Bekijk Fellowes op:

Functie:
Marketing Coördinator Benelux

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Fellowes
Gesworenhoekseweg 3A
5047 TM Tilburg

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088 – 5325 125

Plaatsingsdatum:
21/12/2018

Marketing Coördinator Benelux

Fellowes in Tilburg is op zoek naar een Marketing Coördinator Benelux.

Werken in een internationale omgeving, je persoonlijke en interculturele vaardigheden inzetten om je werk en projecten een succes te maken én je marketing kennis en vaardigheden ontwikkelen naar the next level. Is dat wat jij wil? Then we’re the Fellowes to talk to!

Wat ga je doen?

Als Marketing Coördinator maak jij de verbinding tussen de markt, onze klanten en de gebruikers van onze producten. Dit doe je door de Europese marketingplannen te vertalen naar lokale acties en je eigen draai er aan te geven. Je werkt samen met onze Sales professionals om onze producten, campagnes en acties op het vizier van onze klanten in de Benelux te brengen. Jij bent de expert op het gebied van marketing, consumententrends, de behoeftes van de eindgebruikers en natuurlijk onze producten. Je inspireert, traint, presenteert en organiseert evenementen. Ook zorg je voor een constante stroom van communicatie naar de markt, waarbij je zowel de traditionele als de online kanalen kunt inzetten om Fellowes op de kaart te zetten. Want iedereen moet weten wat jij weet: dat Fellowes er naar streeft om mensen op het werk het beste uit zichzelf te laten halen.

Jouw profiel

Je hebt commercieel inzicht, je weet hoe je een merk kan vergroten en hoe je business genereert. Je hebt initiatief, lef en kan moeiteloos samenwerken met (veel) verschillende partijen. Je bent een kei in alle facetten van marketing – of je wilt dat in ieder geval worden en jezelf ontwikkelen. Omdat jouw leidinggevende in Duitsland (Hannover) gevestigd is, is het belangrijk dat je goed kunt organiseren en zelfstandig werkt; je bent een echt aanpakker. Af en toe reizen naar het buitenland hoort er ook bij dus fijn als je daar flexibel in bent.

Je staat aan het begin van je carrière met minimaal 2 jaar relevante werkervaring en in het bezit van een opleiding op het gebied van Marketing. Je beheerst het Nederlands en Engels uiteraard perfect.

Met deze skills & competenties heb je nog een streepje voor:

  • B2B ervaring
  • Ervaring met copywriting en vertalen
  • Beheersing van de Franse taal
  • Kennis van digitale marketing tools
  • Positief, proactief en een echte teamplayer!

Over ons

Wij zijn de Fellowes familie. Meer dan 100 jaar geschiedenis in de kantoorartikelenindustrie en nog steeds bereiken we mijlpalen. Steeds opnieuw weten we vindingrijke oplossingen voor de werkplek te creëren. Wij zijn er van overtuigd dat de werkplek de optimale omgeving moet zijn waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Productiever. Efficiënter. Gezonder. Gelukkiger.

En dat geldt ook voor onze eigen werkplek. In 100 jaar is ons Fellowes DNA – passie, integriteit, teamwork en initiatief – niet veranderd. Ook verzekert dit DNA ons van succes voor de volgende 100 jaar. We zoeken mensen die mee kunnen bouwen aan die toekomst, en mensen die passen bij onze producten: top kwaliteit, origineel en dynamisch. Naast opleiding en ervaring vinden we de juiste instelling op het gebied van ondernemen en samenwerken minstens zo belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Een super afwisselende fulltime functie (40 uur). Onderdeel van een internationaal team, multicultureel en ontzettend enthousiast. Mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen, je kennis te vergroten en zelfstandig je prioriteiten in te delen. Een werkomgeving waar we onze eigen producten gebruiken voor een gezonde werkplek en waar volop aandacht is voor productieve, betrokken en gelukkige medewerkers. Flexibele werktijden, marktconform salaris, een collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Je krijgt bij ons 29 verlofdagen per jaar (o.b.v. fulltime).

Meer informatie of solliciteren?

Word jij enthousiast van deze functie? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Let op; je rapporteert in deze functie aan Andrea Cantong, Marketing Manager Benelux/DACH, zij is gevestigd in Hannover. Daarom ontvangen we je CV en motivatie graag in het Engels.

Primatch ondersteunt Fellowes bij de werving van deze vacature. Voor meer informatie over de rol en sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Tessie Molkenboer via 088-5325125.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.