Bekijk Troost Machinehandel B.V. op:

Functie:
Marketing & Communicatie Medewerker

Dienstverband
Parttime (16-24 uur)

Locatie:
Troost Machinehandel B.V.
Chr. Huygensstraat 10
3281 ND Numansdorp

Contact:
Danielle Wassink
06-40481138

Plaatsingsdatum:
29/04/2021

Marketing & Communicatie Medewerker

Troost Machinehandel B.V. in Numansdorp is op zoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker voor 16 tot 24 uur. Zoek jij een uitdagende baan, waarbij jij deze nieuwe afdeling vorm gaat geven en zelf ook alle leuke projecten mag uitvoeren? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie Medewerker bij Troost Machinehandel B.V. krijg jij carte blanche (oké, natuurlijk wel in overleg) om ons te helpen de stap te maken naar een nog digitalere wereld.

Wij doen alles op onze eigen manier en doen dat al heel lang en heel goed! Maar ook wij snappen, dat als we willen groeien, andere markten willen bereiken en ondernemers willen interesseren, wij jou heel hard nodig hebben!

Wat heel belangrijk gaat zijn, is dat jij de drijvende kracht bent achter deze verandering en nieuwe aanpak. Doordat jij actief betrokken bent bij alles wat er gebeurt op kantoor, lukt het jou om voor ieder bedacht project de juiste content te krijgen. Een idee kan bijvoorbeeld zijn om onze monteurs foto’s te laten maken als ze op een locatie zijn.

Jij denkt met ons mee over het verbeteren van onze leadgeneratie voor de verkoop. Maar ook zie je al onze producten en denkt: Ja! die ga ik fotograferen om ze vervolgens in een nog niet bestaande webshop te showen. Of; heb je een aflevering van een machine? Wellicht kunnen we met een drone hier een leuk filmpje van te maken! Je hoort het al; een hele toffe uitdaging, want niets staat in steen geschreven.

Wat ga je nog meer doen?

Met jouw lef, ondernemende en nieuwsgierige geest ga jij ons o.a. helpen met:

 • De lijnen uitzetten voor een marketing-, communicatie (online-) strategie;
 • Het opstellen en bijhouden van een content kalender;
 • Je onderhoud onze social media kanalen, schrijft blogs, stelt nieuwsbrieven op, maakt productfoto’s en je bent verantwoordelijk voor onze website;
 • Je zet on- en offline campagnes op;
 • Je analyseert alle data om ons als bedrijf steeds succesvoller te maken;
 • Je zorgt ervoor dat onze zichtbaarheid aanzienlijk wordt verbeterd;
 • Je denkt mee met de ontwikkeling van marketingproducten en je geeft vorm aan een doelgerichte regionale marketing aanpak;
 • Je denkt mee over onderwerpen als; hoe onderscheiden wij ons in een redelijk conservatieve markt?
 • Je levert een bijdrage aan reclame, promotie en organisaties van beurzen (als dat weer kan);
 • Je onderzoekt of bijvoorbeeld offertes in een keuze format gezet moeten worden en of we een type marketing automation nodig hebben;
 • Je draagt bij aan projecten als; hoe zorgen we ervoor dat we nog beter inzicht hebben in wat onze klanten nodig hebben gedurende de jaren dat ze onze producten gebruiken. Is daar bijvoorbeeld een slim systeem voor?

En ook na al deze leuke taken hoeft de variatie nog niet op te houden. Wij zijn heel nieuwsgierig wat jouw ideeën zijn en er komen vast nog veel meer leuke projecten bij als jij ons wat beter leert kennen.

Wat wij jou bieden?

Buiten het feit dat je in een hechte organisatie waar iedereen een passie heeft voor dienstverlening en machines, bieden we je een functie waarin je naar eigen inzicht verschillende projecten gaat oppakken. Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2700,- en € 3300,- op basis van ervaring en een fulltime dienstverband;
 • Een open cultuur, waar korte lijnen zijn en iedereen weet wie je bent;
 • Een werkplek waar initiatief en ideeën gewaardeerd en gestimuleerd worden;
 • Hele gezellige BBQ’s (wanneer dat weer mag);
 • Een laptop en telefoon;
 • Heerlijke koffie om in alle gezelligheid met jouw collega’s te kunnen drinken;
 • Volop ruimte om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen (wij willen weten waar je heen wilt, niet alleen waar je vandaan komt);
 • Een leuke baan voor 16-24 uur, waar in de toekomst uren uitbreiding mogelijk is.

Wie wij zijn?

Wij zijn Troost Machinehandel B.V. Wij zorgen voor de verkoop en verhuur van graafmachines, wielladers, mobiele graafmachines, schrankladers, bulldozers, graders en graaf-laad combinaties.

Daarnaast hebben wij ook een bedrijf Troost Techniek, want wij staan voor een goede service. Heb je iets bij ons gekocht? Dan moet daar ook na de verkoop voor gezorgd worden. Hier zorgen wij voor de service, onderdelen, garantie afhandeling, het oplossen van storingen en hebben wij een 24-uurs dienstverlening aan alle machines.

Wij zijn direct, werken hard, maar vinden het ook heel belangrijk dat er kan worden gelachen op de werkvloer. Onze klanten zijn heel trouw aan ons en wij ook weer aan iedereen waar wij mee in contact komen.

Wat wij van jou vragen

Wij zoeken niet iemand die aan een hele waslijst met eisen voldoet. Wij zoeken iemand die Marketing & Communicatie leuk vindt en daar al enige ervaring in heeft. Ook zoeken wij iemand die van aanpakken weet, een actieve houding heeft en ziet waar er binnen het bedrijf verbeteringen mogelijk zijn.

Interesse?

Wij krijgen graag de mogelijkheid om jou te laten zien wat het werken bij ons zo leuk maakt. Solliciteren kun je via onderstaande button doen.

Heb je interesse, maar toch nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Danielle Wassink via 06-40481138.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.