Bekijk DAB PUMPS op:

Functie:
Medewerker Orderverwerking

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
DAB PUMPS
Albert Einsteinweg 4
5151 DL Drunen

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
02/10/2020

Medewerker Orderverwerking

DAB PUMPS BV heeft een vacature voor medewerker orderverwerking Benelux met als werklocatie Drunen. Ben jij op zoek naar een uitdaging op logistiek gebied en op zoek naar een eerste of tweede stap in jouw carrière? Ben jij van nature analytisch en kritisch op bestaande processen en vind je het een uitdaging jouw rol verder vorm te geven? Weet jij daarnaast met jouw enthousiasme en pro activiteit je weg te vinden in een internationale en logistieke omgeving? Dan is dit jouw baan. 

Wat je gaat doen?

Wij zijn het team binnen DAB Pumps dat ervoor zorgt dat het proces van inkoop bij onze eigen fabrieken in Italië, Hongarije en China tot verkoop goed verloopt. Jij hebt de eerste contacten met onze klanten en zorgt met jouw collega’s van de productie locaties, leveranciers en distributie voor een feilloze afwikkeling van een order portfolio. Uitgangspunt is een tevreden klant. Tijdens de interactie met deze verschillende partijen zijn er allerlei momenten waarop jij kunt sturen. Hierin heb je de vrijheid om proactief verbeteringen door te voeren. Het doel van de afdeling is om steeds positief te verbazen in een samenwerking met klant, collega en leverancier. De teams zijn verdeeld over Europa en je hebt een centrale rol in het team Benelux.

 • In een internationale omgeving weet jij over de landen heen de schakels te verbinden tussen de klanten, verkoop en de interne afdelingen.
 • Je bewaakt de belangen van de klant binnen de organisatie.
 • Je analyseert en structureert de processen en stuurt op een uitkomst, waardoor je een tevreden klant en collega hebt.
 • Je helpt mee aan het bouwen van een nieuwe afdeling, waardoor je mede verantwoordelijk bent voor de groei van de afdeling.
 • Je bent proactief in het bewaken van de voortgang en onderneemt actie naar de partijen als dit nodig is.

Wie jij bent?

 • Een enthousiaste collega met een klantvriendelijk en commerciële instelling.
 • Je hebt affiniteit met logistieke processen en het verbeteren daarvan en vindt dat een uitdaging in jouw baan.
 • Je bent proactief en jij houdt ervan om jouw eigen rol verder vorm te geven.
 • Je hebt HBO werk en denkniveau.
 • Je bent zelfstandig en kunt goed communiceren in zowel Nederlands als Engels.
 • Wij werken voor de Benelux dus ook de Franse taal wordt gesproken, waardoor kennis van de Franse taal een pre is.

Wat DAB Pumps jou kan bieden?

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieuze en groeiende afdeling. Een fulltimebaan met vrijheid, afwisseling in een werkomgeving met gedreven collega’s. Je werkt in een internationale omgeving en kunt zelf je rol verder invulling geven. Verder zijn wij een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en hebben een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Daarnaast hebben we een prima pensioenregeling. 

Over DAB Pumps

 DAB Pumps staat al meer dan 40 jaar synoniem voor hoogwaardige waterpomp technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid over de hele wereld. DAB Pumps is in Europa vertegenwoordigd door verkoopkantoren in verschillende Europese landen en een hoofdkantoor in Italië. Mede dankzij een klantgerichte werkwijze en service is DAB succesvol en wint DAB steeds meer terrein in de markt. In Nederland zijn wij een fijn team en er hangt er een ontspannen werksfeer. Onze personeelsvereniging organiseert veel leuke personeelsactiviteiten.

Sollicitatieprocedure

Bedankt voor jouw motivatie en cv voor de functie van medewerker orderverwerking Benelux. Je krijgt binnen 48 uur een reactie van onze HR afdeling. In een telefoongesprek nemen we de vacature samen nog eens door en plannen een afspraak met het HR team.

Het tweede gesprek is met een een medewerker van jouw team en onze “Regional Logistics Manager Europe”. Is de klik er? Indien gewenst mag je een ochtend met ons meewerken.

Als het van beide kanten klikt krijg je van ons een aanbieding. Welkom bij DAB Pumps!

Voor meer informatie kun je bellen, mailen of stuur een whatsapp naar Sandra Bruurmijn 06-40895134

DAB wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.