Bekijk Basiq Dental op:

Functie:
Medewerker Customer Service & Verkoop Native Duitstalig

Dienstverband
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Basiq Dental
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk

Contactpersoon:
Werner Kleiss
013 – 522 9120

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Medewerker Customer Service & Verkoop Native Duitstalig

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

Wat doen we?

Vanuit onze moderne vestiging en tevens zeer geavanceerd distributiecentrum in Oisterwijk, Noord-Brabant, worden dagelijks tandartsen en andere dentale professionals in Nederland, België en Duitsland voorzien van producten uit een assortiment van ruim 14.000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks, via onze webshops en Contact Center. Het succes van de onderneming is gebaseerd op een voortdurende zoektocht naar en het grijpen van kansen om onze service te optimaliseren. De beste klantervaring is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij noemen dat: de gewone dingen, bijzonder maken. Wij zoeken mensen die dat begrijpen en dat net zo belangrijk vinden als wij.

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor Duitstalige klanten rondom bestellingen. Je zorgt voor een snelle en foutloze verwerking ervan in beschikbare systemen. Je beantwoordt vragen omtrent afleveringen en handelt inkomende e-mails af. Daarnaast ben je scherp op verkoopkansen, je initieert offertes en verzorgt de opvolging ervan. Oftewel, jij regelt alle zaken die je je kunt voorstellen rondom de bestellingen van bedrijven die leveren aan klanten die dagelijks producten gebruiken die essentieel zijn bij de uitvoering van hun praktijk.

Wat verwachten wij van jou?

Als medewerker Customer Service & Verkoop verwachten we wel wat van je. Vooral dat je een persoon bent die opvalt door een uitstraling die je bijna kunt ‘zien of voelen’ door de telefoon. Je vindt het fijn als iemand belt of mailt, ook al heb je andere zaken aan je hoofd. Je hebt commerciële feeling, wat betekent dat je van nature aanvoelt wanneer een verkoopkans zich aandient. Ervaring in een soortgelijke functie kan zeker helpen, maar persoonlijkheid, inzet en uitstekende communicatieve vaardigheden vinden wij veel belangrijker.

Wat kun je van ons verwachten?

We stellen alles in het werk om je prettig te laten voelen. Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, fijne collega’s, een goede werkomgeving en prima voorwaarden. Daarnaast bieden we je een stevig commitment. Want ben jij de nieuwe collega die wie zoeken, dan zit je bij ons voor jaren goed!

Kop koffie?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en denk je dat onze intenties passen bij de jouwe? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Stuur daarvoor je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen, bel dan met Werner Kleiss, Commercieel Directeur, via 013-5229120.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.