Bekijk Hero Benelux op:

Functie:
Medisch Accountmanager Regio Noord

Locatie:
Hero Benelux
Regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)

Contactpersoon:
Dere van Velzen
06 132 81 176

Plaatsingsdatum:
07/12/2018

Medisch Accountmanager Regio Noord

Hero Benelux is op zoek naar een Medical Accountmanager voor de regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Ben jij ondernemend, resultaatgericht en heb jij een duidelijke affiniteit met babyvoeding en een achtergrond in de commerciële buitendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doel van de functie

Als Medical Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van Hero Baby flesvoedingen. Dit doe je door jouw productkennis en merkkennis over te dragen aan de eerste lijn professionals (verloskundigen, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg) en met als doel de aanbeveling van Hero Baby aan consumenten te vergroten.

Hoe ga je dit doel bereiken?

In deze dynamische functie heb je een veelzijdige en zelfstandige rol binnen een gedreven team. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling marketing en ons voedingskundig team. Daarnaast ontwikkel en implementeer je jouw eigen rayonaccountplan. Je informeert Health Care Professionals (verloskundigen, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg) door middel van bezoeken en events, met als doel Hero baby hier goed op de kaart te krijgen!

Meer gevoel krijgen bij misschien wel jouw toekomstige collega’s. Klik hier.

Naar wie zijn we op zoek?

Om goed te kunnen slagen in deze rol is het belangrijk dat je een proactieve houding hebt. Daarbij zijn jouw presentatie vaardigheden zeer sterk ontwikkeld. Je hebt een echte ‘can-do’ mentaliteit.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO / WO, voorkeur richting voeding en diëtetiek of commerciële achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in commerciële buitendienst functie in FMCG/PHARMA;
  • Bewezen ervaring in het ontwikkelen en implementeren rayonaccountplannen;
  • Passie en ondernemerschap zijn jouw drijfveren;
  • Je bent resultaat- en klantgericht;
  • Je staat zowel individueel als in teamverband je mannetje.

Dit bieden wij

Een baan bij Hero Benelux staat garant voor een afwisselende baan met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte aan onze werknemers om proactief te zijn en ondernemerschap te tonen. Hierdoor groei jij met onze successen mee. Wij hebben stevige groeiambities waar jij je bijdrage aan kan leveren. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit.

Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers. Bovendien kun je rekenen op het volgende:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • 34,5 vakantiedagen
  • Een goede pensioenregeling
  • Een uitdagende en inspirerende werkplek met ruimte voor flexibel werken

Over Hero Benelux

Hero gelooft in de kracht van de natuur. Onze missie is dan ook niet voor niets ‘Conserving the goodness of nature’. We willen zowel jong als oud op een gezonde manier laten genieten. Dat is te zien aan onze Hero fruitproducten, het Hero Baby assortiment en Organix. We zijn trots op onze successen, maar we beseffen ons ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. Op alle bedrijfsniveaus wordt er gewerkt aan de hand van 5 kernwaarden: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie. Ook jouw inzet is nodig om onze successen voort te zetten. Hero Benelux is onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, waarbij internationaal wordt samengewerkt in diverse projectteams.

Kijk voor informatie op www.hero.nl.

Interesse?

Heeft onze vacature je interesse gewekt en ben jij de gedreven Medical Accountmanager regio Noord? Solliciteer dan door middel van de sollicitatiebutton.

We zien je cv en motivatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet.

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Dere van Velzen, HR Associate, via telefoonnummer 06 13281176.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.