Bekijk Vink Kunststoffen op:

Functie:
Manager Productie & Logistiek

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Vink Kunststoffen
Bergvredestraat 7
6942 GK Didam

Contact:
Hans Dooper
0316 298574

Plaatsingsdatum:
04/11/2020

Manager Productie & Logistiek

Doorgroeien in de productie en logistiek? Bij Vink Kunststoffen, in Didam, leveren we dagelijks vele klanten kunststof halffabricaten: direct uit voorraad en op maat (zagen en knippen) gemaakt. En dit alles veelal binnen 24 uur! Voor onze afdeling bewerkingen zoeken we een manager Productie & Logistiek. Is dit de volgende stap in jouw ontwikkeling als manager?

Wat ga je doen?

  • Je bent volledig verantwoordelijk voor het tijdig en goed produceren van de orders waarvan de materialen bewerkt worden;
  • Je geeft sturing aan 14 medewerkers en coacht hen in hun ontwikkeling;
  • Je plant de dagelijkse orderstroom en optimaliseert het materiaalverbruik;
  • Je communiceert actief binnen en buiten jouw afdeling en je bent klantgericht;
  • Je verbetert werkmethoden, organiseert het onderhoud denkt mee over investeringen en maakt deel uit van ons verbeterteam.

In welk team ga je werken?

Binnen de Logistiek & Productie van Vink Kunststoffen in Didam werk je samen met 65 collega’s, die werkzaam zijn op de afdelingen Magazijn, Bewerkingen, Expeditie en Transport. Op de afdeling bewerkingen zagen en knippen we kunststof plaat- en foliematerialen. Dit zijn orders geheel op maat die veelal de volgende werkdag al geleverd worden bij onze klanten. Het is jouw uitdaging om optimaal te produceren en de orders tijdig gereed te hebben. Geen dag is hetzelfde!

De afdeling Magazijn is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, het voorraadbeheer en het verwerken van de handelsorders. Op de afdeling Expeditie worden onze eigen vrachtauto’s geladen. Jouw collega’s van Transport zorgen voor een correcte en tijdige levering van de orders bij onze klanten. Ter ondersteuning van onze werkzaamheden maken we gebruik van Dynamics AX en MS Office applicaties.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Hbo opleiding en enkele jaren, bij voorkeur leidinggevende, ervaring in een productie of logistieke omgeving;
  • In een productie en logistieke omgeving heb je het helemaal naar je zin;
  • De dynamiek van een groothandel past bij jou, je bent stressbestendig en kunt goed organiseren en improviseren;
  • Je communiceert graag en vindt gemakkelijk aansluiting bij alle afdelingen en niveaus binnen Vink Kunststoffen;
  • Je bent vaardig met cijfers en hebt affiniteit met techniek, we worden bijzonder enthousiast wanneer je ook al kennis hebt van kunststof en onze bewerkingen. Heb je dit nog niet dan is een leergierige houding ook voldoende!

Wat biedt Vink Kunststoffen jou?

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van onze organisatie. We zijn marktleider maar staan gewoon met beide benen op de grond. Iedere dag werken we hard aan de opdrachten van onze klanten en de uitbreiding van onze marktpositie.

Omdat we zeer succesvol zijn investeren we graag en gemakkelijk in onze medewerkers, machines, hulpmiddelen en gebouwen. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en we investeren hier graag in. Dit alles zorgt ervoor dat je bij Vink Kunststoffen net even wat prettiger werkt, net even wat beter beloond wordt en ook net even wat sneller groeit. Onze winstdelingsregeling is een concreet voorbeeld van onze extra’s.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog wel een paar vragen? Hans Dooper, manager Supply Chain & Facility, beantwoordt ze graag: 0316 298574

Direct solliciteren kan natuurlijk ook door jouw cv en motivatiebrief onder vermelding van de vacaturenaam te sturen naar vink.vacature@nl.vink.com of door te solliciteren via onze website: https://www.vinkkunststoffen.nl/over-ons/werken-bij-vink

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.