Bekijk Hét Bouwbedrijf op:

Functie:
Meewerkend Voorman

Locatie:
Hét Bouwbedrijf
Hoge Larenseweg 202A
1221 AW Hilversum

Contactpersoon:
Birgit Frijlink
06 339 58 897

Plaatsingsdatum:
22/09/2021

Meewerkend Voorman – Bij een ongewoon bouwbedrijf

Vakwerk leveren en echt iets betekenen voor anderen. De zekerheid van een vaste baan met de vrijheid van een ondernemer.

De baan

Hét Bouwbedrijf wil groeien en daarvoor hebben we jou nodig! Iemand die weet wat er allemaal komt kijken bij een bouwproject. En tegelijk ook mensen kan begeleiden om ze op te leiden tot allround timmerman. De projecten die we uitvoeren zijn grote mutatiewerkzaamheden voor aannemers, in opdracht van woningbouwcorporaties. Als meewerkend voorman/leermeester werk je zelf voor 50% fysiek mee en daarnaast ben je aan het coachen, regelen, plannen, bestellen, voortgang bewaken en heb je contact met onderaannemers.

Wat houdt dat concreet in?

 • Vanuit huis rijd je met de bus naar de mutatiewoning waar op dat moment aan gewerkt wordt. Je bent eigenaar van de gehele opdracht en dat betekent dat je de volledige leiding en verantwoordelijkheid hebt over het project. We werken in een cyclus van 6 weken, van uitvoeringsplan tot oplevering. Je zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt, de materialen op tijd binnen zijn en meer- en minderwerkzaamheden goed worden bijgehouden. Ook heb je contact met de onderaannemers en doe je samen met de opzichter de oplevering. Voor de helft van de tijd werk je zelf fysiek mee.
 • Je hebt een klein team van 3 mensen waarbij je de leerlingen breed opleidt. Dat vraagt flink wat geduld en aandacht. Door jou komen de leerlingen in hun werk steeds een stap verder en bouwen ze zelfvertrouwen op. Zo halen ze uiteindelijk een diploma, waarmee ze kunnen doorstromen naar een reguliere baan. Want daar doen we het voor!

Hét Bouwbedrijf

Hét Bouwbedrijf heeft niet voor niets deze naam, we zijn namelijk geen gewoon bouwbedrijf. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zij-instromers op tot vakman in de bouw. We hebben kennis van zaken en houden van ons vak. En dit brengen we over op de leerlingen die we begeleiden.

Daarbij ligt het afwerkingsniveau van ons werk hoog en nemen we de tijd om problemen op te lossen, ‘kan niet bestaat niet’. Onze ambitie is om verder te groeien. Als jij ons daarbij komt helpen ligt jouw werkgebied tussen Amsterdam en Amersfoort, ons kantoor is in Hilversum.

Help jij ons verder? Wij zoeken iemand die:

 • Natuurlijk een ervaren voorman is in de bouw.
 • Woont in een straal van ca. 25 km rondom Hilversum.
 • Het geduld heeft om mensen op te leiden en tegelijk gedurende de klus een paar weken wil knallen.
 • Veel zin heeft om bij een bedrijf te werken waar je alle vrijheid krijgt. Waar niemand over je schouders meekijkt en je ook nog eens echt iets kunt betekenen voor anderen.

Wij bieden:

 • Een baan voor 40 uur met direct een vast contract.
 • Vanzelfsprekend een goed salaris, tussen de 2.900 en 3.600 bruto per maand.
 • Enorm veel vrijheid in je werk, je bent eigenlijk ondernemer in loondienst.
 • Een functie waarbij je anderen echt verder helpt.
 • Een groeiend bedrijf dus volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie als meewerkend voorman/leermeester bel je met Birgit Frijlink, HR-adviseur op 06-33958897. Solliciteren kan gemakkelijk met een Whatsappbericht, dan wordt er binnen 2 dagen contact opgenomen. Stuur je liever je cv? Dat kan natuurlijk ook, gebruik dan de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!