Functie:
Medewerker Sales Support

Locatie:
Delta Wines
Exportweg 8
2742 RC Waddinxveen

Contactpersoon:
Bjorn Lohmann
0180 – 63 51 35

Plaatsingsdatum:
11/04/2019

Medewerker Sales Support

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

De Functie

Samen met zes collega’s van het sales support team zorg je voor de verwerking van de (inter)nationale orders. Je hebt hierbij niet alleen dagelijks intensief contact met klanten maar ook met je collega’s van de buitendienst en met de afdeling logistiek om alles in goede banen te leiden. Een veelzijdige en afwisselende rol waarin je ook ondersteuning biedt bij interne proeverijen, klanten adviseert, prijsverschillen en manco’s uitzoekt, klachten afhandelt en de facturatie en andere administratieve zaken verzorgt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Delta Wines, een internationale speler met een leidende rol in de Nederlandse wijnmarkt. Ons kantoor is gevestigd in Waddinxveen, hier worden alle backoffice activiteiten verzorgd voor een aantal dochtermaatschappijen. Deze bedrijven zijn actief in de import en distributie van wijnen uit de hele wereld. In de afgelopen jaren is de onderneming sterk gegroeid, en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Voor meer informatie, zie onze website: www.deltawines.eu.

Wat vragen wij

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO/VWO/MBO-opleiding en/of enkele jaren werkervaring op MBO-niveau. Communicatie via telefoon of mail is geen enkel probleem voor je, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent klantgericht en proactief. Verder werk je gestructureerd en ben je bestand tegen een gezonde dosis werkdruk. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en je bent geïnteresseerd in de werking van de diverse systemen waar wij mee werken (Navision, WMS, EDI, onze Webshop). Kennis van wijn is een pré, heb je die kennis niet dan vind je het leuk om een wijncursus te gaan volgen.

Wat bieden wij

  • Een informeel en ambitieus bedrijf met mooie producten;
  • Een grote marktspeler met jaarlijks goede resultaten;
  • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze eigen producten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen/ opleidingen;
  • Een uitgebreid inwerkprogramma;
  • Een tijdelijk contract met mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse?

Heb jij interesse in deze afwisselende functie en wil je deel gaan uitmaken van ons succesvolle team, reageer dan via de sollicitatiebutton!
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Bjorn Lohmann (Manager Sales Support), 0180-635135.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Delta Wines niet op prijs gesteld.