Bekijk Frencken Mechatronics op:

Functie:
Material Handler

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Frencken Mechatronics
Hurksestraat 16
5652 AJ Eindhoven

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
08/10/2018

Material Handler

Ben jij accuraat, werk je graag in teamverband en wil je aan de slag in een high tech omgeving? Frencken Mechatronics zoekt een Material Handler! 

Over Frencken Mechatronics

Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non-cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat houdt de functie in?

Als Material Handler ben je verantwoordelijk voor de reiniging van de materialen volgens instructie. Dat gebeurt handmatig of via de reinigingsstraat. Je bekijkt of het product aan de kwaliteitsnorm voldoet, indien nodig ga je verder met thermisch reinigen (uitstoken), waarna je de onderdelen volgens protocol verpakt.

De interne materiaalstroom verloopt via jou en de collega’s binnen je team (circa 10 medewerkers). Materiaal wordt uitgepakt en schoongemaakt, nadat het is gepicked en gereinigd, wordt het op de (cleanroom) productielocatie ingeruimd.

Werkorders die compleet zijn verwerk je in ons ERP systeem (Glovia), waarna je Target locations aanmaakt en onderhoudt.

Vanzelfsprekend houd je de werkplek net en gestructureerd door middel van 6S methode.

Wat breng je mee?

Accuratesse en samenwerking met je collega’s zijn voor deze functie belangrijker dan opleiding en ervaring.

We geven de voorkeur aan een kandidaat op MBO niveau, met enige ervaring in het omgaan met gevoelige/kritische producten.

Je bent stressbestendig, flexibel en signaleert verbeteringen om het werk nog efficiënter in te richten.

Wij bieden

We hebben je wat te bieden! Wij willen groeien, net als jij. Prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek horen daarbij. Wij bieden je werk in een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jouw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Meer weten en solliciteren

Frank van den Brand, Teamleader Warehouse & High Tech Cleaning, vertelt je graag inhoudelijk meer over je functie. Hij is bereikbaar via 040-2507507.

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Je kunt onze recruiter, Marco van de Vliet, ook bellen of appen: 06-43764121

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.