• Management & Directie

Vacatures Management & Directie

10/08/2022

Commercieel Manager

Falck in Breda zoekt een Commercieel Manager die mee wil werken aan de ontwikkeling van de strategie van Falck in Nederland. Zit je in jouw kracht als je kunt schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen én commerciële doelen en uitdagingen? Ben jij creatief in het vinden van oplossingen en heb je kennis van outsourcing? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken. Lees snel verder!

04/08/2022

Supply Chain Manager

PlayFountain in Soest zoekt ter uitbreiding van het team een Supply Chain Manager. Als Supply Chain Manager ga je de supply chain voor de PlayFountain structureren en professionaliseren. Hierdoor kunnen we (nog) beter sturen op kwaliteit, efficiency en slimme processen. Kom jij ons team versterken?

02/08/2022

Manager Inkoop en Facilitair

Je hebt leidinggevende aspiraties of hebt als leidinggevende ervaring opgedaan en bent toe aan je volgende stap. Al eens gedacht aan een werkomgeving waar het echt om mensen draait? Als manager inkoop en facilitair ben jij de coachende leidinggevende die Van Neynsel uit ‘s-Hertogenbosch zoekt. Wil je uit jouw “ratrace” stappen en als mensenmens een zinvolle bijdrage leveren in een nieuwe werkomgeving waarmee je maatschappelijk impact maakt? Reageer dan vandaag nog!

26/07/2022

PMO Lead

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een PMO Lead. Als PMO Lead ben je verantwoordelijk voor het Project Management Office (PMO) van Brabantia. Je bepaalt het beleid voor de jaren die voor ons liggen en je zorgt ervoor dat onze innovatieprojecten minstens zo goed zijn als onze producten. Interesse? Lees dan snel verder.

16/06/2022

Productieleider (40 uur)

Van Lierop (Heeze), de specialist in het leveren van las en plaatconstructies zoekt een ambitieuze en ervaren productieleider. Heb je iets minder ervaring maar wil je je wel verder ontwikkelen ook dan nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken.

© Copyright - Primatch