Magazijn Medewerker Meubelstoffen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Textaafoam BV
La Défense 11
5026 SC Tilburg

Contactpersoon:
Danique Verschuuren
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
04/08/2022

Magazijn Medewerker Meubelstoffen

Als Magazijn Medewerker Meubelstoffen werken bij een gezellig Tilburgs bedrijf met leuke collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vind jij het leuk om binnen een magazijn lekker bezig te zijn wil je graag werken bij een loyale werkgever voor een langere tijd, solliciteer dan zonder CV en wij nemen contact op!

 Textaafoam is voor haar innovatieve en ruim opgezette magazijn op zoek naar een:

Magazijn Medewerker Meubelstoffen

Als magazijn medewerker ben je onderdeel van het logistieke team binnen Textaafoam en verantwoordelijk voor alle in het magazijn voorkomende logistieke activiteiten. Deze bestaan uit:

 • Ontvangen, lossen en wegzetten van goederen op de juiste locatie;
 • Verzendklaar maken en laden van goederen;
 • Het knippen, controleren en inpakken van bestellingen;
 • A.d.h.v. orders de rollen meubelstof verzamelen;
 • Bijdragen aan een opgeruimde werkomgeving in het magazijn.

Wat vragen wij van jou?

 • Een serieuze kandidaat die op zoek is naar een baan voor langere tijd.
 • Een beschikbaarheid van 32-40 uur. in dagdienst. Van maandag t/m donderdag zijn je werktijden van 7.30 – 17.00 uur. Op vrijdag is dat van 7.30 – 14.15 uur;
 • Sterke fysieke gesteldheid i.v.m. het handmatige werk dat verricht wordt;
 • Je bent in het bezit van een hef- en/of reachtruck certificaat of bent bereid deze te behalen bij start van het dienstverband.

Het aanbod

Textaafoam biedt jou een direct dienstverband zonder tussenkomst van uitzendbureaus. Je wordt opgenomen in de Textaafoam familie met ruimte voor persoonlijke aandacht, een eigen stem en een warm team met verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn een bedrijf waar je geen nummer bent en de directeur gewoon aanspreekbaar is en naar je luistert!

Verder mag je verwachten:

 • Een goed betaalde baan in dagdienst en overuren worden extra beloond;
 • Vrijdagmiddag vrij vanaf 14:15 uur;
 • 25 vakantiedagen EN 13 ATV dagen waarbij je de mogelijkheid hebt ze uit te laten betalen of op te nemen;
 • Een schone en moderne werkomgeving voorzien van een fijn klimaat, de juiste hulpmiddelen om je werk kwalitatief goed te doen en een relax kantine met PlayStation, tafelvoetbal en dartboard;
 • Dagelijks vers fruit en gratis koffie en thee.

Daarnaast wordt er voor een klein vast bedrag per dag een lunch verzorgd, waar je naar wens gebruik van kunt maken. Naast hard werken houden we van gezelligheid. We organiseren regelmatig leuke teamactiviteiten. Dus heb je een leuk idee? Gooi het in de groep!

Meer over Textaafoam

Wij zijn gevestigd op Tradepark 58 (T58) en zijn een industriële groothandel in meubelstoffen met nationaal en internationaal een grote afzetmarkt. We hebben een breed assortiment aan stoffen en leveren deze aan de meubel-, bedden- en caravanindustrie. Textaafoam heeft sinds 2019 een nieuw modern pand en een ruim magazijn waar we dagelijks vele orders verwerken.

Meer info & Solliciteren

Is dit jouw functie en wil jij graag werken bij Textaafoam? Heb jij de juiste mentaliteit en werk je graag in een innovatief magazijn? Reageer dan via de sollicitatieknop met je contactgegevens!

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met onze recruiter Danique Verschuuren, via 06 25 18 21 90. Een appje sturen mag ook! Meer informatie over ons bedrijf is te vinden via www.textaafoam.nl. Bekijk ook onze bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=XOqMG0jHUQY&t=27s

Tags: snijtafel medewerker, magazijnmedewerker, magazijn medewerker, logistiek medewerker, expeditie medewerker, snijtafel, meubelstoffen. Textielstoffen, orderpicker, orders verzamelen, Tilburg, Goirle, Riel, Gilze, Oosterhout, Breda, Noord-Brabant, knippen, bestellingen, verzendingen, vacature, fulltime, dagdienst. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.