Bekijk Hotel De Druiventros op:

Functie:
Manager Horeca

Locatie:
Hotel De Druiventros
Bosscheweg 11
5056PP Berkel-Enschot

Contactpersoon:
Rob en Janny Zoontjens
013-5339115

Plaatsingsdatum:
14/05/2019

Manager Horeca

Hotel De Druiventros in Tilburg zoekt een verantwoordelijke en gepassioneerde Manager Horeca die leiding kan geven aan een team en zelf ook mee werkt waar nodig.

De functie

Als Manager Horeca ben je meewerkend voorman/-vrouw, allround hospitality verantwoordelijke en je stuurt een team van 3 tot 50 collega’s aan, afhankelijk van de bezettingsbehoefte.

Binnen de horeca bestaat het team uit vaste medewerkers en oproepkrachten en het is jouw taak om dit team te coachen en aan te sturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle werkzaamheden en belast met de dagelijkse gang van zaken rondom het restaurant en de zalen.

Wie zoeken we?

Door jouw enthousiasme en energieke uitstraling ben jij een voorbeeldfiguur voor jouw horeca collega’s. Je stuurt ze aan en geeft een goed beeld van gastgerichtheid. Je voelt aan wanneer een collega jouw advies nodig heeft, jij twijfelt niet en komt direct in actie. Je hebt minimaal mbo werk-/denkniveau en circa 2 jaar leidinggevende ervaring. Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag en je hebt de bereidheid om in weekenden en op feestdagen te werken. Daarnaast ben je in het bezit van of bereid om de diploma’s als Leermeester, Sociale Hygiëne en EHBO/BHV te behalen. Als manager horeca zorg je ervoor dat het in ons restaurant en in de zalen gezellig druk is, waarbij je gastgerichtheid nog steeds hoog in het vaandel staat. Mede door je ervaring, klantgerichtheid en passie voor het vak zorg je dat je binnen deze functie uitgedaagd wordt.

Over ons

Voor iedereen en voor alle gelegenheden, zo kunnen kort samengevat de mogelijkheden worden omschreven die De Druiventros, onlangs grondig verbouwd en gemoderniseerd, in Berkel-Enschot haar gasten kan aanbieden. Voor een zakelijke bijeenkomst of een avondje gezellig uit: het is bij ons allemaal mogelijk. We zijn een familiebedrijf en horeca is ons met de paplepel ingegeven. We kennen binnen De Druiventros vele mogelijkheden van de horeca; congressen, lunchen, feesten en partijen, overnachtingen, creatief en smaakvol tafelen. Ons hotel bestaat uit 56 kamers; van standaard kamer, tot salon de luxe kamer. Het restaurant biedt plaats aan 150 personen en is zeven dagen per week geopend van 6.30 uur tot 21.00 uur. Daarnaast hebben we zes multifunctionele zalen die kenmerkend zijn voor het bedrijf. Deze zalen worden verhuurd aan groepen van 2 tot 1.500 personen, voor diverse bijeenkomsten zoals congressen en modeshows, feesten en bruiloften.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende allround hospitality baan binnen een gemoedelijk en gastvrij familiebedrijf met een passend salaris (Horeca cao).

  • Direct bij ons in dienst;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een inspirerende werkplek;
  • Super enthousiaste collega’s!

Meteen reageren?

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige baan? Aarzel dan niet en reageer direct door je sollicitatie te versturen via de sollicitatiebutton.

Bij vragen kan je contact opnemen met Rob en Janny Zoontjens, Directeur / Eigenaar. Rob en Janny zijn bereikbaar via telefoonnummer 013-533 9115.

Voor meer informatie, ga naar www.druiventros.nl.

Primatch ondersteunt bij de werving van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt zodoende niet op prijs gesteld.