Bekijk Provalliance op:

Functie:
Manager New Business

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Provalliance
Schiedamsedijk 49
3011 ED Rotterdam

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
27/10/2022

Manager New Business

Lijkt het je gaaf binnen een internationaal bedrijf, bewezen formules verder uit te bouwen in Nederland in een nieuw vorm te geven rol? Met jouw senioriteit in het commerciële werkveld en aanpak weet je impact te maken. Interessant? Lees dan snel verder.

Over de baan

In deze afwisselende functie ligt jouw focus op het laten groeien van onze Nederlandse formules. Je verbindt partijen, zorgt dat je weet wat er speelt in de markt en wat er nodig is. Zo onderzoek je wat de beste plek is voor een nieuwe salon en breng je in kaart welk talenten we in huis hebben om op termijn ondernemer te worden. De functie is nieuw binnen Nederland, maar in Frankrijk (HQ) is de functie al jaren onderdeel van de organisatie. Dat betekent dat je best practices kunt uitwisselen met je collega’s uit Frankrijk (in het Engels). Verder:

 • maak je strategische plannen om duurzame resultaten te bereiken op de lange termijn;
 • ben je in staat onafhankelijke kappers te overtuigen om zich aan te sluiten bij organisatie;
 • werk je samen met vastgoedpartijen en andere retail-collega’s om in beeld te komen als dat gave pand vrijkomt;
 • maak je marktonderzoeken om onderbouwd te kunnen bepalen of een nieuwe locatie geschikt is;
 • bedenk je nieuwe ideeën die passen bij onze doelen, bijvoorbeeld om het tekort aan kappers/-sters te omzeilen; bijvoorbeeld door nauwer samen te werken met bestaande leveranciers en door nieuwe concepten te ontwikkelen en te testen;
 • verzamel je de juiste collega’s om uitdagingen op te pakken en uit te werken. Denk aan het werven van ondernemers, social media, finance voor bepalen business case, en wat verder nodig is om doelen te bereiken;
 • ben je veel op pad, waardoor je vaak op afstand contact hebt met je collega’s.

Wanneer maak jij het verschil?

Je denkt als een ondernemer, ziet overal kansen, kunt overtuigen en bent enthousiast. Daardoor weet je verbinding te maken met mensen, willen zij graag met jou samenwerken en bouw je aan een mooi netwerk. Je denkt strategisch en doordacht, en werkt proactief, maakt je eigen dagindeling en stelt zelf je prioriteiten. Verder heb of ben je:

 • Relevante ervaring met het uitbouwen van vestigingen binnen een formule, door nieuwe te openen winkels of kleine overnames.
 • Je hebt senioriteit in het commerciële werkveld en weet dat je door advies en vertrouwen het verste komt.
 • Affiniteit met vastgoed, bouwprojecten, finance en het openen van nieuwe vestigingen.
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij jou

Je komt in een team met ondernemers die ontzettend gemotiveerd zijn om mensen mooi (er) te maken. Dat maakt je werk echt leuk! Daarnaast kun je in deze rol verder de strategie bepalen en implementeren. Verder krijg je:

 • veel vrijheid en vertrouwen van het MT, zodat je waarde kunt toevoegen en jouw ideeën kunt uitvoeren;
 • een afwisselende rol in een internationale organisatie, waarin je met veel afdelingen te maken hebt zoals marketing, finance, bouw en de educatie afdeling om ondernemers op te leiden.
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris (80K-90K o.b.v. een fulltime dienstverband) en uiteraard een goede mobiliteitsregeling/ leaseauto, en de juiste middelen om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Over ons

Provalliance ken je vast van onze (internationale) formules BrainWash, Cosmo Hairstyling en TEAM Kappers. In deze mooie en uitdagende groeimarkt willen wij onze gezonde formules verder uitbouwen. Door meer franchisevestigingen te openen en door nog meer ondernemers te binden aan het mooie kappersvak. We groeien hard in Nederland, en hebben de ambitie om uit te breiden uit naar het buitenland. We streven ernaar om de beste werkgever van Nederland te zijn. Persoonlijke groei staat bij ons dan ook voorop. Dat vind je terug in de relaxte sfeer binnen ons team. We lunchen of borrelen geregeld samen, zijn open, betrokken en lachen veel tijdens ons werk. Iedereen is gelijk en er is ruimte voor ieders inbreng. Dingen uitproberen is nu eenmaal nodig in deze creatieve en innovatieve baan.

Vragen of solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Laat simpelweg je cv of je LinkedIn profiel achter en wij nemen contact met jou op.

Meer weten of liever telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.