Bekijk Audax B.V. op:

Functie:
Marketing Communicatie medewerker

Dienstverband:
Parttime (32 uur)

Locatie:
Audax BV
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Contactpersoon:
Deborah Leeman
088-1338609

Plaatsingsdatum:
31/05/2019

Marketing Communicatie medewerker

Heb je affiniteit met tijdschriften, kan jij je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen en wil je graag een bijdrage leveren aan de marketing en communicatie van onze bekende tijdschriftmerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marketing Communicatie medewerker
32 uur per week

Als marketing communicatie medewerker ben je onderdeel van het MarCom-team van Audax, waarbij jouw speerpunt voornamelijk ligt bij de executie van de marketing- en promotieplannen van de Magazine Uitgeverij.

Je draagt bij aan de uitvoering van het uitgeefplan van de tijdschriften: het promotie-, het abonnee- en het trade marketingplan. Je coördineert onder meer het tot stand komen en de ontwikkeling en productie van pakketten. Je produceert de instore promotie- en abonneewervingsmaterialen, het inplannen en de executie van off- en online mediacampagnes, de productie van commercials, de inkoop van incentives (product plussen en premiums voor abonnees), de coördinatie van de lezersaanbiedingen, de promotiematerialen ten behoeve van events, en de uitvoering van lezersonderzoeken. Dit alles binnen vastgestelde doelstellingen en budgetten. Je houdt zicht op het voorraadbeheer en verzorgt en bewaakt nauwkeurig verschillende (marketing)planningen.

In deze functie heb je intern veelvuldig contact met de oplage/brand manager, de vormgeving van de merken, (hoofd)redactie, traffic, sales, digitale marketing en de product manager abonnementen. Je rapporteert aan het hoofd Marketing & Communicatie van Audax.

Wat verwachten wij van jou?

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding, zoals marketing of communicatie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een commercieel en resultaatgerichte mentaliteit;
  • Je bent innovatief, creatief en bezit een sterk analytisch vermogen;
  • Je denkt cross mediaal en bent een organisatietalent;
  • Je bent stressbestendig en nauwkeurig.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Deborah Leeman, sr. HR advisor, d.leeman@audax.nl of 088-1338609

Wil jij werken bij een dynamische uitgeverij die volop in ontwikkeling is en woon je in de regio Amsterdam? Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar: Audax Publishing t.a.v. Deborah Leeman, solliciteren@publishing.audax.nl.

Audax Publishing is een uitgever van bekende publiekstijdschriften als Vriendin, Santé, Weekend, Party, Mijn Geheim, Glossy, CosmoGirl, GIRLZ en Royalty, en de websites vriendin.nl, sante.nl, weekend-online.nl, weekbladparty.nl, mijngeheim.nlcosmogirl.nl, girlz.nl, hitkrant.nl en royalty-online.nl

Audax Publishing bereikt met haar merken wekelijks meer dan 3 miljoen mensen.

Voor meer informatie over Audax verwijzen wij je naar audax.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.