• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

16/05/2018

MANAGER CUSTOMER SERVICE & BACKOFFICE

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een fulltime Manager Customer Service & Backoffice met HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring in een commerciële functie.

05/04/2018

OPERATIONEEL MANAGER

Ben jij een enthousiaste doener met focus op veranderen en verbeteren? Is het jouw tweede natuur om jouw team mee te nemen in dat proces? Dan is het Nederlands Volmachtbedrijf, in Tilburg, op zoek naar jou! In de rol van Operationeel Manager borg jij de kwaliteit van de dienstverlening en kwantiteit van de operatie op het gebied van acceptatie, polisopmaak, schade meldingen en ICT.

03/04/2018

PROJECTMANAGER (FULLTIME)

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Projectmanager met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

27/03/2018

ALGEMEEN DIRECTEUR

Citrus Andriessen Groep zoekt een CEO! Een Algemeen Directeur met ervaring in (software) productmanagement die successen heeft geboekt met internationale Business Development.

09/03/2018

OPERATIONEEL DIRECTEUR

KIMMENADE GROEP zoekt een Operationeel Directeur die bijdraagt aan de verdere professionalisering en groei van ons bedrijf. Een bedrijfskundige en bouwkundige professional, die bedreven is in nieuwbouw en renovatieprojecten in onder meer de (petro)chemische, energie en logistieke sector.

© Copyright - Primatch