Bekijk Uniekaas op:

Functie:
Manager Verpakken en Techniek

Locatie:
Uniekaas
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
08/04/2019

Manager Verpakken en Techniek

Ben jij een geboren leider met hart voor de mensen, die weet hoe je een team kunt ondersteunen, inspireren en ontwikkelen? Uniekaas zoekt een Manager Verpakken en Techniek!

Uniekaas is al jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. We leveren aan klanten in binnen- en buitenland en nemen daarbij de rijping en verpakking voor onze rekening. De verpakkingslijnen binnen Uniekaas zijn in staat 50.000 kaasverpakkingen per uur te maken.

Wat ga je doen?

Op onze productielocatie in Kaatsheuvel werken circa 90 collega’s (verdeeld over 3 ploegen) aan onze verpakkingslijnen. Elke lijn heeft een Bandleider, die rapporteert aan een Supervisor. Deze rapporteert op zijn beurt aan jou.
Als Manager Verpakken en Techniek ben je verantwoordelijk voor de aansturing van deze divisie en stuur je tevens de technische dienst aan.
Door je zichtbaarheid en toegankelijkheid op de werkvloer weet je wat er speelt en weet je te verbinden. Je doorziet de werkprocessen, signaleert verbetermogelijkheden en voert deze verbeteringen door (RCA, Kaizen teams, Continuous Improvement projecten, TPM)

Jouw belangrijkste taken:

 • Je stuurt het dagelijkse productieproces aan en zorgt voor het organiseren, plannen, coördineren en faciliteren van een optimale uitvoering van de werkzaamheden;
 • Je gaat verder met het professionaliseren/structureren van de optimale bezetting en effectiviteit van de productiemiddelen en de inzet van medewerkers (incl. forecast);
 • Je draagt zorg voor het opstellen en bewaken van het budget;
 • Je evalueert en initieert verbeteringen;
 • Je ziet toe op de naleving van de normen ten aanzien van veiligheid, hygiëne, HACCP en BRC;
 • Je zorgt ervoor dat de medewerkers voldoende opgeleid, begeleid en gecoacht worden waardoor de doelstellingen van de plant behaald of zelfs overtroffen worden;
 • Je voert doelstelling-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken en draagt zorg voor een goede sfeer op de afdeling, door medewerkers actief te betrekken in de besluitvorming.

Wie ben jij?

Je bent een geboren leider met hart voor de mensen, die weet hoe je een team kunt ondersteunen, inspireren en ontwikkelen. Daarnaast vragen wij:

 • Een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring met aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur in het runnen van meerdere verpakkingslijnen in de FMCG;
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren en samen te werken: van operationeel tot tactisch/strategisch laat je je toegevoegde waarde zien;
 • Je bent een voortrekker in het continu verbeteren en hebt ervaring met het implementeren van een verbeterprogramma.

Wat kun je van ons verwachten?

Uniekaas biedt elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om te groeien. We voeren een actief opleidingsbeleid en bieden opleidingsfaciliteiten op alle niveaus binnen het bedrijf.
Voor deze functie ligt het salaris tussen de € 80.000,- en € 90.000,- op jaarbasis, afhankelijk van kennis en ervaring. Een laptop en mobiele telefoon zijn onderdeel van het pakket.

Interesse?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.