Bekijk Amarant op:

Functie:
Manager Vastgoed Ontwikkeling en Onderhoud

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Amarant
Bredaseweg 570
5037 LH Tilburg

Contactpersoon:
Niels Hessels (Manager Huisvestiging)
06 203 01 007

Plaatsingsdatum:
20/04/2022

Manager Vastgoed Ontwikkeling en Onderhoud

Het vastgoedbedrijf van Amarant beheert ruim 520 objecten, variërend van woonvoorzieningen, dagbestedingscentra ’s, kantoren en zwembaden. Elk object heeft zijn eigen karakteristieken en vraagt om een unieke aanpak in onderhoud, ontwikkeling en renovatie. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende materialen, het verduurzamen van objecten maar ook de functie van het gebouw zelf. Een diverse en uitdagende vastgoedportefeuille welke volop in ontwikkeling is en een zeer groot maatschappelijk belang dient. Wil jij meer weten? Reageer en kom werken bij Amarant, waar werken gelukkig maakt!

Wat ga je doen?

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Noord-Brabant. Binnen Amarant hebben wij een Afdeling Huisvestiging, wat onderdeel is van de divisie Services. In deze afdeling geef jij op een coachende manier leiding aan het team Ontwikkeling en Onderhoud, wat bestaat uit 22 collega’s. Samen met je collega’s, bestaande uit onder andere bouwkundig medewerkers, bouwkundig managers, de collega’s die de werkzaamheden op de locaties uitvoeren en de projectmanagers ga jij dagelijks aan de slag om de goed ingerichte ontwikkel- en onderhoudsorganisatie verder te professionaliseren. Amarant heeft, voor de komende 10 jaar een aanzienlijke investeringsopgave voor de realisatie van nieuwbouw, renovatie en verduurzaming.

Naast een afwisselende werkomgeving en je team aansturen op een manier dat je oog hebt voor de kwaliteiten van iedere individuele collega, zit jouw voornaamste uitdaging in de ontwikkeling en het onderhouden van de vastgoedportefeuille! Dit doe jij samen met jouw team. Amarant draagt met ruim 5000 collega’s en 1800 vrijwilligers bij aan het welzijn en geluk van onze cliënten. Ondanks dat wij groot zijn, proberen wij voor de cliënten ‘dichtbij en persoonlijk’ te zijn. In Team Ontwikkeling en Onderhoud doen we dit door de huisvestiging voor onze cliënten optimaal te verzorgen en hierdoor direct bij te dragen aan het welzijn en geluk van onze cliënten.

Wat betekent dit concreet?

 • Jij geeft op een coachende manier leiding aan jouw team.
 • Jij implementeert en ontwikkelt het onderhoudsbeleid en assetmanagement op basis van markt- en organisatieontwikkelingen.
 • Jij bent inhoudelijk verantwoordelijk en levert input voor nieuwe aanbestedingen.
 • Jij geeft sturing aan een meerjarige onderhoudsplanning.
 • Jij onderhoudt contacten met lokale en centrale overheden en instanties.
 • Jij adviseert de Manager Huisvestiging bij vastgoed- en huisvestigingsvraagstukken.

Wie ben jij?

Toen jij Bouwkunde of (Technische) Bedrijfskunde ging studeren was het jouw drijfveer om een optimaal presterend gebouw te mogen ontwikkelen en onderhouden, dat perfect aansluit bij het doel en het gebruik van het gebouw. Dit zit hem in de balans van comfort, energiegebruik en keuze van specifieke materialen waardoor veiligheid, wooncomfort en geborgenheid toenemen. Jij begrijpt de balans en bent bereid je keuzes te verdedigen in het licht van duurzaamheid en cliënt belang. Ook als het initiële budget overschreven wordt door deze keuzes! Jij bent in staat om jouw advies te onderbouwen en samen met de klant tot een passende oplossing te komen.

Dit bereik jij door:

 • invulling geven aan het coachende manier van leiding geven door op een communicatieve manier te verbinden, motiveren, inspireren maar ook zeker te luisteren;
 • makkelijk een adviserende rol te pakken;
 • op een pragmatisch en daadkrachtige manier te streven naar continue verbetering binnen het team;
 • te streven naar een ‘LEAN way of working’.

Wij bieden jou

De kans om Teammanager te worden van het Team Ontwikkeling en Onderhoud en te werken met een unieke vastgoedportefeuille welke zorgt voor een dynamische werkomgeving. Maar zeker ook een rol, waarin jij naast jouw werkzaamheden ook een maatschappelijke impact maakt en een belangrijke bijdrage kan leveren aan het welzijn van een kwetsbare groep mensen.

Hiervoor krijg jij:

 • een salaris van maximaal €4904 bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur (FWG 60 volgens de CAO Gehandicaptenzorg);
 • vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
 • hulpmiddelen om jouw werk optimaal te kunnen doen zoals een laptop, iPad en telefoon;
 • flexibele werkplek;
 • een trainingsaanbod van GoodHabitz.

Interesse en meer informatie?

Solliciteer dan snel via de onderstaande sollicitatiebutton! Voor extra informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Niels Hessels (Manager Huisvestiging), te bereiken op 06-20301007.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.