Bekijk Van Ditmar op:

Functie:
Medewerker Retailmarketing

Dienstverband:
Parttime (32 uur)

Locatie:
Van Ditmar
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Contactpersoon:
Deborah Leeman
088-1338609

Plaatsingsdatum:
31/05/2019

Medewerker Retailmarketing

Gaat jouw hart sneller kloppen bij een leuke promotieactie?

Ben jij de marketingmedewerker die het als een uitdaging ziet om marketingacties en promoties te ontwikkelen voor onze klanten voor in hun winkel? Als je het ook nog eens leuk vindt dit te doen voor boeken en strips, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Van Ditmar is toonaangevend in Engelstalige boeken & strips en levert onder andere aan boekhandels, musea, webshops en concept stores in Nederland en België. Boekhandels zijn de grootste afnemers, variërend van stations- en luchthavenkiosken tot grote assortimentsboekhandels. Met elke klant wordt een passend assortiment en een pakket van leveringsvoorwaarden samengesteld.

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

Medewerker Retailmarketing
voor 32 uur per week

Als medewerker retailmarketing ben je onderdeel van het MarCom-team van Audax, waarbij jouw speerpunt – samen met de trade marketeer – voornamelijk ligt bij de marketing- en promotieplannen vanuit Van Ditmar.

Van Ditmar, is een platte, open organisatie met als belangrijkste kernwaarden: ondernemerschap, klantgerichtheid en creativiteit. Het team bestaat uit enthousiaste mensen die door hun professionaliteit en expertise dé gesprekpartners zijn op het gebied van boeken en strips.

Wat ga je doen?

Jij zorgt dat je steeds op de hoogte bent van alles wat er speelt op het gebied van boeken, uitgevers en onze verkoopkanalen. Op basis hiervan – eventueel met input van de afdeling inkoop & sales – ga jij onder meer promotionele activiteiten bedenken en organiseren voor onze klanten om de verkoop een (extra) push te gaven. Hierbij kan je denken aan (lokale) marketingacties, social media acties en instore promotiemateriaal. Je onderhoudt hiervoor contact met uitgevers, leveranciers, verkoopkanalen, partners, etc. Daarnaast kan je altijd meedenken met mogelijkheden om ons afzetgebied te vergroten.

Wat verwachten wij van je?

  • Afgeronde hbo-opleiding marketing met minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van marketing en promotiewerkzaamheden voor verkoopkanalen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële hands-on mentaliteit;
  • Nauwkeurigheid, resultaatgerichtheid, creativiteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en initiatiefrijk zijn kenmerken die bij je passen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift) en MS Office zijn een vereiste. Heb je ervaring met Photoshop en het beheers je de verschillende sociale media’s, is dat mooi meegenomen.

Van Ditmar biedt een uitdagende baan in een prettige werkomgeving waarin ruimte is om je eigen talenten en competenties te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Informatie en reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Deborah Leeman, sr. HR advisor, d.leeman@audax.nl of 088-1338609.
Heb je belangstelling, richt dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae aan: Van Ditmar t.a.v. Deborah Leeman, via sollicitatie@vanditmar.audax.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.