Bekijk Collin Recycling op:

Functie:
Monteur

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Collin Recycling
James Cookweg 8
5928 LK Venlo

Contactpersoon:
Karen van den Heuvel
077 354 00 41

Plaatsingsdatum:
12/10/2018

Monteur

Heb jij ervaring als Monteur en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

Een ‘blik’ op Collin Recycling

Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1898. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland en ‘rasecht’ Venloos familiebedrijf, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende 120 jaar in een duurzame wereld leven. Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. Samen met onze klanten, partners en 35 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het bedenken van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

Wij zoeken…

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een monteur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties aan onze productiemiddelen.

Wat ga je dan allemaal doen? Je pakt het onderhoud aan de persen, transportbanden en perscontainers op. Je voert het 1e lijns onderhoud uit aan heftrucks en mobiele kranen. En je voert (klein) onderhoud uit in het bedrijfspand en op het bedrijfsterrein.

De ideale kandidaat

Heeft een proactieve houding en de drive om zaken op te pakken, is storing oplossend gericht en denkt vooruit. Je bent communicatief vaardig en werkt graag met je handen. Daarbij heb je ervaring met het plannen van de werkzaamheden, denk hierbij aan preventief onderhoud.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding, richting werktuigbouwkunde;
  • Je hebt minimaal 1 – 3 ervaring;
  • Kennis van elektrotechniek;
  • Kennis van hydrauliek;
  • Kennis van lassen (metaal en kunststof);
  • Kennis van onderhoud aan rijdend materieel;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en je bent woonachtig in een straal van 30 km om Venlo;
  • Bereid om incidenteel over te werken en op zaterdag te werken.

Collin Recycling biedt jou..

Veel vrijheid en kansen in een functie waarin je taken zelf kunt uitbouwen. Jij kunt rekenen op een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.

Collin is een kleine en informele organisatie in de productiebranche, een organisatie die groeit, maar daarnaast erg lokaal betrokken is in de regio Venlo en omgeving. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en er heerst een prettige sfeer. Binnen Collin wordt er open en direct gecommuniceerd, dit zie je dan ook direct terug in de onderlinge contacten met je collega’s.

Zie jij jezelf dit al helemaal doen?

Voor vragen neem dan contact op met Karen van den Heuvel (P&O Medewerker) op 077 354 00 41 of reageer direct via de sollicitatie knop!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Collin Recycling niet op prijs gesteld.