Functie:
Medewerker Sales Support

Locatie:
Delta Wines
Exportweg 8
2742 RC Waddinxveen

Contactpersoon:
Bjorn Lohmann
0180 635 135

Plaatsingsdatum:
27/11/2019

Medewerker Sales Support

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

De functie

Samen met zes collega’s van het sales support team zorg je voor de verwerking van de (inter)nationale orders. Je hebt hierbij niet alleen dagelijks intensief contact met klanten maar ook met je collega’s van de buitendienst en met de afdeling logistiek om alles in goede banen te leiden. Een veelzijdige en afwisselende rol waarin je ook ondersteuning biedt bij interne proeverijen, klanten adviseert, prijsverschillen en manco’s uitzoekt, klachten afhandelt en de facturatie en andere administratieve zaken verzorgt.

Wie zijn wij?

Delta Wines is een internationaal georiënteerde wijnimporteur met een leidende rol op de Nederlandse wijnmarkt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven, die een backoffice en magazijn delen. De bedrijfsonderdelen van Delta Wines betrekken hun wijnen wereldwijd. Zowel op de thuismarkt als in het buitenland leveren wij verschillende verkoopkanalen: detailhandel / buiten de handel, groothandel, traditionele handel, belastingvrij, online en export. Er werken zo’n 90 mensen bij onze totale organisatie. Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Onze verantwoorde en innovatieve werkwijze en onze uitgebreide kennis maken ons toonaangevend in de markt.

Ons motto is: we love wine, we live wine!

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO/VWO/MBO-opleiding en/of enkele jaren werkervaring op MBO-niveau. Communiceren via telefoon of mail is geen enkel probleem voor je, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je speelt actief in op de wensen en behoeften van de klant. Je werkt gestructureerd en je houdt het hoofd koel in tijden van drukte. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en bent geïnteresseerd in de werking van de diverse systemen waar wij meewerken (Navision, WMS, EDI, onze Webshop). Kennis van wijn is een pré, heb je die kennis niet dan vind je het leuk om een wijncursus te gaan volgen. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Een informeel, open en ambitieus bedrijf met fantastische wijnen.
  • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze eigen wijnen en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Enthousiaste collega’s die de tijd nemen om jou goed in te werken.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Heb jij interesse in deze afwisselende functie en wil je deel gaan uitmaken van ons succesvolle team, reageer dan via de sollicitatiebutton!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Bjorn Lohmann (Manager Sales Support), 0180-635135.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.