Bekijk Basiq Dental op:

Functie:
Medewerker Financiële Administratie

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Basiq Dental
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk

Contactpersoon:
Jeanne Baltussen
pz@basiqdental.com

Plaatsingsdatum:
03/03/2021

Medewerker Financiële Administratie

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie. Een medewerker met de nodige ervaring op een crediteuren en debiteuren afdeling heeft onze voorkeur.

Wie zijn we?

Basiq Dental is een ambitieuze en één van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale sector in Europa. Vanuit onze moderne vestiging en tevens geavanceerde distributielocatie in Oisterwijk – Noord-Brabant worden dagelijks tandartsen en andere dentale professionals in Nederland, België en Duitsland en andere Europese landen voorzien van producten uit een assortiment van ruim 12.000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks en voornamelijk via onze online kanalen.

Word jij onze nieuwe collega, dan kom je terecht in een dynamische sterk internationaal georiënteerde omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Wij bieden een verantwoordelijke, financiële rol voor een doorzetter met ervaring.

Wat ga je doen?

Als medewerker financiële administratie ben je samen met het team verantwoordelijk voor het gehele crediteuren-/debiteurenproces. Het werk wordt bepaald door de binnenkomende facturen en je bewaakt de te verwachten creditnota’s. Je zorgt voor tijdige en nauwkeurige verwerking van facturen en zet betalingen klaar voor de leveranciers en klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bankverwerking en debiteurenbeheer. Samen met het team zorg je dat alle werkzaamheden m.b.t. de maandafsluiting worden uitgevoerd. Doordat er eenzelfde werkwijze gehanteerd wordt, is de onderlinge uitwisselbaarheid hoog en ben jij als teamlid flexibel inzetbaar.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nauwkeurige, stressbestendige medewerker welke zowel ondersteunend is op de crediteuren- als ook op de debiteurenafdeling, oftewel een “allround medewerker” welke cijfermatig veel ervaring heeft opgedaan en zin heeft om in een fijn team te komen werken.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO-HBO-opleiding in een financieel-/bedrijfseconomische richting
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie
  • Fulltime beschikbaar (40 u/w)
  • Ervaring met het werken in SAP is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Daarnaast ben je gek op cijfers, accuraat en ben je een nauwkeurige duizendpoot die graag in teamverband werkt maar ook zelfstandig uit de voeten kan
  • Een grote mate aan gedrevenheid, inzet en eigen initiatief zijn de sleutel tot het succes in ons dynamisch bedrijf 

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer jij ons team komt versterken bieden wij jou een zeer dynamische, internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de dentale sector. Omdat jij je ervaring, talenten en kwaliteiten meebrengt, bieden wij jou een omgeving waarin je die ten volle kunt benutten. Een marktconforme salariëring hoort daar uiteraard bij.

Daarnaast bieden we je een stevig commitment. Want ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, dan zit je bij ons voor jaren goed!

Interesse of vragen?

Heb je interesse in deze functie en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Jeanne Baltussen via pz@basiqdental.com. Je sollicitatie, CV inclusief motivatie, ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Kijk voor meer informatie op www.basiqdental.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.