Bekijk Sibo Fluidra Netherlands BV op:

Functie:
Medewerker Technical Support

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Sibo Fluidra Netherlands BV
Doornhoek 3950
5465 TC Veghel

Contactpersoon:
Marcel van den Bogaart
06 101 93 934

Plaatsingsdatum:
19/01/2022

Medewerker Technical Support

SIBO Fluidra Netherlands BV, onderdeel uitmakend van de Fluidra Group met haar hoofdkantoor in Veghel, is een snelgroeiende, gespecialiseerde groothandel in kunststofleidingsystemen, irrigatie, vijvertoebehoren, aquacultuur en zwembadproducten. Binnen de filosofie van onze organisatie staan dienstbaarheid, betrouwbaarheid, innovatief denken en prestatiegerichtheid centraal. Dagelijks zijn ruim 80 enthousiaste medewerkers actief om onze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken.

Ter versterking van onze organisatie zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Medewerker Technical Support 32-40 uur

Met jouw klantgerichte houding behandel je vragen van klanten en help je met het oplossen van problemen of reclamaties die betrekking hebben op onze producten. Het doel dat we samen hebben is om een optimale service te bieden aan onze klanten.

Werkzaamheden

Stefan werkt al jaren met veel plezier als Medewerker Technical Support:

“Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de klanten het advies en de service krijgen die nodig is om de hulpvraag goed op te lossen Je schakelt de hele dag tussen de telefoon die overgaat, e-mails die binnenkomen en vragen via de app. Aan het einde van de dag zijn alle vragen in behandeling genomen en is de klant op de hoogte van de vervolgstappen. In het hoogseizoen is het aanpoten en zetten we samen een stapje extra. Dat heeft ook zijn charme, we doen het echt samen.”

Sinds een half jaar werkt ook Thijs bij Sibo Fluidra:

“Je hoeft niet alle technische kennis zelf paraat te hebben. Gevoel voor techniek en uit willen zoeken hoe iets werkt is wel belangrijk. Daarvoor overleg je met meer ervaren collega’s en technische experts. Iedereen wil je daarbij helpen. Ook een keer een onderdeel uit elkaar halen mag. De informatie die je hierbij verzamelt en uitzoekt sla je op in onze online databank, zodat jij of een collega eenzelfde vraag de volgende keer weer gemakkelijk en snel kan beantwoorden. Zo draag je positief bij aan een efficiënt proces en aan de tevredenheid van onze klanten.”

Je hebt een veelzijdig en afwisselend takenpakket dat bestaat onder meer uit het:

 • samen met de klant (telefonisch) oplossen van storingen;
 • geven van technische adviezen, onder meer over het correct instellen, bedienen en aansluiten van machines en onderdelen;
 • ondersteunen van klanten bij inbedrijfstellingen, urgente storingen en andere hulpvragen;
 • overdragen en vastleggen van je kennis en veelvoorkomende vragen;
 • opstellen van documenten, onder meer ter ondersteuning van het correct installeren en inbedrijfstellen van producten.

Wij bieden

Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een informeel en professioneel, bedrijf in een groeiende markt. Er heerst een prettige, informele sfeer waar collegialiteit en inzet wordt gewaardeerd. Er zijn uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. SIBO onderschrijft het belang van het continu investeren in kennis, kunde en vaardigheden van haar medewerkers. Verder geniet je van:

 • een hele leuke fulltimebaan, waarbij 32 uur werken mogelijk is;
 • flexibele werktijden. Je kunt starten tussen 7.00-9.00 uur en eindigen tussen 16.00-18.00 uur;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en daarnaast andere goede arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
 • een snelgroeiende internationale werkomgeving waarbij je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen;
 • een gezond stuk fruit in de kantine. Successen worden gevierd met iets lekkers;
 • een potje darten of tafelvoetballen met je collega’s in de pauze.

Wat neem je mee

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en met jouw technisch inzicht en logisch denkvermogen los je problemen snel en goed op. Je durft initiatief te nemen, ook al heb je nog geen jarenlange werkervaring. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is van belang. Onze klanten spreken ook Duits en Engels, dus is het fijn als jij ook een woordje over de grens spreekt.

 Verder ben je:

 • klantgericht en je hebt minimaal een mbo/hbo werk- of denkniveau;
 • een teamspeler en niet bang om contact te leggen met andere afdelingen/collega’s om de informatie te krijgen en te delen die noodzakelijk is voor je werk;
 • proactief en oplossingsgericht en wil graag je steentje bijdragen aan de groei van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten, neem gerust contact op met onze Recruiter, Marcel van den Bogaart. Bel of whatsapp naar 06-10193934. Direct solliciteren? Klik op de knop “Solliciteren”.  Je krijgt binnen drie werkdagen een inhoudelijke reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.