Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Manager Tankstation

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Avia Dongen
Steenstraat 18
5107 NE Dongen

Contactpersoon:
Evalyne Dootjes (HR Adviseur)
06-51543907

Plaatsingsdatum:
27/05/2022

Manager Tankstation AVIA Dongen

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt een enthousiaste en betrokken manager voor AVIA tankstation Dongen. Krijg jij energie van het laten groeien van een team, het neerzetten van een cultuur en het goed laten draaien van jouw tankstation? Dan komen wij graag in contact met jou!

De functie

Als Manager bij AVIA Vollenhoven heb je een enorm afwisselende baan. Je staat altijd in nauw contact met het team op jouw tankstation, waardoor jij goed weet hoe het team te motiveren en waar er sturing nodig is. Je werkt daar hard aan door een fijne en goede cultuur neer te zetten op het tankstation. Je maakt (samen met het team) plannen en neemt je team daarin mee.

Jij bent verantwoordelijk voor het management op de werkvloer en voor het organiseren en aansturen van de (commerciële) bedrijfsprocessen. Administratieve processen maken daar ook onderdeel van uit. Als manager ben jij het gezicht van het tankstation en door jouw open en gastvrije persoonlijkheid weet je klanten te binden. Met jouw commercieel gevoel en kennis van hospitality zorg je ervoor dat klanten een hoge mate van service ervaren. Dankzij je creativiteit en focus worden jouw commerciële doelstellingen in de shop en in de bakery behaald. Je deelt je eigen werkweek in en de functie brengt met zich mee dat je regelmatig ook in de weekenden werkt.

Jouw profiel

 • Je bent woonachtig in regio Tilburg/Dongen;
 • Je bent een echte ondernemer met hands-on mentaliteit;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar managementervaring in de Retail branche en/of horeca met een commerciële verantwoordelijkheid;
 • Je bent sociaal en in staat om te bouwen aan een team qua ontwikkeling. Je hebt een goed gevoel voor de mens achter de medewerker;
 • Communicatief sterk, je communiceert proactief met het hoger management;
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd en je hebt vlot inzicht in financiële rapportages;
 • Je kent de processen (bedrijfsvoering en management), maar je hart ligt op het vlak van mensen, commercie en hospitality.

Wij bieden

 • Een veelzijdige functie waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen om nog beter te worden in je functie. Denk hierbij aan een breed opleidingsaanbod zowel online als offline;
 • De sfeer in het bedrijf is informeel en de betrokkenheid binnen ons familiebedrijf is groot;
 • De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, korte lijnen en ruimte voor ideeën;
 • Het salaris ligt afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.806,- en de € 3.139,- bruto per maand;
 • We kennen leuke extra’s zoals o.a. personeelskorting op brandstof, wasprogramma’s en speciale artikelen uit de shop.
 • We hebben een reiskostenregeling en winstdelingsregeling. De winstdelingsregeling houdt in dat je kans kunt maken op een maandsalaris extra.

Solliciteren

Graag ontvangen wij je sollicitatie gericht aan Evalyne Dootjes (HR Adviseur) via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen? Bel Evalyne op 06-51543907.

Voor meer informatie over Vollenhoven kijk op www.vollenhoven.nl en www.avia.nl.

Trefwoorden: filiaalmanager, tankstationmanager, stationsmanager, manager, tankstation, MBO+, HBO, fulltime, retail, food, hospitality, Tilburg, Dongen, Noord-Brabant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.