Bekijk T&F BV op:

Functie:
Medewerker Commerciële Binnendienst

Dienstverband:
Part-/ Fulltime (32- 40 uur)

Locatie:
T&F BV
Provincialeweg 111
4909 AG Oosteind

Contactpersoon:
Esther IJzer
0162-455515

Plaatsingsdatum:
21/01/2020

Medewerker Commerciële Binnendienst

T&F in Oosteind (gemeente Oosterhout) is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Krijg jij je energie uit service gericht werken, het samen laten groeien van de organisatie en dynamische afwisseling in jouw functie? Solliciteer dan nu bij ons! 

Wie zijn wij?

T&F is toeleverancier van diverse producten voor de grond weg en waterbouw en de groensector. Hierbij kun je denken aan producten als (biologisch afbreekbare) geotextielen, erosiematten, gras en grindplaten, drainagematten, netten en geurstoffen om op diervriendelijke wijze verschillende ongewenste dieren te verdrijven. De organisatie werkt al 28 jaar met verschillende klanten en is recent overgenomen. De nieuwe eigenaren hebben stevige groeiplannen en zijn mede hierdoor op zoek naar een persoon die het als een uitdaging ziet om hier onderdeel van uit te maken. T&F kenmerkt zich als een informele organisatie. Een gedreven groep mensen die elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en streeft naar groei en verbetering.

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst voer je werkzaamheden uit voor de klant en ter ondersteuning van de buitendienst medewerkers. In deze rol is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen, ideeën te delen en proactief te kijken naar verbeteringen. Je bent gedreven om de telefoon op te pakken, om de klanten te helpen met hun vragen en daarbij voorkomende werkzaamheden mee af te handelen. Daarbij pik je de signalen op om vervolgens de juiste acties in te zetten.

Hoe ziet dat eruit?

 • Je bent het aanspreekpunt voor relaties, klanten en collega’s waarbij je hun vragen zo goed mogelijk beantwoord;
 • Je begeleid de bestellingen van nieuwe en bestaande klanten waarbij je een optimale customer service verleend;
 • Je verwerkt en handelt orders af, waarbij je contact onderhoud met klanten, leveranciers en vervoerders zodat je een perfecte offerte creëert.

Doel van jouw functie

Jouw rol als Commercieel Medewerker Binnendienst is er volledig om zo goed mogelijk de klant te kunnen bedienen en goed de behoefte in kaart te brengen met als doel het vergroten van de omzet en de tevredenheid van onze klanten. Daarbij ben jij een van de belangrijke schakels in het volledige orderproces tot uitvoering bij de klant en het onderhouden van de relatie daarna.

De organisatie

Het team bestaat uit 8 medewerkers, een klein team waardoor je ook soms bijspringt op werkzaamheden die eigenlijk niet tot jouw taken behoren maar wel in het belang zijn van de eindklant of de organisatie.

Wij bieden

Werken binnen een organisatie waarbij continue verbeteren en samenwerken voorop staat. Je werkt binnen een klein team met een informele sfeer waarbij je uitdaging en afwisseling in je functie hebt.

Voor ons heel gewoon, maar wat kun je nog meer verwachten:

 • Een goed salaris passend bij jouw nieuwe functie;
 • 25 vakantiedagen met een werkweek van 40 uur;
 • Een omgeving waarin er naar jou wordt geluisterd en waarbij jij kan bijdragen aan groei;
 • Een functie die jij zelf verder vorm kunt geven naar mate proactief inspeelt op de organisatie behoefte.
 • Een omgeving met mensen met een goede dosis humor.

Klinkt dit als jouw ideale functie bij een bedrijf wat passend is aan jouw wensen? Solliciteer dan direct!

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij T&F ben je daadkrachtig, nieuwsgierig, relatiegericht, organisatorisch en wil jij graag meehelpen om als team en organisatie te groeien. Je bent zeer gedreven om resultaten te behalen en de administratie zorgvuldig bij te houden.

Verder vragen wij:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau met 3 jaar ervaring in een administratief commerciële functie;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede kennis van MS Office en ervaring met een CRM systeem.

Interesse?

Graag nodigen wij jou uit om te solliciteren en kennis te maken met onze organisatie, waarbij wij jou nog meer kunnen vertellen over de functie via onderstaande sollicitatie button.

Heb je interesse maar toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Esther IJzer via Esther@t-f.nl of bel 0162-455515.

Wil je eerst meer weten over de organisatie? Raadpleeg dan onze website www.t-f.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!