• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

13/04/2021

New Business Product Manager

Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een New Business Product Manager CoPilot.
De markt van salarissoftware en HR is sterk in beweging. Weet jij wat er speelt bij HR-managers en MT-leden in het MKB? En weet jij hoe we de behoefte van deze doelgroep kunnen omzetten in het ontwikkelen, danwel aankopen van nieuwe producten? Heb jij ervaring met design thinking en weet je gevalideerde proposities vanuit een strategie te vertalen naar een heldere roadmap voor de productontwikkeling van CoPilot? Dan ben jij de New Business product manager die we zoeken!

15/03/2021

Senior Verenigingsmanager

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt voor het team Werk & Gezondheid een Senior verenigingsmanager met de focus op de branchevereniging Nefemed.

11/03/2021

Directeur

Bosgroep Noord-Oost Nederland, gevestigd in Witharen is op zoek naar een Directeur (24 uur) die 14 jonge en gedreven professionals gaat coachen bij hun adviserende en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van bos- en natuurbeheer.

19/02/2021

Team Leader Customer Service

Smartwares Group is looking for a Team Leader Customer Service (40 hours). Are you looking for a job within customer service that is all about service instead of hard targets and are you the person who can further transform our customer service department to the next level? We are happy to talk to you!

16/02/2021

Commercieel Manager Daken Nederland

KIMMENADE GROEP, gevestigd in Helmond, zoekt een Commercieel Manager Daken die bijdraagt aan de verdere ambities en groei van ons bedrijf.

© Copyright - Primatch