• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

09/07/2021

Vestigingsmanager

Bobo’s Eyewear (Den Bosch) is op zoek naar een ondernemende vestigingsmanager die ons ondersteunt bij alle onderdelen van de bedrijfsvoering van ons Optiek Centrum. Ben jij een organisatietalent, sta je stevig in je schoenen en durf jij jouw visie uit te dragen? Dan gaan we graag in gesprek met jou!
 

09/07/2021

Regio Medewerker

Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, communicatief vaardige professional? Krijg jij energie van een baan gericht op het ondernemerschap, netwerken en het verenigingswezen, lees dan snel verder.

 

09/07/2021

Manager Operations – lid MT

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een ervaren Manager Operations! Als Manager Operations vorm je samen met de directeur en de Team manager het MT van Wissenraet en is het jouw doel om de strategische groeidoelstellingen van Wissenraet te realiseren. Hiervoor heb je een team van 25 professionals ter beschikking waar jij verantwoordelijk voor bent.
 

09/07/2021

Manager Verenigingsmanagement – Lid MT

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een ervaren Manager Verenigingsmanagement die be-kend is met het opereren in samenwerkingsverbanden zoals (branche)verenigingen, belangenorgani-saties, lobbystructuren, stichtingen en paritaire organisaties.
 

01/07/2021

Manager Tankstation

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor een van haar servicestations in de regio Eindhoven een gedreven en doortastende manager. De vacature ontstaat doordat de huidige manager doorgroeit binnen de organisatie.

29/06/2021

Teamleider After Sales, Service & Onderhoud

Voor een nieuwe functie binnen Hertek zijn wij op zoek naar een Teamleider After Sales, Service & Onderhoud. Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team wat bestaat uit service coördinatoren (4), medewerkers supportdesk (3) en contractadministratie (5). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van Aftersales.

11/06/2021

Programmamanager Smart Industry

Zoek jij een zelfstandige, uitdagende programmamanagers rol binnen een triple helix organisatie, waarbij Smart Industry, economische stimulering, innovatie, talentontwikkeling en verduurzaming hand in hand gaan? Breng jij partijen bij elkaar met aansprekende, relevante en pragmatische thema’s en programma’s? Reageer dan direct!

© Copyright - Primatch