• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

23/01/2019

BUSINESS OWNER MY-LIFE

Ben jij een expert op het gebied van digitale business modellen en ben jij sterk in conceptueel denken? Ben jij een serieuze Business Owner die toe is aan een nieuw avontuur met de kans om een pril gestart platform te laten groeien? Dan is van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, voor het online platform ‘My-life’ op zoek naar jou!

16/01/2019

OPERATIONS MANAGER

Wil jij werken in de Champions League van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Operations manager met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

13/12/2018

BUSINESS UNIT MANAGER PRODUCTIE (LID MT)

Sta je op een kruising in je loopbaan en ben jij een Sociaal bevlogen Operationeel, – of Productiemanager? Zie je medewerkers met een afstand op de arbeidsmarkt als volwaardige collega’s? Én zoek je een rol op het snijvlak van productiemanagement, kwaliteitsdenken, lean-manufacturing en sociaal ondernemen? Dan zoekt IBN Productie jou!

05/12/2018

MANAGER CHEMICAL SUPPORT

Possehl Electronics (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Manager Chemical Support met passie voor mensen en processen. Ben jij de hands-on teamleider die zorgt voor een perfecte afstemming van onze processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch