Bekijk Henry Schein op:

Functie:
Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux

Dienstverband
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Henry Schein
Veluwezoom 16
1327 AG Almere

Contactpersoon:
Ingrid Nijland
06-57224109

Plaatsingsdatum:
30/08/2021

Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux

Met jou erbij worden klanten blij

Versterk het team van Henry Schein Dental als

Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux (32-40 uur)

Wat jij gaat doen

Als Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux bij Henry Schein help jij Nederlandse orthodontie en Reveal Aligner klanten hun werk efficiënt uit te voeren. Jouw inzet draagt er namelijk in belangrijke mate aan bij dat de door nieuwe of bestaande klanten opgestarte digitale workflows soepel verlopen. Jouw werkzaamheden in deze nieuwe functie zijn vol afwisseling en het is daarom belangrijk dat je elke dag jouw prioriteiten duidelijk in beeld hebt. Als eerste aanspreekpunt voor de behandelaren heb jij de regie over alle communicatie en wijzingen van de Reveal cases in het Labnext-programma. Waar nodig assisteer je bij het opstarten van nieuwe cases in de portal en help je klanten bij allerlei gebruiksvragen. Je signaleert tijdig stagnaties en lost deze op een klantvriendelijke manier op.

Je trekt intensief op met de collega’s van het ortho-team die dezelfde missie hebben als jij. Jouw collega’s hebben een no-nonsense werkhouding, zijn ambitieus en genieten van het op- en uitbouwen van deze belangrijke product groep. De plannen zijn groot en daarom verwachten zij dat jij dezelfde insteek hebt. De werksfeer is gemoedelijk met een groot gevoel voor saamhorigheid, zonder de klant maar één seconde uit het oog te verliezen. Het hele work order management is geautomatiseerd en vindt papierloos plaats. Moderne SAP- en Labnext-applicaties ondersteunen je zodat je de werkprocessen optimaal kunt uitvoeren. Jouw inwerkperiode vinden wij erg belangrijk. Je ontvangt van het team praktische hulp om Labnext onder de knie te krijgen en eventueel orthodontie-kennis bij te spijkeren waar nodig. Zo leer je de wereld van Henry Schein stap voor stap kennen. Op deze manier zorgen we dat jouw vaardigheden en kennis optimaal uit de verf komen en dat jij jouw klanten naar wens kunt bedienen.

Je kunt deels thuiswerken. Het moderne nationale hoofdkantoor ligt pal aan de A6 in Almere en is ook met het OV uitstekend bereikbaar.

Wie wij zijn

Henry Schein is als organisatie geboren in 1932 in Queens, New York. In 2021 werken er meer dan 20.000 medewerkers in 31 landen. Wij zijn een financieel gezonde Fortune500 organisatie die diverse goede doelen ondersteunt en een positieve maatschappelijke bijdrage levert. Als internationale leverancier en producent van hoogwaardige gezondheidsproducten en services hebben wij in de markt een goede naam opgebouwd bij een grote verscheidenheid aan dentale en medische professionals. Henry Schein Orthodontie is een groeiend onderdeel van Henry Schein Dental en biedt 24/7 praktijk ondersteuning en toegang tot een groot scala aan marketingservices. Waarden als wederzijdse verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en saamhorigheid zijn belangrijk voor ons. Wij behandelen iedereen met respect.

Wie jij bent

 • Met jou erbij worden klanten blij
 • Samenwerken staat bij jou bovenaan
 • Jouw glimlach ziet altijd een oplossing
 • Jij vergeet de puntjes op de i nooit
 • Als jij iets organiseert, komt het goed
 • English? No problem!
 • Jouw orthodontiekennis is nóg belangrijker dan jouw opleiding
 • Je woont op een voor jou aanvaardbare reisafstand van Almere

Wat wij bieden

 • Informeel en kundig team van collega’s dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan
 • Elke werkdag is weer anders
 • Meer dan genoeg groeikansen in een zich snel ontwikkelende omgeving
 • Internationale omgeving met een cultuur van creativiteit en ondernemerschap
 • Veelzijdig arbeidsvoorwaardenpakket met een gezonde balans tussen werk-privé
 • Ruime keus in interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Goed salaris met aantrekkelijke bonusregeling
 • 33 vrije dagen (vakantie en ATV op basis van full time)

 

Reageer nu

Maak jij ook graag klanten blij?

Het team van Henry Schein Dental heeft dan een passende plek voor je. Solliciteer direct en geef nu jouw gegevens aan ons door. Je krijgt op een werkdag binnen 24 uur een eerste bericht van ons.

Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst nog wat meer informatie?

Bel of app Ingrid Nijland (Product Specialist Orthodontie) op 06-57224109

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.