• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

22/07/2019

MANAGER TECHNISCHE DIENST & ENGINEERING

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks, zoekt een Manager Technische Dienst & Engineering. Heb jij een passie voor techniek en heb je interesse in zowel machine onderhoud, onderhoud van installaties, gebouwen, verbeter- en uitbreidingsprojecten? Zoek jij een echte uitdaging waarbij je leiding geeft aan 11 collega’s? Dan is dit echt jouw baan!

16/07/2019

Assistent Bedrijfsleider Vakantiepark

Siblu is op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider in Renesse die klaargestoomd wil worden als Bedrijfsleider voor een nieuw vakantiepark in Nederland. Heb jij HBO werk- en denkniveau en ervaring als manager en het aansturen van teams? Dan is dit misschien jouw baan!

 

12/07/2019

TECHNISCH COMMERCIEEL MANAGER (LID MT)

Sellox BV, gevestigd in Leusden biedt innovatieve oplossingen voor toegangscontrole en beveiliging, is op zoek naar een Technisch Commercieel Manager (Benelux).

 

18/06/2019

MANAGER MEDISCH ADVIES

Medas in Bussum is op zoek naar een enthousiaste, hands-on Manager Medisch Advies die gezamenlijk met de directie verantwoordelijk is voor de adviezen die worden gegeven door het team medisch adviseurs. Ben jij toe aan een volgende uitdaging? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

23/05/2019

VvE MANAGER BEHEER

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het financieel, administratief en juridisch beheer van diverse Verenigingen van Eigenaars? Lees dan verder!

© Copyright - Primatch