Bekijk Sekisui Jushi Strapping op:

Functie:
Medewerker Technische Dienst

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Sekisui Jushi Strapping
Ringweg 50
6045 JL Roermond

Contact:
Johan de Regter
06 20 86 98 96

Plaatsingsdatum:
15/09/2022

Medewerker Technische Dienst

Sekisui Jushi Strapping (Roermond) is op zoek naar een ervaren medewerker technische dienst. Ben jij die techneut die ‘alles’ weet van WTB en ook nog een dosis kennis heeft van elektrotechniek dan is dit wellicht de baan voor jou.

Sekisui Jushi Strapping is een producent en leverancier kwalitatief hoogwaardig omsnoeringsband. De Japanse technologie en Europese vakmanschap zorgen voor onze belangrijkste pijlers van ons succes, namelijk: betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als medewerker technische dienst werk jij samen met jouw team. De cultuur binnen de technische dienst is informeel. De hoofd technische dienst werkt mee als collega en als leidinggevende. Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor mogelijke verbeteringen in de manier van werken of in het plannen van de werkzaamheden.

Dagelijks wordt overlegd welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Jij zorgt voor het onderhoud en reparaties van onze machines en productielijnen.  Dit vergt van jou vakmanschap en creativiteit in het vinden van oplossingen.

Wat neem jij mee?

  • MBO werk en denkniveau, bijvoorbeeld in een technische richting WTB aangevuld met kennis op gebied van elektrotechniek
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een technische productie omgeving
  • Je bent flexibele instelling en kan prioriteiten stellen
  • Je bent in bezit van een VCA-diploma of bent bereid deze te behalen
  • Jij zorgt samen met jouw collega’s voor een goede teamprestatie en werksfeer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat heeft Sekisui Jushi Strapping jou te bieden?

  • Werken met een mooi product, de beste materialen en de hoogste kwaliteit
  • Veel afwisseling in werkzaamheden
  • Jouw werk vindt plaats tussen 07:00 en 15:30 (géén storingsdiensten)

Daarnaast bieden we jou een prettige en collegiale werkomgeving met goede vooruitzichten. Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard biedt Sekisui Jushi Strapping jou volop mogelijkheden om je middels opleidingen en cursussen verder te ontwikkelen.

Reageren?

Kan Sekisui Jushi Strapping jou binden voor deze leuke en uitdagende job? Reageer dan via de sollicitatie button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Johan de Regter via 06 20869896 of johan.deregter@primatch.nl

Meer informatie over Sekisui Jushi Strapping kun je vinden via www.sjc-strapping.com

Primatch ondersteunt Sekisui Jushi Strapping bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.