Bekijk Cedo op:

Functie:
Maintenance Manager

Locatie:
CeDo Recycling
De Asselen Kuil 15
6161RD Geleen

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 20869896

Plaatsingsdatum:
12/02/2020

Maintenance Manager

Cedo te Geleen is op zoek naar een ervaren Maintenance Manager die verantwoordelijk is voor het volledige onderhoud op onze site. Je implementeert een Total Preventive Maintenance (TPM) plan om een optimale bedrijfszekerheid te borgen.

Als Maintenance Manager ben jij continu bezig met het verbeteren van onze onderhoudsprocedures en ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Dat doe je op een doordachte manier waardoor het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt van de onderhoudswerkzaamheden. Wij kennen een productie proces waarbij alle aspecten van techniek aan bod komen. Naast vele elektrotechnische installaties kom je bij ons druk, stoom, hydraulische en pneumatische technieken tegen. Bovendien is ons proces behoorlijk energie consumptief en tref je veel installaties voor het terug willen winnen van warmte en energie aan. Kortom als je van techniek houdt en je bijdrage wil leveren aan een beter milieu dan zit je bij ons goed!

Wij zijn wij?

Cedo Recycling is actief in 35 landen en samen met zo’n 2000 collega’s houden wij ons bezig met Recycling. Ons doel is om op een verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan ons milieu. Op onze locatie in Geleen recyclen we folies tot korrels welke we weer gebruikt worden voor de productie van afvalzakken.

Wat gaan wij jou bieden?

Wij bieden jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd aan, een marktconform salaris wat afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 4.000,00 – € 5.000,00 ligt. Buiten een uitstekend pensioen bieden wij jou ook 24 verlofdagen en 11,5 ADV dagen per jaar. Een plek om onderdeel te zijn van innovatieve projecten en veranderingen waarin er voldoende mogelijkheden zijn tot doorgroei en ruimte om ambities waar te maken. 

Wie ben jij?

Ten eerste ben jij een hands-on en pragmatische teambuilder die middels uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel NL als EN, in staat is om op een efficiënte en effectieve wijze direct een toegevoegde waarde voor onze organisatie te zijn.

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Mechatronica of WTB; en over ruime ervaring als maintenance manager in een productie omgeving. Daarnaast heb je aantoonbare kennis en ervaring van Total Productive Maintenance & van lean management.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen neem je contact op met Johan de Regter (recruiter) via telefoonnummer 06-20869896 appen of na werktijd bellen kan natuurlijk ook.

Primatch ondersteunt Cedo met het invullen van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en overnemen van deze vacature door vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!