Bekijk Smartwares Group op:

Functie:
Manager Inkoop en Facilitair

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Van Neynsel
Eemweg 114
5215 HR ’s-Hertogenbosch

Contact:
Gianni Mascolo
06 – 15 05 08 92

Plaatsingsdatum:
02/08/2022

Manager Inkoop en Facilitair

Je hebt leidinggevende aspiraties of hebt als leidinggevende ervaring opgedaan en bent toe aan je volgende stap. Al eens gedacht aan een werkomgeving waar het echt om mensen draait? Als manager inkoop en facilitair ben jij de coachende leidinggevende die Van Neynsel uit ‘s-Hertogenbosch zoekt. Wil je uit jouw “ratrace” stappen en als mensenmens een zinvolle bijdrage leveren in een nieuwe werkomgeving waarmee je maatschappelijk impact maakt? Reageer dan vandaag nog!

Dit ga je doen

Je gaat leidinggeven aan twee afdelingen; inkoop en facilitair. Als leidinggevende ben je direct verantwoordelijk voor 10 collega’s, en indirect – inclusief facilitair medewerkers – voor 80 mensen. Jouw leidinggevende stijl is gebaseerd op vertrouwen, hiermee zet jij jouw collega’s in hun kracht zodat zij floreren. Als jouw collega’s met plezier doen waar ze goed in zijn, pluk jij de vruchten. Hierdoor kun jij je focussen op de geformuleerde strategische doelen van Van Neynsel. Tot jouw uitdagende doelen behoren op facilitair vlak het standaardiseren van hygiëne protocollen die zijn uitgevaardigd door het RIVM. Het thema hygiëne is zeer belangrijk voor onze oudere cliënten en kwetsbare bewoners.

Op het vlak van inkoop geef jij vorm aan leveranciers- en contractmanagement en schep jij eenheid in je gedeeltelijk nieuwe team. Onze organisatie is in ontwikkeling en we zoeken iemand die vooral manager is en een bijdrage gaat leveren aan de professionalisering van onze organisatie. Heb je ervaring met inkoop en facilitair dan is dat mooi meegenomen, maar we kunnen het je ook leren. Binnen onze organisatie is iedereen namelijk helpend ingesteld en staan we graag voor elkaar klaar. En heb je een opleiding nodig? Dan krijg je van ons een persoonlijk ontwikkelbudget.

Dit ben jij

We zoeken dus een nieuwe collega die een bijdrage wil leveren binnen onze branche en als coach dienend leiding geeft. Jij begrijpt dat jouw rol als manager faciliterend is naar de werkvloer; het draait bij ons echt om jouw mensen. Hiermee bevorder jij het gemeenschapsgevoel binnen jouw afdelingen en draag je bij aan de persoonlijke groei van je collega’s. Met jouw authentieke en oprechte manier van mensen benaderen voelen collega’s zich gezien, wat uiteindelijk bijdraagt aan een fijne woonomgeving van onze bewoners. Zien en gezien worden past bij onze nieuwe ingeslagen weg van Sociale Benadering Dementie.

Als ondernemende manager ben jij naast resultaatgericht ook proactief, dienstverlenend en faciliterend naar je interne klant, de zorgorganisatie. Je bent als diplomaat in staat om je soepel door onze organisatie te bewegen en je past bij onze kernwaarden persoonlijk, betrokken en professioneel. Ook ben jij in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden, hiervoor draai jij je hand niet om. Oh, en heb je tijd over, dan mag jij je ook bezighouden met projecten zoals het selecteren van een nieuwe arbodienst.

Als leidinggevende ben jij in staat om te schakelen tussen diverse type mensen: een inkoper vraagt bijvoorbeeld om een andere benadering dan een schoonmaker. Maar dit is voor jou geen probleem en als het nodig is kun je altijd sparren met jouw collega-managers. In jouw zelfstandige rol ben je dus met veel dingen tegelijk bezig en zul je je niet snel vervelen.

Dit bieden wij

  • Een goed salaris van maximaal € 5.045,55 bruto per maand, bij fulltime dienstverband.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT in functiegroep 60 inclusief 13e maand.  
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
  • Hybride werken en overige secundaire voorwaarden zoals telefoon, laptop en thuiswerkfaciliteiten.
  • De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
  • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, Bol.com-cadeaubon, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
  • Een platte organisatie met korte lijnen en een no-nonsense cultuur.

 Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Solliciteren?

Is de functie van manager inkoop en facilitair jou op het lijf geschreven? Reageer dan voor 31 augustus via de button. Wil je eerst meer informatie? Bel, mail of app dan naar recruiter Gianni Mascolo via g.mascolo@vanneynsel.nl of 06 – 15 05 08 92.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.