Bekijk Franz Kiel op:

Functie:
Medewerker Bedrijfsbureau / Werkvoorbereider (32-40 uur)

Locatie:
Franz Kiel BV
Markiezenbaan 2
5121 DS Rijen

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088-5 325 125

Plaatsingsdatum:
14/02/2020

Medewerker bedrijfsbureau / Werkvoorbereider (32-40 uur)

Franz Kiel (Rijen) is op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau voor het ondersteunen van de afdeling werkvoorbereiding en inkoop. Zorg jij samen met ons voor een perfecte doorstroming van onze producten?

De kans dat jij in het openbaar vervoer op één van onze stoelen hebt gezeten is groot! Wij zijn Franz Kiel, in Nederland zijn wij de grootste producent van meubels voor het openbaar vervoer zoals bus, metro, tram, trein en rondvaartboten.

Franz Kiel in Rijen is een volle dochter van Franz Kiel GmbH in Nördlingen (Duitsland). Daarnaast hebben we wereldwijd vestigingen, waardoor we beschikken over een groot lokaal en internationaal netwerk. Onze dienstverlening kenmerkt zich door specialisatie, grote mate van servicegerichtheid en klanten die een leverancier hebben die écht met ze mee kan denken in oplossingen.

Vanuit ons kantoor in Rijen leveren we spare parts in heel Europa, verzorgen we renovatieprojecten  en verkoop binnen de Benelux. Onze servicegerichtheid en flexibiliteit maken dat wij preferred supplier zijn voor veel busproducenten en vervoersmaatschappijen.

Op onze locatie in Rijen werken we momenteel met 20 collega’s. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau die als schakel tussen inkoop, verkoop en de productieafdeling optreedt.

De functie

Binnen Franz Kiel werken we veelvuldig met klant specifieke oplossingen, waar jij als Medewerker Bedrijfsbureau een belangrijke rol in speelt.

Als Medewerker Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige uitwerking van de projecten. Jij zorgt ervoor dat de ontvangen gegevens gecontroleerd worden zodat de producten op de juiste manier uitgewerkt kunnen worden, binnen de afgesproken levertijd. Daarbij heb je veelvuldig contact met inkoop, verkoop en de productieafdeling.

Je bent in deze rol verantwoordelijk  voor het uitwerken van orders, het opstellen van (kostprijs)calculaties, invoeren van inkoopbestellingen en je ondersteunt verkoop bij technische vraagstukken. Daarnaast heb je contacten met leveranciers en klanten over maakbaarheid, wijzigingen en technische begeleiding van orders.

Omdat een deel van onze productie plaatsvindt op andere locaties in Europa, heb je regelmatig contact met buitenlandse collega’s.

Tenslotte heb je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan procesverbeteringen binnen onze organisatie. Heb je ideeën voor meer gestructureerde processen of nieuwe product-ranges? Wij horen het graag!

Functie –eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau, technische richting.
  • Je bent in staat om technische tekeningen uit te werken.
  • Je kunt helder communiceren, zowel met collega’s als met leveranciers.
  • Zowel kandidaten met ervaring in een soortgelijke functie als technische starters zijn welkom om te reageren.
  • Kennis van Excel, AutoCAD.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Kennis van de Duitse taal is een pre.

Als persoon sta je stevig in de schoenen, ben je assertief en gemotiveerd om zaken uit te zoeken en te doorgronden.

Geboden

Na een intensief inwerktraject om onze producten te leren kennen bieden wij een zelfstandige functie bij een bedrijf met een groot lokaal en internationaal netwerk dat dit jaar haar 75 jarig bestaan mag vieren.

De functie wordt aangeboden voor fulltime dienstverband en natuurlijk heb je uitzicht op een vast dienstverband.  We bieden een bruto maandsalaris tussen de € 2.350,- en € 2.750,- afhankelijk van kennis er ervaring. Wij werken volgens de cao metaalbewerkings-/carrosserie bedrijf, wat o.a. inhoudt dat je 13 ADV dagen opbouwt per jaar.

Solliciteren?

Wij laten ons in deze procedure ondersteunen door Primatch. Contactpersoon voor de vacature is Tessie Molkenboer. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tessie via 088-5 325 125.

Je sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over ons bedrijf? Kijk dan op www.kiel-sitze.de.

Primatch ondersteunt Franz Kiel bij deze procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden zijn: werkvoorbereider, werkvoorbereiding, projectmanager, projectmanagement, Bedrijfsbureau, techniek, technisch, Rijen, Tilburg, Breda, Noord-Brabant, Franz Kiel, Primatch.