Bekijk Textaafoam BV op:

Functie:
Medewerker Kwaliteit Meubelstoffen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Textaafoam BV
La Défense 11
5026 SC Tilburg

Contactpersoon:
Danique Verschuuren
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
09/08/2022

Medewerker Kwaliteit Meubelstoffen

Heb jij een scherpe blik en oog voor detail? Hart voor textiel en staat kwaliteit voor jou altijd op nummer 1? Reageer dan snel op deze vacature bij Textaafoam!

Wegens vervanging zijn wij op zoek naar een;

Medewerker Kwaliteit Meubelstoffen

Wat ga je doen als medewerker kwaliteit meubelstoffen bij Textaafoam?

Als Medewerker Kwaliteit Meubelstoffen zijn jouw scherpe blik en oog voor detail van groot belang! Jij zorgt er namelijk voor dat de algehele kwaliteit van onze meubelstoffen en kunstleder gewaarborgd worden volgens de geldende richtlijnen. Je kunt hierbij denken aan het signaleren van kleurverschillen, patroonfoutjes en de controle van een terugkomende foutieve rol. Jij draait mee op de afdeling Quality Control en jullie controleren de kwaliteit van de binnenkomende en verschillende uitgaande zendingen, productiestalen, fysieke voorraad en retouren.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren en beoordelen van fysieke testen middels interne testapparatuur;
 • Het fysiek controleren en beoordelen van de kwaliteit van de meubelstoffen;
 • Het controleren van productiestalen;
 • Het signaleren en doorgeven van afwijkingen aan de manager kwaliteit meubelstoffen.

Wat bieden wij jou?

Textaafoam biedt jou een direct dienstverband zonder tussenkomst van uitzendbureaus. Je wordt opgenomen in de Textaafoam familie met ruimte voor persoonlijke aandacht, een eigen stem en een warm team met verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn een bedrijf waar je geen nummer bent en de directeur gewoon aanspreekbaar is en naar je luistert!

Verder mag je verwachten: 

 • Een goed betaalde baan in dagdienst en overuren worden extra beloond;
 • Vrijdagmiddag vrij vanaf 14:15 uur;
 • 25 vakantiedagen EN 13 ATV dagen waarbij je de mogelijkheid hebt ze uit te laten betalen of op te nemen;
 • Een schone en moderne werkomgeving voorzien van een fijn klimaat, de juiste hulpmiddelen om je werk kwalitatief goed te doen en een relax kantine met PlayStation, tafelvoetbal en dartboard;
 • Dagelijks vers fruit en gratis koffie en thee

Daarnaast wordt er voor een klein vast bedrag per dag een lunch verzorgd, waar je naar wens gebruik van kunt maken. Naast hard werken houden we van gezelligheid. We organiseren regelmatig leuke teamactiviteiten. Dus heb je een leuk idee? Gooi het in de groep!

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een praktische medewerker die het leuk vindt om met kleuren en stoffen te werken. Kwaliteit staat op nummer 1. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat er geen foutieve rol doorheen glipt. Wij hebben een leuk hecht team dus naast hard werken moet je ook van gezelligheid houden.

Verder vragen wij:

 • Affiniteit met textiel / meubelstoffen;
 • Een hoog verantwoordelijkheidsbesef;
 • Dat je fysiek sterk bent, omdat de rollen getild moeten worden;
 • Een reisafstand van maximaal 20 à 25 km vanaf ons hoofdkantoor in Tilburg.

Wie is Textaafoam?

Wij zijn gevestigd op Tradepark 58 (T58) en zijn sinds 1970 een industriële groothandel in meubelstoffen met nationaal en internationaal een grote afzetmarkt. We hebben een breed assortiment aan stoffen en leveren deze aan de meubel-, bedden- en caravanindustrie. Textaafoam heeft sinds juli 2019 een nieuw modern pand en een ruim magazijn waar we dagelijks vele orders verwerken.

Wij gaan hierbij voor kwaliteit en focussen op service en creativiteit. Wij laten niets aan het toeval over en ook de opslag en levering zijn nauwkeurig uitgekiend. Onze klanten krijgen altijd precies geleverd zoals door ons bevestigd. Die punctualiteit en flexibiliteit vinden wij heel normaal. En ja, daarvoor werken wij keihard!

Meer info & Solliciteren

Is dit jouw functie en wil jij graag werken bij Textaafoam? Heb jij die scherpe blik en oog voor detail en werk je graag volgens een planning? Reageer dan snel via de sollicitatieknop! Voor vragen over deze vacature kun je bellen met onze recruiter Danique Verschuuren, via 06 25182190. Een appje sturen mag ook! Meer informatie over ons bedrijf is te vinden via www.textaafoam.nl. Bekijk ook onze bedrijfsvideo via https://www.youtube.com/watch?v=XOqMG0jHUQY&t=27s

keywords: Kwaliteit, magazijn, stoffen, productie, Tilburg, Textaafoam, controle, controleur, kwaliteitsmedewerker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.