Bekijk Fellowes op:

Functie:
Medewerker Customer Service

Dienstverband:
Parttime (28 uur)

Locatie:
Fellowes
Gesworenhoekseweg 3A
5047 TM Tilburg

Contactpersoon:
Mirjam de Vries
06 – 520 43 645

Plaatsingsdatum:
11/10/2018

Medewerker Customer Service

Fellowes in Tilburg is voor de afdeling Customer Service op zoek naar een parttime Customer Service Administrator. Heb jij een passie om voor klanten het maximaal haalbare te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

De Customer Service afdeling is de spil van ons bedrijf: effectieve en efficiënte service vormt de basis van ons Customer Relationship Management. Samen met je collega’s zet je de service van wereldklasse neer die Fellowes de nummer 1 leverancier maakt in de markt. Als een ware Customer Support goeroe sta jij onze klanten in de Benelux te woord, geef je ze informatie over onze producten, beantwoord je vragen over leveringen en voer je orders in. Je signaleert veel voorkomende vragen en knelpunten en draagt hier oplossingen voor aan.

Je rol als Customer Service Administrator bij Fellowes bestaat onder andere uit:

  • Verwerken van orders en retouren;
  • Via telefoon of email vragen beantwoorden over orders, leveringen en producten;
  • Samen met de afdeling planning de doorlooptijd van orders bewaken;
  • Up to date houden van de klanten database;
  • Archiveren, verwerken van de facturen, post, maken van rapportages, etc.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO opleiding;
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie en omgeving is een must;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlands en Engels taal, Frans is een enorme pré;
  • Goede kennis van MS-Office.

Als persoon ben je positief ingesteld en maak je makkelijk contact. Je kunt goed samenwerken, bent betrokken en denkt mee met anderen. Nauwkeurig werken met een oog voor detail is voor jou vanzelfsprekend.

Over ons

Bij Fellowes bereiken we mijlpalen! Meer dan 100 jaar geschiedenis in de kantoorartikelenindustrie en we’re still going strong. We creëren steeds opnieuw vindingrijke oplossingen voor de werkplek die altijd verandert en vernieuwt. Bij Fellowes geloven we in producten die mensen kunnen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een medewerker die past bij onze producten: kwalitatief hoogwaardig, origineel en dynamisch. Naast opleiding en ervaring vinden we de juiste instelling op het gebied van ondernemen en samenwerken minstens zo belangrijk.

Ons aanbod

Een functie met uitzicht op vast dienstverband. Naast een marktconform salaris bieden wij een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekosten verzekering. Je krijgt bij ons 29 verlofdagen per jaar (o.b.v. fulltime). De functie is voor ongeveer 28 uur per week, verdeeld over (bij voorkeur) 5 werkdagen. De werktijden zijn dan (ongeveer) van 9 tot 15 uur. We zijn hierbij flexibel dus graag horen we wat jouw beschikbaarheid is.

Meer informatie of solliciteren?

Word jij enthousiast van deze functie? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Je kunt deze richten aan Mirjam de Vries (HR) en versturen via de sollicitatiebutton. Vergeet daarbij niet aan te geven voor welke dagen en uren je beschikbaar bent.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Je kunt bellen met Mirjam de Vries (HR), bereikbaar op 06 520 436 45. Kijk voor meer informatie op www.fellowes.com of www.fellowesbrands.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.