Bekijk Pondres op:

Functie:
Medewerker Sales Support & Commercieel Medewerker E-commerce

Locatie:
Pondres
Kraaivenstraat 19
5048 AB Tilburg

Contactpersoon:
Amy Laros
013-595 35 00

Plaatsingsdatum:
14/06/2019

Medewerker Sales Support & Commercieel Medewerker E-commerce

Pondres BV in Tilburg is op zoek naar commercieel talent! Heb jij commerciële (e-commerce) ervaring en de drive om samen met jouw collega’s de klantbehoefte om te zetten in winnende offertes voor zowel bestaande als nieuwe klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van onze commerciële activiteiten zijn wij per direct op zoek naar:

Een Medewerker Sales Support &

Een Commercieel Medewerker E-commerce

WAT GA JE DOEN?

 Medewerker Sales Support

Als Medewerker Sales Support ondersteun je jouw sales collega’s. Je bent primair verantwoordelijk voor het vaststellen van de maakbaarheid van offerteaanvragen, maakt calculaties en stelt offertes op ten behoeve van nieuwe en bestaande klanten. Je bent in staat om feilloos de behoeftes van de klant boven water te krijgen, daar de best mogelijke oplossing voor te bedenken en een aansprekende offerte uit te brengen. Daarnaast zorg je voor vastlegging van offertes, calculatie en procuratie in Navision en Perfectview; waar nodig zorg je ook voor follow-up op de uitgebrachte offerte.

Omdat onze dienstverlening breed en uitgebreid is, is het cruciaal dat je goed in staat bent om de behoeftes en de einddoelen van de klant te analyseren. Op basis hiervan bied je de best passende oplossingen en stel je daarvoor een passende offerte op.

Dit is een parttime functie voor 24 tot 28 uur per week.

Commercieel Medewerker E-commerce

Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze e-commerce klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Ons visitekaartje. Het is jouw taak om onze klanten de juiste service en support te verlenen als het gaat om print-, mail- en e-commerce orders, al dan niet in combinatie met digitale oplossingen. Intern communiceer je helder met collega’s zodat orders soepel opgepakt worden. Zo heb je een belangrijke rol in de bijdrage van een tevreden klant en uiteindelijk het bedrijfsresultaat van Pondres.

De belangrijkste taken zijn:

  • Het begeleiden van orders in samenwerking met je collega’s van productie;
  • Relaties met klanten onderhouden en klanttevredenheid op niveau houden en verbeteren;
  • Efficiëntere processen bedenken voor zowel klanten als intern;
  • Meedenken met klanten over hoe ze hun communicatie nog persoonlijker, relevanter en impactvoller kunnen maken. Als jij een commerciële kans ruikt dan pak je die ook!
  • Je verzorgt de facturatie en voor een juiste nacalculatie.

Dit is een fulltime functie voor 39 uur per week.

WIE BEN JIJ?

Als persoon ben je nauwkeurig en gestructureerd, je weet (ook bij tijdsdruk of tegenslag) effectief te blijven presteren en reageren. Drive om te winnen, dus resultaatgericht, klantgedreven en overtuigend zijn voor jou eigen. Je herkent je in de kernwaarden van Pondres: Passie, Leren en Samenwerken.

Het is van belang dat je een HBO-opleiding hebt afgerond, bij voorkeur Grafisch Management of Commerciële Economie, aangevuld met relevante werkervaring in sales support, binnendienst of calculator, zo ook in de grafimedia industrie. Verder heb je kennis en ervaring op het gebied van direct mail en/of transactiemail productie.

Kennis van Excel en Word is een must, ervaring met Navision en/of Perfectview is fijn.

JOUW AFDELING

De commerciële organisatie van Pondres bestaat uit 23 enthousiaste en professionele Accountmanagers, Client Service Managers en Order Managers. Deze collega’s zijn verantwoordelijk voor de verkoop, realisatie en het beheer van de verkochte klantoplossingen.

WAT JIJ VAN ONS KAN VERWACHTEN

  • Een bruto maandsalaris van € 2.000,- tot € 3.361,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Gratis vers bedrijfsfruit;
  • Werken met leuke en gezellige collega’s die je met open armen ontvangen;
  • Een gezellige en informele bedrijfssfeer!

INTERESSE?

Hebben we je enthousiast gemaakt en zie je jezelf bij Pondres werken!? Wij nodigen je van harte uit te solliciteren. Via onderstaande button kan je je sollicitatie versturen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Laros, P&O, via: 013 – 595 35 00.

Een screening met onder andere een referentiecheck en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.