Bekijk Koninklijke Borgesius Waalwijk op:

Functie:
Manager Productie

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Koninklijke Borgesius Waalwijk
Havenweg 18
5145 NJ Waalwijk

Contactpersoon:
Andrew Brown
0416 339 413

Plaatsingsdatum:
05/04/2022

Manager Productie

Ben jij die enthousiaste leidinggevende die onze productie naar een hoger niveau gaat brengen?

Elke dag rollen er 800.000 bakkerijproducten uit de onze bakkerijen. Hiermee bevoorraden we 900 winkels om zo brood op de plank te brengen bij 6,2 miljoen huishoudens. Dus waarschijnlijk ook op jouw broodplank.

Met dit soort aantallen is er genoeg te doen in onze bakkerijen en daarom ga jij dit in goeie banen leiden. Je zorgt ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Je leidt en ontwikkelt de afdelingen. Je zorgt voor een goede structuur binnen de afdeling en je stelt samen met het team doelstellingen op.

WAT GA JE DOEN?

Naast de dynamiek van de bakkerij, waar iedere dag maximale inspanningen worden geleverd om de mooiste en lekkerste broden in de winkels te krijgen, is ook de rol van manager productie een dynamische en uitdagende positie binnen de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor een goed verloop van het proces van de afdeling productie van de bakkerij en de daarvoor benodigde mensen, middelen en (hulp)grondstoffen. Jij weet als geen ander het beste uit je mensen te halen.

De veiligheid, kwaliteit en efficiency van de afdeling staan hoog bij je in het vaandel. Brood is je niet onbekend en je weet dan ook dat het produceren van brood meer is dan het bakken van een mengsel van meel, water, gist en zout. Je hebt kennis van de producten en van grondstoffen. Je bent in staat deze kennis optimaal over te dragen op en te delen met de teamleiders en de medewerkers van de afdeling. Je voert in nauwe samenwerking met je collega MT leden beleid uit voor de afdeling en je rapporteert aan de Bakkerijmanager.

In deze fulltime functie werk je in dagdienst.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Borgesius zorgt niet alleen voor lekker brood, ze zorgt ook goed voor haar personeel. Je krijgt veel mogelijkheden en ruimte om je talenten te laten zien én te ontdekken. We zijn ondernemend en creëren kansen. Dit wordt ook van jou verwacht, en dat maakt de rol juist interessant omdat je flexibel mee kunt schakelen op hetgeen er gebeurt in de wereld om je heen.

Verder krijg je van ons:

 • Een prima salaris volgens de Bakkers cao.
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
 • Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je van ons de beschikking over een laptop en een telefoon.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Als je ons een leuk bedrijf vindt en je hebt laten zien dat je concrete resultaten hebt bereikt, zullen we je stimuleren om door te groeien en je verder te ontwikkelen.
 • Veel vrijheid en de kans om dingen te leren, zowel met interne als externe opleidingen.
 • Begeleiding van een professioneel team.
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om brood met korting te kunnen kopen.

OVER KONINKLIJKE BORGESIUS WAALWIJK

De pap moet precies de goede dikte hebben en er netjes op zitten. Alleen dán krijg je dat krokante korstje en die mooie scheuring. Goed tijgerbrood maken is een kunst. In Waalwijk beheersen ze die als geen ander.

Een voor een rollen ze de lopende band op. Het ‘tijgerpapje’ zit er net bovenop. ‘Niet te dik, niet te dun maar precies goed.’ Bakkerijmanager Andrew Brown loopt de tijgerbroden nauwkeurig na. En dat zijn er nogal wat, want in een doorsneeweek rollen er zo’n tienduizend van de band. In een actieweek zeker het dubbele. ‘Het recept moet constant zijn’, vervolgt Brown. ‘Of je nu een tijgerbrood bij Albert Heijn in Rotterdam, in Leeuwarden of in Arnhem koopt, het moet altijd hetzelfde smaken. En of het nu gaat om wit, bruin of volkoren tijgerbrood, dagvers gesneden tijgerbrood of ongesneden onverpakt; ieder brood moet even knapperig zijn en dezelfde bite hebben.’

WIE ZOEKEN WE?

Als echt People manager:

 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie OF heb je minimaal 5 jaar ervaring als teamleider en ben je toe aan een volgende stap binnen een Productie- en/of Foodorganisatie;
 • heb je affiniteit met continue verbeteren en ben je in staat om prioriteiten te stellen;
 • kan je op hoofdzaak met meerdere projecten binnen de afdeling bezig zijn;
 • heb je continue focus op het dagdagelijkse proces en de begeleiding en ontwikkeling van je medewerkers.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.