Bekijk Uniekaas op:

Functie:
Medewerker Administratie Finance

Locatie:
Uniekaas
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
13/03/2019

Medewerker Administratie Finance

Op zoek naar een parttime functie (20 uur per week, 5 ochtenden) binnen finance? Uniekaas zoekt een ervaren kracht voor het voeren van de financiële administratie en ondersteuning bij de maand en jaarafsluiting.

Medewerker Administratie Finance

Uniekaas is al jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. We leveren aan klanten in binnen- en buitenland en nemen daarbij de rijping en verpakking voor onze rekening.

Onze afdeling Finance zorgt voor een correcte financiële administratie en verslaglegging en de verwerking van mutaties. Binnen de afdeling Is ruimte voor een nieuwe parttime collega, die ons team voor 20 uur per week (5 ochtenden) komt versterken!

Wat ga je doen?

We hebben een brede functie vacant. Je boekt inkomende goederen -en kostenfacturen, beheert de kas en verzorgt de voorraadaansluiting. Ook prijsmutaties verwerk je in de systemen.

Daarnaast ondersteun je bij de maand -en jaarafsluiting en analyseer je inkoopprijsverschillen. Je onderhoudt contacten met de Kamer van Koophandel en leveranciers (per mail, post en telefoon) en zorgt voor een georderde archivering van de financiële administratie.

Wat vragen we van jou?

• MBO Bedrijfsadministrateur of vergelijkbaar
• Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring
• Bekend met geautomatiseerde gegevensverwerking (office en ERP-systemen, we werken zelf met Navision)

Je kunt werken met deadlines en herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht, zelfstandig, accuraat, enthousiast, initiatief, proactief en flexibel.

Je komt het best uit de verf in teamverband en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels (Duits is pré).

Wat kun je van ons verwachten?

Uniekaas biedt elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om te groeien. We voeren een actief opleidingsbeleid en bieden opleidingsfaciliteiten op alle niveaus binnen het bedrijf.

Voor deze parttime functie bieden we een salaris tussen de € 2600,- en € 2900,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband).

Interesse?

Direct reageren kan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.