Bekijk Morentz op:

Functie:
Meubel Stoffeerder

Dienstverband
Fulltime (32 tot 40 uur)

Locatie:
Morentz
Hoogeinde 37
5142GB Waalwijk

Contactpersoon:
Karin Meijerink
0416-650 140

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Meubel Stoffeerder

Als stoffeerder mag je elke dag aan de slag met zeer bijzondere meubels uit de twintigste eeuw, vaak de top van de internationale meubel geschiedenis. Zoek jij een baan in een team van vakspecialisten waar vakmanschap nog gewaardeerd wordt en je elke dag met rust en passie aan steeds andere stukken werkt, reageer dan snel. 

Over de functie

Elke dag werk je met unieke meubelstukken uit de twintigste eeuw en her-stoffeert deze. Je overlegt met de planner of adviseur over de details van het meubelstuk. Deze details lopen vaak erg uiteen en zijn periode specifiek; de ene keer werk je met Italiaanse stoeltjes uit 1908 en de andere keer met een Dutch design bank uit de jaren 70. Je doel is om de verschillende meubelstukken in hun oude glorie te herstellen, door deze te her-stofferen. Hierdoor zal geen enkele dag hetzelfde zijn. We begrijpen heel goed dat het her-stofferen van ons type meubelen tijd en rust vraag om de details te eerbiedigen en de unieke details te respecteren.

Uiteindelijk worden deze meubels verkocht aan klanten over de hele wereld. 

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen als stoffeerder is het belangrijk dat je aan de volgende functie-eisen voldoet:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met stofferen;
  • Je werkt secuur en hebt oog voor details;
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 80 km van Waalwijk;
  • Je werkt vlot en bent resultaat gericht;
  • Je bent een echte team speler.
  • Je bent tussen de 32 en 40 uur in de week beschikbaar.

Verder is het belangrijk dat je als persoon liefde en oog hebt voor design. Het lijkt jou een uitdaging om elke dag weer unieke stukken in hun oude glorie terug te brengen.

Het aanbod

Je werkt met unieke design meubels, die verkocht worden over de hele wereld. Je maakt gebruik van de beste en duurzame materialen en gereedschappen en werkt met vakspecialisten uit het hoogste segment.

Je ontvangt een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring en talent. Daarbij heb je veel vrijheid in je rol en zijn je werkuren in overleg. Het team bestaat uit 10 stoffeerders en 10 meubel restauratoren. Je werkt in ons restauratieatelier dat gevestigd is in de oude schoenenfabriek van Van Haren schoenen. Het is een ruime werkplaats die de ambiance biedt om jouw vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen.

Over Morentz

Binnen Morentz kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Hierdoor kan je bij ons echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar, de lunch is bij ons goed verzorgd en om 10 uur doen we gezamenlijk koffie. We groeien hard maar zullen altijd oog houden voor wat echt belangrijk is, onze mensen. 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageren kan via de sollicitatieknop. Een brief schrijven hoeft bij ons niet, laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website of bekijk onze bedrijfsfilm voor een indruk van jouw toekomstige baan op www.morentz.com. Ook kan je altijd bellen naar 0416-650 140 en vragen naar Karin Meijerink voor meer informatie over de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.