• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

18/10/2021

Managing Consultant

Trias zoekt een Managing Consultant (Lid MT) voor de business-line Bedrijven en Innovatie. Zoek jij een management rol, waarin je samen met een team van specialisten innovaties gaat realiseren die het verschil maken voor een leefbaar en duurzaam Nederland van morgen? Reageer dan direct!

20/09/2021

Programmamanager Energietransitie

Zoek jij een zelfstandige, uitdagende programmamanagersrol binnen een multi helix organisatie, waarbij energietransitie, economische stimulering, innovatie, talentontwikkeling en verduurzaming hand in hand gaan? Word jij enthousiast van het bijdragen aan een belangrijk maatschappelijk thema door het ontwikkelen en realiseren van projecten. Reageer dan direct!

16/09/2021

Planner/Teamleider Service Monteurs (32-40 uur)

Hoefnagels Fire Safety Services (Tilburg) is op zoek naar een Planner / Teamleider Service Monteurs. Ben jij een echte aanpakker en is organiseren jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

09/09/2021

Programmamanager Smart Industry

Zoek jij een zelfstandige, uitdagende rol als programmamanager binnen een triple helix organisatie, waarbij Smart Industry, economische stimulering, digitalisering, innovatie, talentontwikkeling en verduurzaming hand in hand gaan? Breng jij partijen bij elkaar met aansprekende, relevante en pragmatische thema’s en programma’s? Reageer dan direct!

27/08/2021

Manager Quality Assurance & Regulatory Affairs Benelux

Met jou erbij worden dentale professionals in de Benelux blij. Versterk het team van Henry Schein Benelux als Manager Quality Assurance & Regulatory Affairs Benelux (32-40 uur). Als Manager Quality Assurance & Regulatory Affairs Benelux bij Henry Schein help jij diverse dentale professionals in de Benelux hun werk efficiënt uit te voeren.

© Copyright - Primatch