Bekijk Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher op:

Functie:
Medewerker Verkoop Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher
Morsweg 22
7461 AG Rijssen

Contactpersoon:
Hans Onstein
06-10292559

Plaatsingsdatum:
17/01/2020

Medewerker Verkoop Binnendienst

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij accuraat, communicatief vaardig en heb je een goede dag gehad als de order intake, productie, uitlevering en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluit? Dan zoeken wij jou!

Als Medewerker Verkoop Binnendienst werk je nauw samen met het bedrijfsbureau en de drukwerkvoorbereiding en zorg je dat nieuwe orders tijdig en op de juiste wijze verwerkt worden. Daarnaast houd je de verkoop- en voorraadoverzichten bij en beantwoord je uiteenlopende technische en commerciële vragen. In overleg met de Account Manager onderhandel je met onze (inter)nationale klanten en prospects over o.a. contracten, levertijden en geef je hun productinformatie. Kortom, je bewaakt, coördineert, communiceert en administreert het volledige proces rondom acquisitie en klantorders.

Stempher is actief in een zeer competitieve omgeving, waar de eisen die de markt aan ons stelt steeds hoger worden. Dit komt doordat wetgeving en consumenten steeds kritischer worden t.a.v. verpakkingen in het algemeen en voor o.a. voedsel in het bijzonder. Hierbij adviseren wij onze klanten m.b.t. efficiënt, milieuvriendelijk en duurzaam verpakken. Een goede relatie met onze klanten is van essentieel belang om onze marktpositie te behouden en waar mogelijk te vergroten.

Je gaat werken in een prettige en informele omgeving. Je gaat deel uitmaken van het verkoopteam bestaande uit een 8-tal enthousiaste collega’s. Het team kenmerkt zich door hard werken, een collegiale sfeer en ruimte voor humor op de werkvloer.

Jouw profiel

  • Je hebt een commerciële administratieve opleiding, gevolgd op MBO/HBO-niveau en bent toe aan een 2e stap in je loopbaan;
  • Je bent nauwkeurig, klantgericht en stressbestendig;
  • Omdat je veelvuldig met internationale klanten werkt beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wij bieden

Een uitdagende functie met enthousiaste collega’s binnen een kwalitatief hoogstaand bedrijf. Er is volop ruimte voor eigen initiatief om van de functie een succes te maken. Wij bieden een salaris conform de CAO voor Kartonnage en Flexibele verpakkingen. Het betreft een fulltime functie.

Enthousiast?

Wil jij graag werken in een productie-omgeving waar regelmatig uitdagingen op je pad komen, waardoor jij jezelf steeds verder kunt ontwikkelen? Reageer dan snel via de sollicitatie knop. Mocht je nadere informatie wensen, dan is het mogelijk om contact op te nemen met Hans Onstein, Manager P&O, tel. 06-10292559 of Theo Huisman, Sales en Marketing Manager, tel. 06-21891254 (een app sturen mag natuurlijk ook).

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV s een internationaal opererende onderneming met circa 120 medewerkers. Wij distribueren onze klant specifieke producten hoofdzakelijk in Europa. Stempher is actief in onder andere de volgende markten: potgronden en meststoffen, agrarische industrie, petfood, zuivel en voedingsmiddelen. Veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en efficiency staan voorop bij Stempher. Meer informatie: www.stempher.nl

Acquisitie wordt door Stempher niet op prijs gesteld.