Bekijk Optisport op:

Functie:
Medewerker Technische Dienst

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Regio Zuid-West Nederland

Contactpersoon:
Niek Verschure
0650862917

Plaatsingsdatum:
08/10/2020

Medewerker Technische Dienst

Optisport, bekend van sport – en leisure accommodaties, is voor de regio Zuid-West Nederland, op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.  Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze locaties rondom Rotterdam. Zo draag jij eraan bij dat onze gasten veilig en verantwoord kunnen sporten en genieten van hun vrije tijd. Solliciteer direct!

De functie

Voor de regio Zuid-West Nederland ben jij een van de Technisch Specialisten (TD) waar wij op kunnen rekenen. Het is een mobiele functie, waarbij je op verschillende accommodaties van Optisport komt en technisch onderhoud uitvoert. Jij zorgt voor optimaal en tijdig onderhoud en verricht indien nodig reparaties. Ook denk je mee over het voorkomen van storingen. Dit doe je met oog voor de wensen en behoeften van de gasten. In afstemming met het Hoofd TD bepaal jij je prioriteiten.

Jouw profiel

Als persoon ben je betrokken en collegiaal. Je bent een echte techneut en werkt het liefst zo efficiënt mogelijk. Je hebt kennis van meet- en regeltechniek. Bij voorkeur heb je certificaten op het gebied van NEN 3140, waterbehandeling en onderhoud. Je bent in het bezit van Beheer Brandmeldinstallatie of bent bereid dit certificaat via Optisport te behalen.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid om consignatiediensten te werken. Door jouw passie voor techniek, werkervaring en zorgvuldige manier van werken, draag jij bij aan veiligheid, hygiëne en kwaliteit van de accommodaties. Omdat je in een omgeving werkt waar ook kinderen spelen en sporten, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij indiensttreding.

Jouw collega’s

Je hebt 2.500 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra; zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor binnenspeeltuinen. Jij werkt op diverse locaties, waardoor je verschillende collega’s ziet van verschillende afdelingen.

Wij bieden

  • Salaris conform cao Zwembaden schaal 7;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en je gezin bij alle Optisport locaties;
  • Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;
  • Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je daarnaast op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv toe via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Niek Verschure, Technisch Manager bij Optisport, via 06 50862917. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Trefwoorden: technisch, specialist, MBO, elektrotechniek, onderhoudstechniek, onderhoud,  storingsdienst, servicemonteur, monteur, regeltechniek, fulltime, parttime, Rotterdam, Den Haag, Noordwijkerhout, Delft, Oegstgeest, Rijswijk, Amsterdam.