Bekijk Possehl Electronics op:

Functie:
Manager Chemical Support

Locatie:
Possehl Electronics
De Beverspijken 3
5221 EE ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Onno Bakker
073-639 39 92

Plaatsingsdatum:
05/12/2018

Manager Chemical Support

Possehl Electronics (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Manager Chemical Support met passie voor mensen en processen. Ben jij de hands-on teamleider die zorgt voor een perfecte afstemming van onze processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Possehl Electronics Nederland B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en maakt onderdeel uit van Possehl Electronics N.V., een wereldwijd opererend productiebedrijf met vestigingen verspreid over Europa, Azië en de VS. Possehl legt zich toe op het produceren van maatwerk leadframes voor elektronische componenten die hun toepassing vinden binnen de marktsegmenten semiconductor en automotive. Op de Nederlandse vestiging werken we met 60 collega’s.

Jouw uitdaging

Als Manager Chemical Support ben je verantwoordelijk voor de operationele organisatie van het laboratorium en de afdelingen Process Support en CARE. Je geeft direct leiding aan 10 medewerkers en houdt toezicht op een gestroomlijnde uitvoering van de dagelijkse taken en lopende projecten. Je delegeert verschillende taken binnen het team op zo’n manier dat de sterktes en het groeipotentieel van de teamleden zo optimaal mogelijk worden benut.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

 • De dagelijkse aansturing van een groep professionals.
 • Het managen en motiveren van medewerkers bij het definiëren en implementeren van lean werkprocessen.
 • Het plannen van middelen en zorg dragen voor een tijdige uitvoering van de (project)werkzaamheden.
 • Het uitvoeren en onderhouden van het veiligheidsbeleid en de kwaliteitsnormen zoals vastgesteld in het managementsysteem.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van de afdelingsrapportages, inclusief het houden van HR-gerelateerde gesprekken met medewerkers.
 • Het betrekken van het team bij nieuwe ontwikkelingen.
 • Het bevorderen van verschillende samenwerkingen binnen de organisatie waarbij kennisuitwisseling centraal staat.
 • Het geven van input t.b.v. het jaarlijkse budget.

Kortom; een uitdagende en verantwoordelijke baan met veel ontwikkelmogelijkheden!

Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Operations Manager.

Wat zijn de functie eisen?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding in de richting Laboratoriumtechniek, Chemical Engineering of vergelijkbaar.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar managementervaring in de procesindustrie; bij voorkeur als leidinggevende in een productielaboratorium.
 • Kennis van en ervaring met ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en IATF 16949:2016.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Lean Management.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Als persoon ben je kwaliteitsgericht, accuraat en een teamspeler. Je bent een echte peoplemanager en krijgt er energie van de samenwerkingen tussen verschillende personen en afdelingen zo optimaal mogelijk in te richten. Je bent daarbij in staat om je volledig te focussen op de ideale situatie zonder daarbij vast te houden aan oude patronen of werkwijzen.

Wat biedt Possehl Electronics?

Een uitdagende en verantwoordelijk rol binnen een internationaal en groeiend bedrijf, waarbij veel ruimte is voor persoonlijk groei en ontwikkeling.

Je komt te werken in een chemische productieomgeving, waar hoogwaardige producten worden gemaakt in een technisch inspirerende omgeving. We kennen een ‘no-nonsense’ cultuur met een fijne werksfeer. Je bent multidisciplinair bezig met een uniek proces!

Possehl biedt een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Je start met een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast dienstverband.

Solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met  Onno Bakker (HR Manager) van Possehl Electronics, telefoonnummer 073-639 39 92. Je sollicitatie mag je sturen naar Onno via onno.bakker@possehlelectronics.nl.