Bekijk Centagon op:

Functie:
Marketing & Communicatie Strateeg

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Centagon
Provincialeweg 66
5503 HH Veldhoven

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06 437 64 121

Plaatsingsdatum:
28/10/2020

Marketing & Communicatie Strateeg

Ben jij een ervaren expert op het gebied van marketing en communicatie, die begrijpt hoe klanten denken, welke uitdagingen zij kennen en hoe zij daarmee het beste om kunnen gaan? Weet je dit te vertalen naar een perfect passende marketingcommunicatiestrategie? Centagon (Veldhoven) zoekt jou!

Marketing & Communicatie strateeg

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatiestrateeg ben je verantwoordelijk voor het succes van een aantal klanten van Centagon. Je begeleidt bedrijven in de uitvoering van de (mede) door jou bedachte strategie. Die baseer je op analyses en onderzoek. Denk hierbij aan marktanalyse, concurrentie-onderzoek, doelgroep inzichten, digitale kanaalselectie en kansen om campagnedoelstellingen te verwezenlijken. Dit alles binnen vooraf gestelde budgetten en ROI. Het resultaat van dit voortraject vormt het fundament voor de opvolgende productiefase (creatief concept, content en softwareontwikkeling, en campagnemanagement).

Wanneer je de aanpak en strategie met een klant hebt uitgezet, breng je het project tot uitvoer met ons multifunctionele team van copywriters, online marketeers, programmeurs, designers en online tools. Jij hebt de rol van projectmanager, beheerst het project qua kosten en efficiency en houdt de stakeholders, zowel intern als bij de klant, doorlopend op de hoogte.

Wat breng je mee?

  • WO of HBO+ werk- en opleidingsniveau;
  • Je bent in staat je bevindingen en aanbevelingen overtuigend te presenteren aan stakeholders binnen multinationals op een strategisch en bestuurlijk niveau;
  • Je hebt relevante ervaring op gebied van online marketing en communicatie, binnen een bureauomgeving of aan (corporate) klantzijde;
  • Je hebt ervaring op gebied van B2B analyse en strategie;
  • Je beschikt over bovengemiddelde kwaliteiten op gebied van diplomatie, overtuigingskracht en ondernemersgeest;
  • Je hebt onberispelijke vaardigheden van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die binnen een uur reizen van Veldhoven woont.

Wat hebben we je te bieden?

Interessante projecten, uitdagende opdrachtgevers en een inspirerende werkomgeving. Je krijgt de ruimte om te excelleren in een omgeving die voortdurend bijdraagt aan je persoonlijke groei en ervaring op het vakgebied. Centagon biedt een salaris dat past bij je kennis en ervaring en kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Centagon

Centagon is gespecialiseerd in internationale geïntegreerde performance marketing voor het B2B-segment. Met een team van ruim 20 professionals vindt het volledige proces binnenshuis plaats: van marketingstrategie, creatieve en technische ontwikkeling tot en met het campagnemanagement.

Herken je jezelf hierin, dan mag je morgen al beginnen!

Klik op de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Primatch begeleidt Centagon bij de werving van deze vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met Marco van de Vliet via 06-43764121.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.