Bekijk TRIAS op:

Functie:
Managing Consultant

Dienstverband
Fulltime (36-40 uur)

Locatie:
TRIAS BV
Noorderpoort 7
5916 PJ Venlo

Contactpersoon:
Ron Coenen
06 17672484

Plaatsingsdatum:
18/10/2021

Managing Consultant

Trias zoekt een Managing Consultant (Lid MT) voor de business-line Bedrijven en Innovatie. Zoek jij een management rol, waarin je samen met een team van specialisten innovaties gaat realiseren die het verschil maken voor een leefbaar en duurzaam Nederland van morgen? Reageer dan direct!

Wij geloven binnen TRIAS tot op ons DNA dat succes alleen afgedwongen kan worden met samenwerking. Wij willen dé partner zijn op subsidie gebied voor onze klanten. Dat betekent dat we niet altijd overal een factuur voor sturen en dat we intern niet sturen op zoiets als declarabele uren. Samenwerken gaat alleen als we elkaar ook vertrouwen geven. Wij vertrouwen er binnen TRIAS op dat onze collega’s begrijpen dat de schoorsteen niet uit zichzelf rookt. We doen graag dat stapje extra. Dat betekent ook dat we de tijd nemen om ons echt te verdiepen in onze klanten en hun innovatie en bijbehorende business case. We gaan naar de klant toe en berichten ze proactief als er passende ontwikkelingen zijn die interessant voor ze kunnen zijn.

Werken bij TRIAS betekent dat je een aangeboren nieuwsgierigheid hebt naar innovatie en ontwikkeling die maatschappelijke impact (gaan) hebben.

Dat we echt zo handelen kan Michiel van 20Med Therapeutics, mooi verwoorden.

“De efficiënte wijze van communiceren is een groot pluspunt. Wij hebben ons verhaal verteld. Daarop heeft TRIAS een eerste schets gemaakt en aangegeven welke onderdelen belangrijk waren. Daarna hebben wij onze aanvullingen gegeven. Zo ontstond er een raamwerk waar TRIAS uiteindelijk een overall verhaal van heeft gemaakt en waar de business case op is gebaseerd.’’

Dat de aanpak goed heeft gewerkt en het samenspel tussen enerzijds TRIAS en anderzijds 20Med Therapeutics uitstekend was, blijkt volgens Michiel wel uit het feit dat het project met 80 van de 100 punten de hoogste score van alle 22 ingediende aanvragen kreeg.

“Zowel voor TRIAS als voor ons een mooi compliment.”

De rol van Managing Consultant

De business line Bedrijven en Innovatie bestaat uit een team van 7 collega’s. Deze collega’s variëren in ervaring en senioriteit maar beschikken allen over echt TRIAS DNA. Het aansturen van dit team en de mensen van het team de individuele aandacht geven waar ze behoefte aan hebben is essentieel voor de invulling van deze rol. Omdat TRIAS groeiende is en gelooft in met de poten in de klei te staan, ben je zelf ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de nodige subsidietrajecten op senior niveau.  Daarnaast ben je P&L verantwoordelijk voor de gehele afdeling en de commerciële aanjager van nieuwe trajecten bij bestaande en nieuwe relaties. Tenslotte bouw je als MT-lid mee aan de groei van de TRIAS organisatie, we hebben een stevige ambitie waarbij we de komende jaren stevig willen groeien. Om deze ambitie te realiseren zoeken we een management collega met de juiste subsidie ervaring, die positief kritisch is naar structuur en groei en commerciële slagkracht meeneemt.

Het MT bestaat uit 3 leden, naast deze rol en de Algemeen Directeur ook nog een Managing Consultant voor de divisie Publiek. Het MT wordt ondersteund door een office manager en komt wekelijks bij elkaar voor operationeel overleg en periodiek voor scherpstellen strategie, herijken van de koers en bespreken periodieke cijfers.

Wat wij zoeken in een nieuwe collega:

  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar innovatie en vernieuwing.
  • Je komt makkelijk tot de kern en je bent redactioneel vaardig.
  • Daarnaast weet je hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als Subsidie Adviseur en functioneert minimaal op HBO niveau.
  • Je hebt ervaring met Europese subsidieaanvragen.
  • Je bent een teamplayer en legt makkelijk contact, zowel inhoudelijk als commercieel ben je een gesprekspartner op niveau.
  • Je hebt management ervaring en bent toe aan een stap waarbij je brede verantwoordelijkheid draagt als MT lid.
  • Je herkent je in de term meewerkend voorman/vrouw!
  • Omdat we Europees werken met internationaal georiënteerde opdrachtgevers zijn zowel je Nederlands als Engels in woord als geschrift goed ontwikkeld.

Wat biedt TRIAS?

Ten eerste een geweldig hecht team en inhoudelijk uitdagende werk. Daarbij bieden we de kans om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van een succesvol bedrijf met veel potentie. Kwaliteit leveren is voor ons een speerpunt. Teamspirit en gezelligheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden zonder dat we het zakelijke uit het oog verliezen. Je krijgt de kans om mee te werken aan mooie plannen van onze klanten. Duurzame en innovatieve plannen die in de toekomst het verschil kunnen maken!

Uiteraard bieden we een passend salaris en goede aanvullende voorwaarden waarmee we zowel jouw werk als ervaring als Managing Consultant waarderen.

Wil je reageren? Dat kan via de reactie knop.

Eerst meer informatie? Bel dan met Ron Coenen (directeur TRIAS). Ron is mobiel bereikbaar op het nummer: 06-17672484 ook na 18.00 uur mag je hem hierover gerust bellen of appen.

Wij kijken uit naar je reactie en we behandelen je zoals we ook een klant behandelen. Met interesse en aandacht.

Over TRIAS

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid-Nederland met vestigingen in Venlo en Maastricht op de Brightlands Health Campus. Ons team bestaat uit 20 specialisten op het gebied van derde geldstromen. We werken in opdracht van het innovatieve bedrijfsleven en de publieke sector. Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Wij zijn op de hoogte van actuele subsidieregelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers aan onze klanten stellen. Binnen het team bedrijven en innovatie werk je voor uiteenlopende opdrachtgevers, van innovatieve startups tot grote multinationals in de sectoren High Tech, ICT, Agri & Food, Chemie & Materialen en Zorg. Wil jij helpen bij het realiseren van de duurzame en innovatieve plannen van onze klanten?

Meer informatie: https://www.trias-subsidie.nl/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.