Bekijk Schellenbach BV op:

Functie:
Montage Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Schellenbach BV
Zalmweg 1a
4941 VX Raamsdonksveer

Contactpersonen:
Francois Schellenbach
0162-520460

Plaatsingsdatum:
21/05/2019

Montage Medewerker

Schellenbach in Raamsdonksveer is op zoek naar een Allround Montage Medewerker! Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en word jij door je collega’s ook wel handige Harry genoemd? Zorg jij ervoor dat jouw werk daadwerkelijk als visitekaartje voor ons bedrijf wordt gepresenteerd? Dan zoeken wij jou!

Jouw functie

Als Montage Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse montage werkzaamheden. Denk hierbij aan het plaatsen van bouwborden, het monteren van zuilen of lichtreclames en de belettering op diverse ondergronden. Je hebt dus afwisselend werk en komt ook op locatie bij de klant. De werkzaamheden vinden ook regelmatig plaats op evenementen, hierdoor kunnen de werktijden af en toe afwijkend zijn. Jouw taken:

 • Het plaatsen van bouwborden;
 • Het monteren van zuilen en lichtreclames;
 • Het plaatsen van vlaggenmasten en ophangen van spandoekframes;
 • Het printen, lamineren, snijden en verwerken van afbeeldingen en logo’s;
 • Het beletteren en wrappen van auto’s;
 • Het plakken van lichtbakken en gevelpanelen;
 • Overige montage werkzaamheden.

Wij vragen

Als een echte handige Harry ben jij leergierig en pik je snel nieuwe informatie op. Je werkt graag in teamverband en bent ook in staat om zelfstandig naar een opdrachtgever te gaan. Daarnaast denk jij in uitdagingen in plaats van problemen. Ook heb jij:

 • Werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een geldig rijbewijs, bij voorkeur B+E;
 • Een flexibele werkmentaliteit;
 • Grafisch inzicht.

Wij bieden

Je komt te werken in een jong dynamisch team. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, maar wordt ook goed ingewerkt. Aan het einde van de maand wordt jouw inzet beloond met een passend salaris tussen de €1900 en €2200 bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt. Bij goed functioneren is een vast dienstverband vanzelfsprekend.

Over Schellenbach

Schellenbach.nl is een bedrijf met veel ervaring. Een modern reclame bedrijf dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en moderne technieken. We staan bekend om onze eigenzinnige, maar persoonlijke benadering waarmee we onze service hoog houden. Door het uitgebreide machinepark kunnen wij eindeloos veel mogelijkheden en maatwerk bieden.

Is dit jouw functie?

Is deze functie precies wat jij zoekt? Solliciteer dan direct en stuur dan je CV naar info@schellenbach.nl. Dat kan ter attentie van Francois Schellenbach. Motivatiebrief schrijven? Dat hoeft bij ons niet!

Wil je eerst meer informatie over de functie of het bedrijf, bel ons dan gerust via 0162-520460.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.