Bekijk Huijbregts op:

Functie:
Manager Backoffice Horecabedrijf

Dienstverband:
Parttime (24-32 uur)

Locatie:
Huijbregts
Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek

Contactpersoon:
Jop Huijbregts
013 516 9243

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Manager Backoffice Horecabedrijf

Horecabedrijf Huijbregts in Hilvarenbeek is op zoek naar een ervaren Manager Backoffice die voor 24 tot 32 uur ons bedrijf van achter de schermen optimaal ondersteunt.

Ons bedrijf

Wij zijn een horecagroep met diverse exploitaties in het centrum van Hilvarenbeek en in Esbeek. Met ruim 25 jaar ervaring in de horeca en als écht Brabants familiebedrijf hebben wij een sterk team opgebouwd en zijn wij een begrip in de regio. Met ca. 125 man werken we dagelijks aan het verrassen en verwennen van onze gasten. Onze cultuur wordt gekenmerkt door hoge betrokkenheid, een pragmatische manier van werken en een dynamische werkomgeving. Niet alleen onze gasten, maar ook onze medewerkers staan bij ons centraal. Kijk voor meer informatie over onze exploitaties op één van onze website voor informatie: www.sintpetrus.nl, www.tavernepaulus.nl of www.hetlandgoed.nl.

De functie

In jouw rol ben je de verbindende schakel achter de diverse exploitaties en ondersteun je de operatie en het management. Als spil in het web, kan je goed organiseren en structureren en weet je je staande te houden in de dynamiek van een horecabedrijf. Dat betekent dat je de exploitaties faciliteert in hun behoeften, maar ook de regie neemt wanneer nodig. Jouw toegevoegde waarde ligt in het zorgdragen voor een betrouwbare administratie (financieel en HR), het optimaliseren van de processen en het coördineren en structuren van overkoepelende zaken. Je werkt direct samen met de bedrijfsleiders van de exploitaties, die tevens de eigenaren zijn. Ook is er een administratief medewerker die jou ondersteunt. Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Financieel-administratief: het verzorgen van de bedrijfsadministratie en leveren van betrouwbare en tijdige managementinformatie;
  • Personeel & Organisatie: verloning, verzuim, re-integratie, contracten, HR-cyclus;
  • Veiligheid & vergunningen: BHV, contacten met gemeente en nuts-instellingen;
  • Contractbeheer: onderhandelingen en afspraken met leveranciers en verzekeringen.

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding in de richting van personeel & organisatie of financieel-administratief;
  • Ervaring met het verzorgen van de financiële en personeelsadministratie;
  • Goede kennis van financiële systemen;
  • Sterk in organiseren en optimaliseren;
  • Affiniteit met de horeca.

Wij bieden een uitdagende functie met grote invloed op het professionaliseren van het bedrijf. In een leuk en gedreven team werk je dagelijks aan een optimale beleving voor gasten en hoge tevredenheid van het personeel. Daarnaast bieden we een goede beloning en grote flexibiliteit als werkgever. 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie door middel van een motivatiebrief en CV naar Jop Huijbregts – directeur Huijbregts vof via jop@huijbregtsvof.nl. Voor informatie kan je uiteraard ook bellen en vragen naar Heidy de Kort of Jop Huijbregts.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld