Bekijk Kvik op:

Functie:
Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Part- /Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort
Roesiel 15
1043 BL Amsterdam

Contactpersoon:
Debby Reemers
06 216 216 93

Plaatsingsdatum:
09/04/2021

Medewerker Binnendienst

Ben je een rasechte planner en heb je affiniteit met interieur & design? Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar een Medewerker Binnendienst voor 32 tot 38 uur per week. Dit is jouw kans op een toffe baan als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service-, Back Office Medewerker of Planner!

Dit is waarom je als Medewerker Binnendienst wilt werken bij Kvik Amsterdam Westpoort

In de showroom van Kvik Amsterdam Westpoort waan je jezelf in de wereld van Deens design waar dagelijks klanten komen uit Amsterdam, maar ook uit Haarlem, Zaandam, Het Gooi en omstreken. Kvik klanten pikken wij er zo uit: mensen met gevoel voor trends en design, die goede en persoonlijke service écht waarderen. Ongeveer 20% van onze klanten is anderstalig en dat is extra leuk. Bij Kvik Amsterdam Westpoort verkopen we vooral keukens, maar ook badkamermeubels en garderobekasten. Vanwege continue groei en interne doorstroom zijn we op zoek naar een Medewerker Binnendienst ter versterking van onze hechte en ervaren binnendienst.

Aan het werk als Medewerker Binnendienst bij Kvik

Als Medewerker Binnendienst ben je samen met je twee binnendienst collega’s verantwoordelijk voor klantorders. Jij bent de spilfiguur tussen klanten, keukenadviseurs, het magazijn en leveranciers. Jouw werk begint als een keuken is verkocht. Dan komt op de back office een heel proces op gang: Keuken inmeten. Apparatuur en werkblad bestellen. Voormontage en transport plannen. Facturatie. Montage van de keuken bij de klant thuis. En serviceorders als er nog verbeterpunten zijn.

Nee, de uitvoer hoef jij niet te doen want daar hebben we vakmensen voor. Maar jij houdt samen met je collega’s van de binnendienst wel al die ballen in de lucht…

Is dat uitdagend? Jazeker! Jij zorgt dat keukenprojecten in 6 tot 8 weken tijd gerealiseerd worden en in deze periode is klantenservice oh zo belangrijk. Mensen willen weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. We hebben pas écht tevreden klanten als wij hun nieuwe droomkeuken realiseren. Daar doen we het voor!

Jouw werkzaamheden

 • Orders inplannen in overleg met klanten, keukenadviseurs en installateurs
 • Verwerken van klantenservice aanvragen
 • Mede aansturen van voormontage-collega’s in het magazijn en de transporten
 • Bestellen van apparatuur en werkbladen
 • Controleren van binnenkomend witgoed en werkbladen
 • Klanten helpen die bestellingen komen ophalen
 • Contact onderhouden met klanten over betalingen, planning van uitlevering en montage

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en relevante werkervaring op een binnendienst-, backoffice- of customer service afdeling. Bij voorkeur ben je op zoek naar een fulltime baan, maar 32 uur is bespreekbaar. Je woont op maximaal 30 minuten reistijd van Woonboulevard Amsterdam Westpoort.

Punctueel, servicegericht en planmatig werken zijn kernwoorden die bij jou als persoon passen. Maar bovenal wil jij je met liefde inzetten voor je klanten en je collega’s! Relevante ervaring in keukens, badkamers of interieur is een pré, maar is voor ons geen must.

Wat wij jou bieden als Medewerker Binnendienst

 • Informele en familiaire werksfeer
 • Mogelijkheden om je via de Kvik Academie verder te ontwikkelen
 • Salarisindicatie: € 2.300 – € 2.800 per maand op basis van fulltime dienstverband
 • Vaste werktijden van 8:00 tot 17:00 uur
 • Direct dienstverband bij Kvik

Het verhaal van Kvik Amsterdam Westpoort

Onze vestiging op Woonboulevard Westpoort in Amsterdam is een van de grootste Kvik winkels (www.kvik.nl) in Nederland. Het is er lekker druk en we hebben veel aanloop van potentiële klanten. De winkel wordt al bijna 15 jaar gerund door Dick en Angeline van der Zwaan en bestaat verder uit een enthousiast team van collega’s in het magazijn, de binnendienst, monteurs en de verkoop. Benieuwd wie wij zijn? Kijk op https://werkenbijkvikamsterdamwestpoort.com/

Solliciteren naar de vacature van Medewerker Binnendienst

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen bel of app je met Debby Reemers, haar nummer: 06–216 216 93.

Kvik Amsterdam Westpoort wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Als je zonder klachten bent, dan ben je ook in coronatijd welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze winkel. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.